Χαιρετισμός Αντιδημάρχου κ Μαρίας Παπαγεωργίου (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2016)
: Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Καταρχήν θέλω να μεταφέρω τις ευχές του δημάρχου μας, του Γιώργου του Παπαναστασίου, που σήμερα λόγω ανοιγημένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι εδώ. Ο δήμος Αγρινιού δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον εθελοντισμό. Τον στηρίζει και τον αναπτύσσει με κάθε τρόπο. Παράλληλα όμως υπάρχει μια υπέροχη συνεργασία με τους προσκόπους. Οι προσκοπί μας έχουν συνηθίσει σε αξιόλογες δράσεις και μία σαν τη σημερινή είναι τόσο σημαντική, γιατί μέρες που είναι, μέρες αγάπης, μέρες των Χριστουγέννων, τι καλύτερο απ'το να δώσουμε χαρά στα μικρά παιδιά. Οι δράσεις αυτοί πραγματικά συγκινεί πολλούς. Φαίνεται απ' την ανταπόκριση που έχει. Δεν έχω παρά να συγχαρώ τους προσκόπους. Τους στηρίζουμε, συνεργαζόμαστε. Πιστεύω να συνεχίσουμε με υπέροχες δράσεις. Εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με αγάπη, με υγεία και με ισοδοξία. Να είστε όλοι καλά!