Lecture 2 / Διάλεξη 2 / Ecclisiastical Law II (Erasmus) - Κυριαζόπουλος Κυριάκος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Ecclisiastical Law II (Erasmus): Παρακαλώ, φίλοι μου, στο δεύτερο λεκτήριο της Εκκλησιαστικής Λόγας του Σπριγκ Συμμέστερ, συνεχίζω την εξελίξη του αρτικού 13 για τη δικαίωση της δικαιοσύνης στην ελληνική κυβέρνηση. Ξεκίνησαμε σε αυτό το τρίτο παράγραφο, ότι οι δικαίωσες της γνωστής δικαιοσύνης πρέπει να έχουν την ίδια υπερβολία από το κράτος και τις ίδιες υπερβολίες στους ανθρώπους της ελληνικής κυβέρνησης. Λοιπόν, το θέμα του τρίτου παράγραφου είναι ότι της υπερβολίας από τον κράτος όλων των δικαιοσύνης δικαιοσύνης, είτε από την υπερβολία της δικαιοσύνης, είτε από όλων των δεν δικαιοσύνης. Και λέει ότι η υπερβολία πρέπει να είναι η ίδια για όλες τις δικαιοσύνης μας και για τις περιβαλλοντικές δικαιοσύνης μας. Παρά το γεγονός ότι αυτή η θέση είναι μια δικαιοσύνη, δεν έχει καμία σημασία, επειδή η υπερβολία από τον κράτος της περιβαλλοντικής δικαιοσύνης πρέπει να μην είναι, πραγματικά, το ίδιο με όλες τις δεν δικαιοσύνης. Επειδή η περιβαλλοντική δικαιοσύνη είναι μια κράτη δικαιοσύνη, αλλά όλες οι άλλες δικαιοσύνης είναι ελεύθερα δικαιοσύνης. Παρά το παράγραφο 4, κανένας άνθρωπος πρέπει να εξασφαλίσει τις υπερβολίες του στον κράτος ή μπορεί να αρνηθεί να εξασφαλίσει με τις δικαιοσύνης πραγματικές δικαιοσύνης. Αυτό το παράγραφο 4 υπάρχει δύο λειτουργίες. Υπάρχει δύο λειτουργίες. Υπάρχει δύο λειτουργίες. Είχαμε δει στο παράγραφο 2 του ίδιου αρτικού 13, αυτό το παράγραφο 2 υπάρχει, γνωρίζει την ελεύθερη δικαιοσύνη, αλλά, όπως είχαμε πει ήδη στο πρώτο μάθημα, η ελεύθερη δικαιοσύνη είναι μία τρόπο της ελεύθερης δικαιοσύνης ή δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις δικαιοσύνης στάντατες της ελεύθερης ανθρώπινης δικαιοσύνης. Έχουμε να καταλάβουμε το όνομα ελεύθερης δικαιοσύνης ως ελεύθερη δικαιοσύνης ή δικαιοσύνη. Αλλά αυτά πρέπει να δώσουμε μια εξαρτητική εφαρμογή, χρησιμοποιώντας αυτήν την μεθοδοχή της ελεύθερης δικαιοσύνης. Και όπως είδαμε, στο δεύτερο παράγραφο υπήρχαν, εκτός από τη γνώμη της δικαιοσύνης ελεύθερης δικαιοσύνης και πιθανότητας, υπήρχαν δύο εφαρμογές, δικαιοσύνης εφαρμογές στην ελεύθερη δικαιοσύνη της ελεύθερης δικαιοσύνης, δικαιοσύνη δικαιοσύνης και δικαιοσύνη μόρας. Μερικοί σχολείς λένε ότι η προσελίτιση είναι άλλη, η προσελίτιση των προσελίττων είναι άλλη μοτοσυκλέτα, είναι άλλη μοτοσυκλέτα στην δικαιοσύνη της ελεύθερης δικαιοσύνης. Αλλά, όπως έχω εξηγήσει ήδη στην πρώτη μου μοτοσυκλέτα, η προσελίτιση των προσελίττων δεν είναι μοτοσυκλέτα στην ελεύθερη δικαιοσύνη της ελεύθερης δικαιοσύνης ή μοτοσυκλέτα στην ελεύθερη δικαιοσύνη, αλλά είναι μοτοσυκλέτα σε μόνο μια συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, η οποία είναι μόνο στην ελεύθερη δικαιοσύνη της ελεύθερης δικαιοσύνης ή μοτοσυκλέτας. Τώρα, στο παράγραφο 4, συναντήσουμε με άλλα μοτοσυκλέτα στην ελεύθερη δικαιοσύνη της ελεύθερης δικαιοσύνης ή μοτοσυκλέτας, γιατί, όπως έχω εξηγήσει ήδη στη πρώτη μοτοσυκλέτα, η ελεύθερη δικαιοσύνη της ελεύθερης δικαιοσύνης ή μοτοσυκλέτας είναι μονοσυκλέτα. Κανείς δεν θα εξασφαλείται από τη διευθυμία των υποσχέσεων του. Δεν θα εξασφαλείται από τη διευθυμία των υποσχέσεων των υποσχέσεων του στον κράτος. Αυτή είναι η τρίτη μονοσυκλέτα. Κανείς δεν θα εξασφαλείται από τη διευθυμία των υποσχέσεων του στον κράτος, από τη διευθυμία των υποσχέσεων των υποσχέσεων του. Η δικαιοσύνη να συμφωνεί με τις δικαιοσύνης, ανεξάρτητα από τις διευθυμίες του. Αυτές είναι οι δύο επίσης λιμνήσεις στον δικαιοσύνη της ελευθερίας ή μια πιθανότητα. Δεν εξασφαλείται από τη διευθυμία των υποσχέσεων των υποσχέσεων του στον κράτος ή μια πιθανότητα να συμφωνεί με τις δικαιοσύνης, ανεξάρτητα από τις διευθυμίες του. Μπορούμε να πούμε ότι αυτές οι λιμνήσεις συμφωνούν, και πρέπει να συμφωνούν, στις άλλες τρεις λιμνήσεις της δικαιοσύνης, κατά τη διευθυμία των υποσχέσεων των υποσχέσεων του. Αυτή είναι η δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη υγείας, οι δικαιοσύνης και οι δικαιοσύνης των αδερφών. Η ερώτηση σχετικά με το διευθυμί της δικαιοσύνης. Είναι σχετικά με τη λιμνήσωση της αδερφής της διευθυμίας των υποσχέσεων των υποσχέσεων της δικαιοσύνης. Αλλά στην ελληνική κυβέρνηση, όπως και σε άλλες χώρες, υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλίζει το χώρο μέσω ενός αλλαγικού διευθυμίου. Και για αυτή την λόγω, η εφαρμογή της αδερφής της διευθυμίας των υποσχέσεων των υποσχέσεων διευθυμίζεται από μια συγκεκριμένη κυβέρνηση της αδερφής της διευθυμίας, σύμφωνα με τη σχετική δικαιοσύνη σε αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά την υποσχέση να ασφαλίζει με τις δικαιοσύνες, ανεξάρτητα από τις δικαιοσύνες αδερφές της διευθυμίας, η δικαιοσύνη λέει ότι αυτή η υποσχέση να ασφαλίζει με τις δικαιοσύνες, ανεξάρτητα από τις δικαιοσύνες αδερφές της διευθυμίας, ανεξάρτητα από τις δικαιοσύνες, ανεξάρτητα από τις δικαιοσύνες αδερφές της διευθυμίας, όπως, για παράδειγμα, το κώδι για τη δημιουργία ή το κώδι για το χωριό. Και τώρα πάμε στο παράγραφο 5 του αρτικού 13 της δικαιοσύνης αδερφής. Βλέπουμε, στο παράγραφο 5, ότι κανένας δικαιοσύνης αδερφής δεν θα ασφαλίζει με τις δικαιοσύνες, ανεξάρτητα από τις δικαιοσύνες και με τις δικαιοσύνες. Αυτή η δικαιοσύνη δικαιοσύνη δεν δημιουργεί σήμερα προβλήματα, επειδή, απ' την αλληλεγγύη της δικαιοσύνης, τώρα υπάρχει μια δικαιοσύνη αλληλεγγύη για τους ανθρώπους που πρέπει να δώσουν έναν δικαίωμα. Άρα, όταν ασφαλίζουν ένα δικαιοσύνη αλληλεγγύη ή δικαιοσύνη, ή όταν πρέπει να δώσουν ένα δικαίωμα στη δικαιοσύνη, κάποιο τρόπο της δικαιοσύνης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το δικαιοσύνη πρόγραμμα, το δικαιοσύνη πρόγραμμα, το δικαιοσύνη δικαιοσύνη. Το παράδειγμα 4 της ελληνικής κυβέρνησης, λέει ότι όλοι οι Ελληνικοί είναι ισχυροί πριν τη δικαιοσύνη. Αυτό το παράδειγμα 1 του παράδειγμα 4 προστατεύει το δικαίωμα για την ισχυροί πριν τη δικαιοσύνη της Ελληνικής κυβέρνησης. Ήταν καλύτερος να προστατεύει τη λεγεφαιρέντα, την ασφάλεια πριν τη δικαιοσύνη όλων των ανθρώπων που έχουν τη δικαιοσύνη της Ελληνικής κυβέρνησης ή ζουν στη δικαιοσύνη της Ελληνικής κυβέρνησης, είτε δικαίως ή δεν δικαίως. Δηλαδή, θα ήταν καλύτερα αν μπορούσε να προστατεύει την ασφάλεια πριν τη δικαιοσύνη όλων των ανθρώπων. Αλλά σύμφωνα με τη λεγεφαιρέντα των ανθρώπων, συμμετοχημένη στη συμμετοχή για τη δικαιοσύνη, της Ευρωπαϊκής κυβέρνησης, υπάρχει μια σχετική συμμετοχή που προστατεύει τη δικαιοσύνη πριν τη δικαιοσύνη όλων των ευρωπαϊκών πολιτών. Και σύμφωνα με το αρτικό 26 του Ευρωπαϊκού κυβερνήματος στους πολιτικούς δικαιοσύνης, αυτά τα δικαιοσύνη της ασφάλειας πριν τη δικαιοσύνη, προστατεύονται σε όλους τους ανθρώπους στη ελληνική περιοχή. Και τώρα πάμε στο αρτικό 3, το οποίο σημαίνει τη δικαιοσύνη περιοχή. Βλέπουμε στο παράγραφο 1 ότι η περιοχή της δικαιοσύνης περιοχής στην Ελλάδα είναι αυτή της Ισθανικής Ορθοδοκοπίας του Χριστού. Η Ισθανική Ορθοδοκοπία της Ελλάδας, να γνωρίζει τον Λόγο του Ιησού Χριστού, σαν κεφάλαιο, είναι ασφαλώς ενωμένη στη δικαιοσύνη, με την Λευκή Ορθοδοκοπία του Χριστού στην Κωνσταντινόπλου και με κάθε άλλη ορθοδοκοπία του Χριστού, με την Λευκή Ορθοδοκοπία του Χριστού στην Κωνσταντινόπλου και με κάθε άλλη ορθοδοκοπία του Χριστού, με την Λευκή Ορθοδοκοπία του Χριστού στην Κωνσταντινόπλου και με κάθε άλλη ορθοδοκοπία του Χριστού, με την Λευκή Ορθοδοκοπία του Χριστού στην Κωνσταντινόπλου και με κάθε άλλη ορθοδοκοπία του Χριστού, με την Λευκή Ορθοδοκοπία του Χριστού στην Κωνσταντινόπλου, με την Λευκή Ορθοδοκοπία του Χριστού στην Κωνσταντινόπλου και με κάθε άλλη ορθοδοκοπία του Χριστού, με κάθε άλλη ορθοδοκοπία του Χριστού, με την Λευκή Ορθοδοκοπία του Χριστού στην Κωνσταντινόπλου. Πρώτη παράδειξα. Η περιβαλλοντική θρησκευτική στην Ελλάδα είναι αυτή από την Λευκή Ορθοδοκοπία του Χριστού. Τι σημαίνει το όνομα της περιβαλλοντικής θρησκευτικής θρησκευτίας? Ποιο σημαίνει αυτή η θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική. Αυτή η θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική. Και επειδή ο πρωτοβουλίος δεν παίζει καμία ρόλα στην εφαρμογή των ανθρώπων δικτύων, οπότε αυτή η θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική. Σύμφωνα με το οποίο η περισσότερη των ανθρώπων στην Ελλάδα πιστεύει σε αυτήν την περιβαλλοντική θρησκευτική. Οπότε αυτή η εμπειρία δεν δίνει καμία δικτύωμα σε αυτήν την περιβαλλοντική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική θρησκευτική. Μια άλλη ισχυρία των σχολικών λέει ότι το όρος περιβαλλοντική θρησκευτική δεν πρέπει να ειναι σημαντικό. Не έχει καμία σημασία. Δεν είναι ένα δικαίωμα δικαίωμα. Ένα τρίτο, και πριν πάμε στο τρίτο, θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτή η δεύτερη σχολερή εμπειρία έχει εφαρμοστεί από το φιλικό μοντέλο της κοινωνικής και κράτης σχολερή εμπειρίας. Δηλαδή, από την αλληλεγγύη μεταξύ της σχολερίας και των θρησκευτικών και της αλλαϊκής. Η αλλαϊκή σχολερία σημαίνει ότι ο κράτης δεν γνωρίζει καμία θρησκεία και υποστηρίζει το μηχανικό της σχολερίας με τις θρησκευτικές. Η τελευταία σχολερή εμπειρία λέει ότι η τελευταία σχολερή εμπειρία σημαίνει κράτης θρησκεία. Αυτή η σχολερή εμπειρία εφαρμόζεται από τη μικρή της σχολερίας, αλλά είναι η σωστή. Γιατί αυτό που είναι ενδιαφέρον για εμάς είναι πριν και πάνω από όλα, η εμπειρία αυτής της σχολερίας, δημιουργημένη από τη κυβέρνηση και το κοινοβούλιο. Φυσικά, η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο δεν δίνουν καμία σχολερή εμπειρία για την εμπειρία αυτής της σχολερίας, αλλά η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο εφαρμόζονται αυτή τη σχολερία μέσω της πολιτικής τους για τη σχολερία και το κοινοβούλιο. Όταν το κοινοβούλιο και η κυβέρνηση προσπαθούν ένα σχολερή εμπειρία για τη σχολερία και το κοινοβούλιο και το κοινοβούλιο εφαρμόζονται πραγματικά σχολερή εμπειρία σε αυτή τη σχολερία, όταν αυτό γίνεται, μπορούμε να τελειώσουμε ότι το κυβέρνημα και το κοινοβούλιο εφαρμόζονται πραγματικά σχολερή εμπειρία. Η πολιτική, η οποία είναι μια εμπειρία στην πραγματικότητα, ότι αυτή τη σχολερή εμπειρία σχολερή εμπειρία, σχολερή εμπειρία σχολερή εμπειρία veut το κράτος σχολερή εμπειρία. που είναι το σύμφωνο ενός θρησκευτικού ομάδου ειναι ειδικημένος από το δικαίωμα της ελληνικής ομάδας της ελληνικής ομάδας τότε μιλούμε για μια ελεύθερη κοινότητα ή ελληνική κοινότητα αλλά όταν ένα παγκόσμιο εφαρμόζει το σημείο μια κοινότητα ή ελληνική κοινότητα αυτή η κοινότητα ή ελληνική κοινότητα δεν είναι μια ελεύθερη κοινότητα είναι μια ελληνική κοινότητα Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ελεύθερη και ελληνική κοινότητα που εφαρμόζει το σύμφωνο που είναι το σύμφωνο σύμφωνο της κοινότητας ή ελληνικής κοινότητας αλλά υπάρχει και μια τελευταία σχολική εμφάνιση που υποστηρίζει ότι αυτό το όνομα ελεύθερη κοινότητα δεν είναι η ελεύθερη κοινότητα ελληνικής κοινότητας αλλά υποστηρίζει μια σημαντική ελεύθερη κοινότητα για την τελευταία ελεύθερη κοινότητα όπως στις ελληνικές κοινότητες της Ιταλίας ή της Ισπανίας για την καθολική κοινότητα αλλά οι σχολείς που υποστηρίζουν την εμφάνιση ότι το όνομα ελεύθερη κοινότητα σημαίνει ελεύθερη κοινότητα απαντήσουν ότι αυτή η τελευταία ελεύθερη κοινότητα δεν είναι σωστή επειδή στην κυβερνή αρχή 72 είπε ότι το Παλιάμεντο σε κάθε πλειοψηφική συνεργασία ελευθερώνει τις δικαίες συμπεριφέροντας τους αρχικούς 13 και 3 των κυβερνήσεων δηλαδή η ελεύθερη κοινότητα υποστηρίζεται στο αρχικό 3 παράγραφο 1 η ελεύθερη κοινότητα της ορθοξέτριας της Ελλάδας πρέπει να ειδητοποιήσει πρέπει να ειδητοποιήσει από το Παλιάμεντο σε κάθε πλειοψηφική συνεργασία αλλά όπως σχεδόν η απάντηση να δώσει σε αυτή την εμπειρία των σχολικών που λένε ότι το μήνυμα «ελεύθερη κοινότητα» σημαίνει ελεύθερη κοινότητα και ότι η 4η ελεύθερη κοινότητα στην ειδητοποιημένη κυβερνήσεων της ορθοξέτριας της Ελλάδας ή σωστά της ορθοξέτριας στην Ελλάδα δεν είναι σωστά πρέπει να απαντήσω σε αυτή την σχολική απάντηση στη τρίτη μου ελεύθερη κοινότητα επειδή η ώρα του δεύτερου ελεύθερη κοινότητα πέθανε σε αυτή την σχολική απάντηση