Ενότητα # 9: Εκπαιδευτική Ρομποτική - Beebot / Διάλεξη 1 / Σκοποί ενότητας •Στην ενότητα αυτή γίνεται αναφορά στην εκπαιδευτική ρομποτική και τις δραστηριότητες που μπορούν να σχεδιαστούν με βάση αυτό το εργαλείο. Μετά από μια σύντομη εισαγωγή, έμφαση δίνεται στην κατηγορία των Περιπατητών (Floor Roamers) και ειδικότερα στο BeeBot. Παρουσιάζονται και συζητιούνται αναλυτικά δραστηριότητες για το νηπιαγωγείο. - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Σκοποί ενότητας •Στην ενότητα αυτή γίνεται αναφορά στην εκπαιδευτική ρομποτική και τις δραστηριότητες που μπορούν να σχεδιαστούν με βάση αυτό το εργαλείο. Μετά από μια σύντομη εισαγωγή, έμφαση δίνεται στην κατηγορία των Περιπατητών (Floor Roamers) και ειδικότερα στο BeeBot. Παρουσιάζονται και συζητιούνται αναλυτικά δραστηριότητες για το νηπιαγωγείο.: Στις 17 ιούνη επειδή γίνονται κι ένα λαός ο οποίος γνώριζα λίγα τελευταίας γενιάς όλες τις απαιτήσεις είναι ένα ζωντανός θρύλος έχει εξελιχθεί πολύ και να πουλήσει αλλά άμα σταύρος εμείς πέρα από την κλασική εκπαίδευση αυτά που ξέρουν τι κάνουν στο σχολείο σας στο μισό ως πιο οργανικός σχηματισμός αλλά και οι ελληνικοί όμιλοι έχει πάρα πολλές περιπτώσεις ναυτικών λόγω της Γενικής κατάστασης δεν μας ενδιαφέρει να αναλύσουμε σας περιμένω να δω αστεία λέτε να δούμε τι μπορούμε να τους πείσουμε μέσα στα στην στον διαβούλευση μεταξύ σας όμως το εκπαιδευτικό έργο άρχισε δειλά δειλά είναι αλέκος δόγμα της σιδηράς πυγμής ταλέντου και να συνεχισθεί αυτά είναι και έξι παλεύουν μέσα μου είχα στοιχεία τουβλάκια LEGO τσιμέντο λαθρανασκαφές δομικά στοιχεία οικονομία ενώ κατασκευές ας δούμε τώρα τις άξονες περιστροφής Μουσουρούλης τρεις πράγματα για να μπορούμε να ως κοινής πλεονάσματα αισθητήρες αισθητήρας απόστασης αισθητήρα όμως πήγα μια χαρά στη γούνα CDS μπάμπη και τώρα οι δύο βασικές κατηγορίες I στύλων σύμβουλος κατευθύνονται κυρίως δευτεροβάθμια εκπαίδευση έτσι θα τελούνταν στη ποιος είναι μέσα στους πρώτους μήνες κατασκευές και βουνά τουλάχιστον λένε πουλόβερ ξεχαστεί στη νέα του ομάδα έχει ψηλών κτιρίων το οποίο διαφωνίες έχει είσοδος χαίρομαι και να πώς βουτιά αυτό προγραμματίζεται μέσω υπολογιστή συνδέεται με τον υπολογιστή είναι πιο γνωστό μας μας βέβαια ενισχυμένη γλώσσα και πρόγραμμα της συμπεριφοράς του λούγκο και έτσι με τις ήττες για παράδειγμα μιας γνωστές είναι και παράλογο είναι σαν αυτή του σαμαρά να αναγνωρίζει και να σου βρω χρόνο κανονικά στον αγώνα και την ακόλουθη βάσει τι μαθαίνω μέσα αυτό καταρχήν προγραμματισμό και να μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε αλήθεια είναι αυτό που τον τελευταίο καιρό στην τελευταία καιρός φύλλο δεν κρύβει μόνο υπολογιστική σκιές και στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια ψάχνουμε που λες δουλείες σύνεργα νιτρικά πάνω σε μια συγκλονιστική σχέσεις που υποστηρίζετε θα βρει τα χρήματα κυρίως να μας πούνε έργα όλη του η μα καλά στα τέλη της δεκαετίας του 60 είναι καιρός να γυρίσουμε στα βασικά δεήσεις εννοώντας μπλούζα γραφή ανάγνωση δύναται να μαθηματικά έχουμε περάσει στο επόμενο έτος έναντι μέσα στα δεήσεις στάση του προγραμματισμός ο προγραμματισμός έτσι η αρετούσα μια πανελλήνια συνήθως προγραμματισμός της λέει να πάρει τέλος σημαίνει να μάθω άσχετο με ρυθμικά για να λύνουν το πρόβλημα αυτή είναι η ένδειξη ότι η όποιο κομμάτι όσο σ'όλα τα προβλήματά μας ειδικά οι νέοι όμως στη ζωή έτσι είναι θεμελιώδες έξι το επόμενη κατηγορία ταλέντο του opening του VW Group ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου το iOS 1001 τρεις υποδοχές USB στις οποίες δεν ένα αισθητήρας υπερύθρων μετρά την απόσταση ταλαιπωρηθεί βλάβης στα αυτοί που δεν δουλεύουν δήλωσε λίγο Λάρισας γεννημένη αναφέρει κομμάτι δεν την λέτε να βολεύει μια κάμερα και τραβάει μπροστά θέλουν στο βίντεο αυτό το σαμάρι υπέρ του βασιλιά τους που ήταν γνωστά στην Ελλαδίτσα και αναπτύσσεται τουριστικά άρα μονότονο κάμερα προλαβαίνει να πιάσει μας φωτεινές μας από συγκεκριμένη 2000 και στενή σύμμαχο προς Κουβέλη λοιπόν να κάνει χρήση βίας το πλοίο στα νέα μέτρα να κλάψετε και της τρέχουσας έχει αισθητήρα κλίσης κατά καιρούς που βιώνουμε όχι απλά δεν καταλάβαινε γενιά ετσι ετσι ετσι ετσι και σε στάση χαίρεστε αυτό και Μπορντό μπάρες αυτά θέλουμε να συζητήσουμε πάνω σε κατασκευές για αυτές τις δραστηριότητες αυτό είναι και το οποίο απευθύνεται κυρίως λόγω εμπλοκής του ΔΝΤ να φτάνουν έναρξη δευτέρα με μοτίβο τώρα θεωρητικά κάποια από αυτά μόνο σε μεγαλύτερη ηλικία κάνει κάποιος λίγο μικρότερη αντίστοιχα έχει τραβήξει μπορούμε να αναδείξουμε την ίσως στην πέμπτη δημοτικού ανάλογα με την περίπτωση του Ρώσου ΥΠΕΞ ώστε πολλές παρέες έτσι υπάρχουν και πληρούν πολλά μα κι στοχεία που μπορούμε να φτιάξουμε τη δική σας βεβαίως όλα αυτά όμως απαιτούνται κάποιες μικρές στοιχειώδους γνώσης οδήγησε για το ξήλωμα των Καρνέζη υγιέστερα είχε υποβιβαστεί σε υπάρχει κατηγορία φίλων μαύρες περιπατητές βαθαίνουν μαζί λογική οικονομία τις πρώτες ρομποτικές κατασκευές να αυτής της λογικής πρέπει να συνεργάζεται με η βέβαια εδώ δεν βρίσκουν μια τις πρώτες να τα προβάλλουμε λοιπόν ήτανε ποιο ήταν ένα στις στοιχειώδεις στόχους κάτω που λειτουργούσαν και μαύρες και πήγε στον ΣΚΑΙ εγώ έκανε ζέστη μέσα από πόρους ξανά γίνουν τρεις ώρες δημιουργούνται βυζαντινούς και αυτού του εγώ φίλες τους όλο το δωμάτιο σ' μπορούσε τελικά να παίρνει τη σκυτάλη με έτσι ούτε το άλλο στάθμισης FTSE γι' αργότερα και πιο εξελιγμένα τέτοια μοντέλα μέσα στη δράση του μωρού για να μην περάσει όπως στο κρασί σ'αυτή τη λογική λίμνες Αρριανών μπορούμε και σαν να βγούμε τα οποία προσπαθούν σε καντίνα του χειροπιαστό να μεταφέρουν τη λογική της γλώσσας προγραμματισμού λόγω ένα στεγνού στόχο ξανά συζήτηση τη νησίδα ΑΠΕ στη δεκαετία τελικά δεν ήρθε να μας μα και στηρίζονται στη λογική του ΟΔΙΕ να σημάδια πάνω σε ασφάλεια στα 50 του να ανεβαίνουν προς τις στρίψει κα μαργαρίτα ποινές κάθειρξης και προχωρούσα αυτό αφήνουν να εννοηθεί πως καλσόν έντονους φόβους έξι κήρυγμά του τώρα προσπαθούσαν να φτιάξουν τα παιδιά μα φτιάξει μάγο ρυθμούς ανάπτυξης διαδικασία διαμεσολάβησης βιώσιμα σχήματα δεν μπορούμε να δίνουμε διαλύθηκε 1000 παιδιά ηλικίας στα 8 χρόνια που προσφέρουν εξαιρετικά αστεία προσχήματα πολλές φορές παρατηρούμε σελίδες μπορούν και έτσι δεν μπορούν να σπάσουν το πρόβλημα το πρόβλημα ενώνουμε επίλυσης αυτοί δεν μπορούν όλα να βράσει πιστή στη λογική τους London Beer το κρύβω είναι σύνθετη λέξη βαθαίνουν βέβαια πύργος το βιβλίο μέσα στα λίγα και φόντο είναι ρωτάει λοιπόν το οποίο έχει κάθε λίγο τα νούμερα τα οποία έχουν Έλλη τέσσερις έργο κανενός βιβλίου μέχρις ένα αυγατίζουν διώροφα και αυτό πήγα κι ουσιαστικά από τρίτους βάραθρα επίπεδο μπορεί να κυλήσει έτσι γιατί χρειάστηκαν τροχό για να καλύψει απαιτήσεις για να κάνουμε μπάνιο για τις μπαταρίες κόβει βάρυνε για να γράψει να κλείσει ένα και το άλλο για να ανοίξουμε να κλειστούν αγώνα βαραίνει και διεκδικούν τις ξένοι πια νομίζω επίσης έχει ένα στα Windows είναι ντομάτα μπορούμε ως τέτοια αίσθηση θα είναι νόμος του 1945 μπορούμε να έτσι εδώ για να μπει σε ένα σκεύος μου δώσεις αγνούς πατριώτες να προσέξετε και στη βάση ναι τώρα μπορεί να δεχτεί εντολές Λέσβου Μυτιλήνη προχωρούμε στα προχωρά πίσω την οποία δεν στρίψε 90 μοίρες αριστερά στις 90 μοίρες δεξιά βάσει του στρίβει έγινε δούλος ράβουν μπλουζάκια στα οποία θα καταστρέψει μένει ακίνητο αυτή ι προχωρά κανονικά έτσι δεν κάνει στροφή προχωρώντας στείλουν αυτό κάνει έτσι ουσιαστικά μάλλον είναι όταν γίνει μεγάλη βέβαια αυτό πάσχιζε λες φοβάμαι πάρα πολύ Βαμβακά πωλείται ένα θόρυβος που εσείς υπηρετείτε και όταν ολοκλήρωσε την αλληλουχία των άλλων τότε πατάμε ένα κουμπί και λέει μου κύριε ξεκινάνε τέλεση τις εντολές του οποίου παρουσία πάντα όλη την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να δεχτεί μέχρι σαν 42 κρίση δε θύμα ένα αφγανός δεξαμενής τέσσερις εντολές ταλέντο όλες δεν είπα είπα ναι μπρος πίσω δεξιά αριστερά και υπάρχουν κίνδυνοι που το συζητάνε μένει ακίνητο όσο χρόνο χρειαστεί τέλεσης μια πολύ και αντίστοιχα ποσοστά που είναι βασισμένη βάζει 8ος όμιλος παραμένει και δεν ανανεούμενα θέλουνε τέλειες μια άλλη αλληλουχία εντολών και πάω όχι μόνο να περπατήσει ξανά τα πίσω δωμάτια του προσέθεσε δε βάζουν στο τέλος της σειράς ΔΝΤ βρε παράξενη και γέμιση από αρχές κάθε Δημήτριος ν Κυνουρία εντελώς καινούρια σειρά λέω να πάω για το Βερολίνο ένα κινητό για πολλή ώρα τραβήξτε έως δύο έτη ενώ εμείς διπλό πάτο του ηλία 12ετίας και μπορούν να βρουν καινούργιες τέλος στην αρχή παρουσία μόνο για να δούμε αγωγό και μπροστά στα στήριξη όλους καραβιών κινούμενους δουλειά με βάση αυτό τάξη είναι λοιπόν φανερό πως ζούμε μόνο έπειτα από μια σειρά μοντέλων της αλλά και ζήτημα ας πάρουν πίσω έξι μήνες αυτό που θέλω να τονίσω είναι επίσης ότι κοτόπουλο ζητήσω που ανέφερα γιατί ίσως να σημαίνει μεγάλο 500 Σταύρος Τάκη 18 10 στόχους για κόστους μπορούν άμεσα να κλείσουν ας θα παρέλυε από τα δύο είναι οι κύριες σαν να μην παρασύρεται βέβαια πίσω αλλάζει αυτό βέβαια τους είναι τελείως για να δώσουν απάντηση στα δεινά που τελούν για να δούμε αν η Ελλάδα δόγμα βασίζεται σε τους εντελώς γνώμη βάσει και βαρύτερα ανάκτηση της αίγλης του Engineers συγκρότησης της μπορεί να μην είναι σε αυτό το όσο και να μην γίνει το για όσο χρειαστεί 12 φόνους διαδηλωτών λένε βάσει μέχρι να πάει στην επόμενη βουλή ήλιος χρειάζεται ανεκτέλεστη εντολή μπροστά σύμφωνα με θέλω κοιμούνταν δεν σημαίνει πάντα και πλέον μηνών μέσω όλες οι δραστηριότητες γίνονται βάσει καθαρά ιατρείο έχω λίγο χρόνο να τα ξεδιπλώσουμε ένα στις 31 εδώ αυτό είναι το αίτημα της εταιρείας είναι να πλαστικούς βάση έτσι κο Ιωάννη Λαγού δουλεύετε για να μη γλιστράει κάτω και μπορούμε τώρα να βρούμε τον εαυτό τους ως με εκείνος που ως το χαλάκι έτσι χαλαρά στα δικαστήρια της χώρας και τους μα μα είναι του θωμά για παράδειγμα θα βρείτε αυτό που σας αλλαγές έχουν και μπορούν μηνύματα το συγκεκριμένο πάνω σε διάφορα παράσταση λένε ρωτάω το γεγονός της αυτό συμβαίνει διμοιρίες δραστηριότητες έχουν κλείσει λαμβάνοντας λίγο αλλά ας δούμε τα μεγαλα εργα Δημαρέλος ιωάννα πριν θέλουν μόνος μου να βρω τη αλλά Tobias διατείνεται ότι έχει γίνει μεγάλο κύκλο έχει πολύ μικρό κύκλο μέσα έχει τα τρένα της πάνω ντυθούμε αντιδρά έτσι μπορούμε να παίξουμε με τις κορυφαίες αρίθμησης καμία αγωνία τρεις γονείς τέσσερις γωνίες και διαδικασία βάζουμε τη μέλισσα πάνω από 10 ακριβά να περάσει πάνω από τα κι ας μη μας βρει πρόσθεσα ενώ γνωστός παίζοντας για ξεκίνησε έξω πάμε για να να με 70 μου μου Ηλίας πέρασε μαύρα ένα όχημα θα γιώργο μαθαίνω τον Γεωργαλά στο κοντό σχήμα του πώς να κάνει μια βάση έτσι στη μαύρη έχουμε μια σημαντική νέα κεραία αυτοκινήτου δίνοντας το έλλειμμα έχει προ πολλού να έχεις στείλει βιβλία γράφτηκαν όλα είναι αρνητικά στα εργατικά αρπάζοντας συνεργό του κυριότερου ένα δίδαγμα για ξένους τη μπάντα θα πήγαινε και τους γύρω δρόμους από όπου θα περάσει ακριβώς νόμισμα τις δουλειές έτσι να φύγει είναι άλλο μπορουσε να πάει έτσι βασικά όχι σήμερα όχι αλλά μια πολύ σημαντική πληροφορία για αγνοούμενο ένα επίσης πολύ γνωστό αυτό το λίγο που έχει δει το πολυσύχναστους δρόμους με κόσμου λίγα είναι ένα ευρώ με δώρο έτσι διάφορα κτίρια τα οποία αναμένεται να κερδίσω πλησιάσαμε στα ένα έτσι αλλά δεν έχουμε στοιχεία είναι κατοικίες χαρακτήριζε το ΔΝΤ είναι εσείς φίλοι μου μονοκατοικία έτσι παρά διότι έχουμε πολυκατοικία εσείς αλλά σε την ίδια ώρα για τους κοινόχρηστους χώρους όμως πάρα πολλά δεν είναι λίγα χώρο θέλω να είμαι πάρα πολύ έτσι φως αυτό μας έχει λίγο δήμου διπλής έχουμε ειδικού τύπου πλοία όμως κομμωτήριο ζίνα Μαυρίδου βρίζει κάθε βίαια είναι απλά ένα βιώνω Γουέιν Ρούνεϊ πολυκατάστημα αξίζει στον λαό μας σχολείο μισής προσβάσιμα μπορούμε πια να έτσι έφερε στο δρόμο ενώ και πεζόδρομο βλέπετε άλλη μια άριστη κατάσταση ήρωες πόλεις σε μια διασταύρωση έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα μου συναλλαγών λέει βέβαια εντούτοις μια τυριών με και μάλιστα συνέβη μόνο μια δυναμική ισχύει για ένα άτομο σε βάρος για μας ύλης ενώ αν μπορούμε να συζητήσουμε με τα διαλυθούν που έχουν έτσι και να πιάσουμε δράστη στις οποίες μέλισσα αγαπητέ συναυλίες δουλειές οι οποίες έχουν σχέση πώς λειτουργούν στην ενότητα μπορεί να ξυπνήσει τους σχολείο έργο 1000 φίλο της να πάει σχολείο μπορεί να μου εξ ίσου σχετικά με το τι κάνω αυτό που ως γιατί θέλει να πάει για κούκλες που στόχο είχαν να κάνουν με τη των πρακτορείων θα επηρεάζεται χρήμα δηλαδή χρήμα να πάει στο στούντιο κανονίσει το δύο είναι λίγα τα πολυκαταστήματα ψώνια 5,2 δισ ευρώ που μπορούμε να κάνουμε μια σύντομη στάση στην επιλέγουν οικονομικές αλλά και ιδιαίτερα γούστα μια δραστηριότητες ο ίδιος να βρεις τη λύση καθώς τη κατεύθυνση μπορούμε μόνο να δουλέψουν χωρίς βέβαια έτσι για υγιή εξωτισμό ΟΓΑ είναι μπροστά αριστερά μπροστά πίσω αριστερά έτσι να μπορούμε δηλαδή έτσι όπως όλες οι διαστάσεις έτσι φέτος την φιλοσοφία π.χ. Doc gel Aloe ενα δώρο για μια φίλη της να λέει να πέρα από τον ήλιο σε σχέση με την τιμή της συζύγου άρα μπορούμε να αντέξουμε τους εγώ ως αυτουργοί μαυρίσει δηλαδή με την κλασική περίπτωση βλέπουμε μια ανάσα στους ξέρουν ένα στη σαν χρόνο αγοράζει και έχει όμως βλέπουμε πάντα φορώντας για τους θερινούς ούτε στα έξι τρόποι να κάνετε λάθος τόσο στην πλευρά αυτή μου την πλευρά δεν έχει δεν είναι αυτό τώρα τι είναι είναι μια πρακτική εφαρμογή της αφηρημένης έννοιας του μα και τους γονείς μου μάθαινε τα μαθηματικά που Peugeot να λύσεις πολλά θέματα συνήθως όταν ακούμε κάτι δεν ξέρουμε αλλά είναι και μια πρακτική ας δούμε έτσι προφανώς τόσο που να πούμε το σενάριο αυτό είχε να φάει το παγωτό με γεύση να ορίσουμε και χαρακτηριστικά έχουμε διάφορα κτίρια μεταξύ μπορούσαν βέβαια αυτό δεν είναι καταργείται γιατί δεν είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα το όνομα έτσι έξω τα λαχανικά έχει και χρώμα στη κλασσική αξία λίγο έτσι κάνουμε στρατηγικό ρόλο της γαλλικής πόλης τώρα ετοιμάζει μπορούμε να πως ξεχωρίζει στη μαμά σου να τη δαμάσει I love βεβαίως γιατί το να γνωρίζεις αγώνα αλλού γράφει μπάντα απλά συνήθως Γι' αυτό έχουνε δεν έχουνε της κλασικής θα θελήσεις να δημοσιεύει τις συνήθως σκαφών δύσκολα στο εσωτερικό του σπιτιού το σπίτι έχει φροντίσει να κάνει καταστήματα αριθμό πολλές φορές στα καταστήματα γράφει πάνω στις πινακίδες τους τις ΗΠΑ τη νήσο και όλους αυτούς που τώρα μας αγνοούν κατακρίνουμε κάλεσμα να γυρίζει στο λόγω όλοι μας να γίνουμε σαν αστέρι ήλιο βέβαια πολιτική δύο φάσεις δύο ενώ σε έξι συζήτηση για να δούμε εάν όντως μελέτης όλα αυτά στο μάθημα με τάμπλετ στον Lewis ως προς τα τα περισσότερα προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής που απευθύνεται σε μια εξετάζονται οι εξής δύο ζήτημα που ζει ανάμεσα σε άλλα πως κα τος 1000 τα παιδιά βέβαια μπροστά επειδή τα ποσά αυτά όμως στο λεωφορείο το καθεξής δεύτερον παίρνουμε παιδιά ποδήλατα τέθηκε υπό το βάρος της γης δεν είναι σχήμα είχε το κάνουμε δηλαδή μαθήματα συμπεριφοράς χορηγικής συμπεριφοράς έλλειμμα δύο δισ ευρώ διαβάζοντας τα δικά εσόδων στο πετσί δράση θυμάστε που ασχολούνται με τις γνωρίζουν τιμωρείται από τη βρύση δεν κανόνες έτσι πασάς του λέξεις βουλιάζουν στην πόλη είμαστε στο κεντρικό άρθρο όλη σας την καρδιά θάρρος έχει διαβάσει τους τρεις αστέρες που εργασία εις βάρος γιατί ανέβαινε εδώ θέλω να δω τι έγινε ρε μας δουλεύετε όταν έχεις πιο πάνω και μάλιστα αυτό που βλέπουμε πολλές φορές είναι ρηχή απλά πήγαινε στους δεν χρειάστηκε να τον δούμε στα βουνά της φιλελληνικό ποιά χώρα αυτό δημιουργεί αποτελέσματα συνήθως βλέπετε τους ίσως στα 12 μου λέει έλα μωρέ δεν και γερμανούς θα δεχθούν μια στόχος μας είναι η φύση και παίρνουν άσυλο στο τέλος κάθε χρόνου ζώντων όπου φυλάσσεται το σύστημα πρόσβασης στην υγεία σου έτσι αλλά αλλού μια απλή διάβαση εγώ και άλλοι δύο ένα γνωστός εκεί στον ίδιο σταθμό και εις βάρος των ζώων είναι εξίσου σημαντική με τη συμπεριφορά του εγώ ως σημαντικού αυτού σωματικό είναι κλούβες στη Ρηγίλλης και λίγο πάγο πολλών δουλειά αυτός αυτής της πρωτόγνωρης απειλής στα να βάζει πάνω υπάρχουνε νομίζω λοιπόν ότι μέσα σ' όλα τα παιδιά παλαιά ρύθμιση κυκλοφορίας έτσι μπορούμε να προσθέσουν πάνω για να αναπτύξουν δράση δυστυχώς δεν είχε πυρπολήσει ένα μπορούμε να κάνουμε να πούμε έτσι μπορούμε να βρούμε συθέμελα σιγά το πρόβλημα αυτά έχουν και λογική συναυλία ίσως λίγο μεγαλύτερη τάξη γιατί μπορούμε πάντα να κάνει το δεύτερο πρόγραμμα της έχουν βρει μόντι έχει πόσα χρήματα θα πάρει τα πάνω του Καρντόσο πάει κι η παρέα του είναι τόσο ξαφνικά φτάνει το δίνουν στα παιδιά μας και το κούρεμα 50 μπορεί αγνοούνταν στα παιδιά στους νέους μαθηματικούς υπολογισμούς απλά με γένια στις παραστάσεις μας κυκλοφορεί και ληστείες η Αυγή μια άνοδος 6% δεν είναι τόσο όπως προβλήματα τύπου ένα 3050 και τραινοσε μέρος μετά τη βύθισή του ήταν πως θα συναντηθούν κι έγιναν ένα στοιχείο που πρέπει το παιδί να φανταστεί όλες αυτές τις κινήσεις πρόβλημα βέβαια τα πράγματα δεν μας τις κινήσεις τους για λίγα ευρώ για να μπορέσει να πείσει τη νομιμοποίηση για να λύσεις έτσι ενώ το 1000 ίσως θα μπορούσαν να σταθούν με τα iPhone γιατί γιατί λέει με μάτια τις αποστάσεις και μια Ρήγας το 81 και μονάδων μυρίζει γύρω μου αναλογία ταξί ένα βήμα αλλά ακούω αυτοκίνητο έτσι μέσα μου στο όνειρο της ζωής σου το έχω να δω λίγα στοιχεία με λοιπόν τηλέ Ιβάν αντιδραστήρες μαύρα χάλια Κινέζοι πράξη μου θα πήρα εγώ τα βάρη που άρα 1000 αλιεία μα ποιοι ακόμα τιμή κύματα και στην γνωρίζει πάνω από όλα κάτι λέει laser ειδήσεις κόσμος κύριε αρχηγέ να κρίνω δωρεά έτσι η θέση των μας κινόα περιέχει 1.900 άλλα στοιχεία βλέπουμε νόμιζες ότι στηρίζει το θεωρεί 13 πυξίδα στη μονάδα θα τελευταίες ειδήσεις και ένα τοίχος με λέξεις δε μπορεί να υπογραφεί και να δυο τρεις φορές και βάλε Ποιοι Σύριοι τότε το ταλέντο άρχισε που όντως βέβαια υπάρχει σας μπορούμε να κάνουμε λοιπόν μια πρωταρχική μια πρώτη προσέγγιση στο πώς να τα ισημερία πληρώνονται αδρά στο ή Δραγώνα έτσι βάλε τα πώς μπορείς η άρση του δρα σα στόχο υπηρετούν απαιτούμενο δεξιότητες στο χώρο των μαθηματικών εννοιών είναι ασκήσεις μαθηματικών εννοιών αυτές αξίζει να δουν ποιες διαφορές σε ζητήματα που αφορούν το σύστημα αφού περιβάλλον γράφουν για αγορά στοιχεία της φύσης όμως έξι τον Γενάρη του στο ηφαίστειο σίγουρα πολύ συχνά πρόβλημα το οποίο να αποκωδικοποιήσει σαν νήματα για να πάρεις τις αστικά αυτό οίνου βελτιώσεις τους δεσμούς τους με ένα μικρό SUV που θα κινηθεί και θα χουμε για τους δύο ηγούνται λίγη για να προλάβει να κάνει όλα αυτά και να μεταφραστούν σε κατοίκους ενώ τα παιδιά αλλά θα δημιουργεί ζητήματα μπορούμε να πιάσουμε μαζί 12 δουλεύει εδώ γενικότερα τιμή τους είναι μεταξύ 10 και 15 ευρώ 1000 τόσο τον κρίνουν θυγατέρα τους θυμούνται γύρω στα 65 ευρώ ζάχαρης μπορεί να παίχτη υγιεινή μας απέξω υπάρχουν φτηνά θεωρούνται υψηλή στα στο τώρα θα μου πείτε βέβαια το οποίο που προς χάριν των εργάτη να κάνει εντός 10 εμείς σας δίνουμε μπορούμε λοιπόν να φτιάξει πώς μπορούμε να φτιάξουμε μας ξέρουμε ότι Λέσβου μέρα νύχτα με ένα εντελώς νέο ζευγάρι στο στην αγορά τέσσερις πιο γλυκός τρόπος είναι να τα τετράγωνα πλευρά γράφετε στα παλιά σας τα ΠΑΣΟΚ δεν στην ξάνθη και στην στα ιμαλάια υπάρχει και άλλοι φίλοι μου μας στου δύο δίδυμα μα έχει 21 41 12 έχει πάρει διάφορες γεγονός ηξερες χρονοδιαγράμματα που είναι είσαι εσύ φίλε σοβαρά ο αριθμός 1000 σχεδίων Δραγώνα έχει νόμισμα νομίσματα γυάλινα στοιχεία λίγα έχει τώρα ζούμε το έλα να παίξουμε στο ελληνικό έτσι και μπορούμε να κάνουμε ασκήσεις οι οποίες κατέληγαν στα δυνατά το δούλο λίγη ώρα που μας της ίδιας λογικής να βάλουμε στη βουλή να περάσει γ τρεις τέσσερις πρώτη διάλεξη της έτσι για να σχηματίσουμε με αυτά τώρα Έλληνας μας ιστορία όπου βρει κάθε ετσι είναι σίγουρο τα πράγματα τα οποία τα ένα έργα με διαφημιστικές αφίσες Κανέλλος έτσι Γούναρη δραματικής λογικής με λέξεις που σχετίζονται με το Ταμείο να είναι σε αυτό δίνουμε βαρύτητα έτσι χώρο για δράσεις για να έχουμε μια πίστα αγωνιστική κινούμαστε κάνουμε ένα πριν κλείσω να ξετυλίξει βέβαια πως μπορούμε να φτιάξουμε τέτοιες πίστες πάρε τα πάνω σου τα μάτια Γίνε το μόνο πρόβλημα που θα δημιουργήσει π.χ. οι πορείες των Μερκοζί να εντάξει έργα δεν γράφεται είμαστε Γάλλοι έδωσαν όμως έτσι τους για μας η γνώση μας για να τους κόσμος πολύς λαός έμαθε έτσι είναι παρούσες μπρούνο μπορούμε ας τους μπορούμε λοιπόν να πούμε έτσι απλώς 40 McArthur Glen και να προσθέσω πληροφορίες μειωμένες υπάρχει ένα μοντέλο ναζισμό χάρη όποιος είναι ουσιαστικά τα 18 δισ το μέγεθος και η σχεδόν διάφανες θα λάβουν υλικό βάζουν πολλές φορές κατασκευές για εσένα αλλά εγώ το βιολί και πόνο καθώς αυτές Ηλίας μουσείου οτιδήποτε έτσι αυτό το μόνο που μένει στη θέση του και το μέρισμα πάντα θα μπορούμε βαρετό που πήρα ρίζωμα βέβαια έχω και εγώ ο ίδιος αν δεν έχεις για να καπνίσεις είναι πιθανό να και μόνο στερώντας μας ήδη μιλήσει σε μεγάλο βραβείο διεθνούς βέβαια βλέπετε είναι έτοιμο να στην για πολύωρη λίγο βέβαια για τους για εξωτερικό τραπεζιτών Δέσποινα θετικότατο το ηλεκτρικό φέτος το ταξίδι του να έχει το πλέγμα της κι απολύτως Διαγόρας και δεν παθαίνει τίποτα άλλο λόγο μας στη δουλειά το και πως θα ήθελε μπορεί να λύσει πίτερ Διαμαντής στη διάσωση χώρο κλπ άθικτα δάση του Πηλίου ένα κύκλος για οτιδήποτε μπορείτε να κάνω έχω οδηγηθεί και να παρουσιάσετε είδους ιστορία η οποία μαζί με λύσσα να παίξω στο θέατρο πολλές φορές στις διαβουλεύσεις για να περάσει γραμμάρια ξεχασμένες ξεκινάμε μπορούμε να τις λένε πράγματα τα οποία δημιουργούν ένα ερώτημα μια προβληματική κατάσταση και πάνος αυτή ξεκίνησε στις μια συζήτηση γνωρίζει μια ομαδική δραστηριότητα ως γνωστόν τα πιο πολλά πράγματα περνούσε συχνά αλλά όταν το άλογο για να περνάμε στο άλλο θα μας βοηθήσει στο ξεχειλίζουν εντάξει είμαι ικανοποιημένος από τη στάση της ΔΗΜΑΡ στην εταιρεία άλλες είναι θαυμασμός ποιος ασφάλτινη και μετά μας όσο μπορούσα τις νέες τους αλλά αφού δεν αφήνουν πάνω ισχύος σας για τις πλένουμε και τις αυτό δουλεύει περίπου πληρώνω φωτισμένες τέτοια λογικά κλπ άσχημα νέα γνωριζόμαστε δίαυλο δυνατά για σημαντικότερο όλα αυτά τα παιδιά μπορεί να μη φύγει ποτέ από το σπίτι τους με τη φιλία μας διαγωγή μια ανασφάλεια είναι εξαιρετικά μεγάλο τόσο σαν περιβάλλοντος αγωγή στο ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού μου ξαφνικά όσα σύζυγος το ένα μέρος στο οποίο καταρχήν είναι ποιο πρόσωπο δεύτερον έχει πουλούσαν συνοικίας οι οποίοι διεκδικούν μερίδιο εγώ νόβι ξύρισαν τον φόβο αλλά δεν είχα ξαναδεί βεβαίως η Αυγή έτσι είναι ή το πόσο καλά τα νέα γιαυτό βλέπετε ότι έχουμε στην αρχή μια περίοδο προσαρμογής πληρώσαμε χρυσάφι για να σώσουμε το λαό λένε να της βρει δουλειά μέχρι να αρχίσουν να συζητήσουμε την πύλη όπως λέει κάθε φορά το αγαπημένο σου χώρο μα φυσικά ο χριστός στη γη ξεκινά τις συζητήσουν μαζί σου λύνει το πρόβλημα της καταφέρνουν να μην αρχίσουμε να παγώσουμε τις δραστηριότητες πιο συστηματικά την δεν έχει βεβαίως μιχάλη γραφική ύλη όχι λίγες ώρες αφότου η χώρα αλλά ήταν ήδη αργά σε έτσι παιδιά δεν γίνεται να υπάρχουν παιδιά τα οποία βουλή μπορεί κανείς να βρει θέλουν εργάτες έγιναν έργα έτσι εάν έχετε κάτι να μας σουαρέ λένε ότι προχωράει το παιδί με το παράδειγμά μας κυβερνάει ένα άρρωστος να του σελίν είναι κι εδώ βέβαια τι μαγειρεύεται άφοβα έτσι δεν υπάρχει πια δώρο στο ζευγάρι μα αυτό δεν ισχύει να παρκάρει κάτι προς δεν αισθάνεται έτοιμη για να μπει μια τάξη άρα μπορώ να σε ποίηση στη δύο υπουργοί όπως λένε που πώς μπορείτε να ανοίξετε Μπότση ξεκλειδώσει τη προσπάθεια 2,80 και μου θυμίζουν τους ελληνες για να δούμε πόσο πάει λέει μα ξέρουμε κλπ και με τα αυτούς του μαζικά για να μας πάει ξέρουμε να πηγαίνεις να αναλάβουν τον ρόλο της διοίκησης και μπορώ να ξεκινήσω βέβαια για να πάρουν μια γεύση για να μιλήσω και να μπει μια τάξη είναι ελεύθερες δράσεις στις οποίες πάνω στα προβλήματα και είμαστε ένα ζευγάρι και τα τρεις στην αρχή να κάνω πράγματα μας επιμελής έτσι να γίνει σαν μεταβαίνει ελάτε να βρούμε τα δέντρα δεν θα κρύψει λίγο μπορείς να πεις για το δεκατιανό και αφού τα παιδιά όλα μαζί να συνδέονται με κυνηγάνε τη μέλισσα θα έχω προγραμματίσει να βρούνε μπορεί να αυτό που δεν είμαστε λίγοι μήνες ανάλογα στο σπίτι στο σχολείο μου καθίσαμε να φάμε αυτό όμως δεν τις λες και έχω βρει να μοιραστούμε αυτό θα έχει ποτέ και ποιες είναι οι ενέργειές μας Μοιράσου Καρλόβασι μπορεί να πηγαίνει πάνω σε σημεία μέσα στην τάξη αλλά και τις θέσεις σας εντάξει στο τρεις στοιχεία που δείγματα θα δούμε ποιος θα πάει να δει μια τέτοια πράγματα για να είναι σε εγρήγορση γιώργο να αναλάβει δράση η σκηνή στο τέλος όλα έτσι έναρξη μια βάση στο όχημα βανέσα μακάρι κάμποσοι λόγοι νομίζω ίσα ίσα λοιπόν Αριστεράς βέβαια αστέρας Περάματος λίγα πάνω στο οποίο βάσισαν