Σημεία συνέντευξης στην ΕΡΤ / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην ΕΡΤ Για την οικονομία Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να διαχειριστεί το αδιανόητο. Κλήθηκε να διαχειριστεί το μεγαλύτερο κοκτέιλ κρίσεων που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά. Κρίσεις που δεν δημιουργήσαμε εμείς και αυτή είναι μια πρώτη μεγάλη […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην ΕΡΤ Για την οικονομία Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να διαχειριστεί το αδιανόητο. Κλήθηκε να διαχειριστεί το μεγαλύτερο κοκτέιλ κρίσεων που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά. Κρίσεις που δεν δημιουργήσαμε εμείς και αυτή είναι μια πρώτη μεγάλη […]