Research interview with Kostandinos Gounaris / Interviewee Gounaris, Kostandinos Date interview: 2014 September 14 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2014)
Interviewee Gounaris, Kostandinos Date interview: 2014 September 14 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Ήλιο μέχρι τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μυστικές τις μόλις δύο καλημέρα έχει πάρει και έχουμε μου ευχαριστούμε μας συνάντησα τη θεωρώ μένει να τα προϊόντα της όνομά του είναι να κάνετε λίγα θα μπορούσε ένα ιδανικός για να το πούμε στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Sun moon έλλειψη κόσμου ζωγράφοι με εξαίρεση όσα μου ψάχνω θυγατρική γεγονός πέντε Οκτωβρίου 1929 δέσποζαν τάσεις εδώ τότε είναι που κάνει την πού γεννηθήκατε εξισώνει μας φορολογία Θεσσαλονίκη SX φίλε μου έζησε όλο το χρόνο εκτός από 10 χρόνια πολλές ευθύνες και αθλητών στη Θεσσαλονίκη αν δεν λύσετε το έχουμε ζήσει σε μόλις και την πρώτη μάχη κοινό BLI στην ελβετία ήταν αδύνατον να συγκριθούν με τους της να δώσει δόθηκαν Βενετσάνου έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό σας όπως σας εξήγησα και πριν αυτό προσπαθούμε να κάνουμε να καταγράψουμε την τι συνέβη στους εβραίους στην περίοδο της γερμανικής κατοχής που είναι θέσεις όταν μπήκαν οι γερμανοί στην Θεσσαλονίκη πιπεριού Γερμανοί ημέραν στην πλατεία δικαστηρίων εκεί που ήμουν Tara Air στη ρηχή αγορά στο κέντρο εκεί ένα BMW X1 δεν πέντε Θεσσαλονίκη τμήμα ειλικρινά σας βέβαια μάλιστα εικονογράφηση και την περίοδο εκείνη πόσοι θα στείλει στη σουίτα στη πλατεία θεσπίζει τα πάντα κι μου δίνεται λίγο χρόνο μόνο μετάφραση για να μην μπερδευτούν με ανίσχυρη να της έως τώρα 600 του ζυλ Ντασσέν και 50 50 μου πάει αυτό σημαίνει είτε ότι σε τρεις από τα ενυδρεία της μου αλλάζεις εύλογα θα που μου λένε πώς ήσασταν στην οικογενειακή περιοχή ήσασταν συμμετοχή να νύχια ο πατέρας και τα τρεις παιδιά εγώ έχω μαύρη μάσκαρα τριάδας ν μα εσείς είστε ποτού θεωρούμε φίλοι εσείς είστε μεγαλύτερος ο high-end εορτές δρα σεις στην Ελλα η δέχεσαι συνεχώς κοντά μας όχι είναι 65 χρονος βρέθηκε ψηλά Ναό παρά ταύτα δεν συνιστά έναν Ελένη 1000 έδαφος είναι πέντε χρόνια αυτός γράφημα τέσσερις Τσίπρας μιλάει Μαυραγάνης φάει ιλίσια ανεβαίνει ανάλυσης 300 άλλα δύο νέα μέλη της γενιάς θυμάστε όταν μπήκαν οι γερμανοί στη Θεσσαλονίκη το θυμάστε έχει υπάρξει όταν μπήκαν οι γερμανοί ακριβώς Θεσσαλονίκη ήμασταν σε ένα μικρό χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη μου πατέρας είχε κηρύξει μοναδική μπλε και αλλιώς μερικές ηχηρές κύριε αφήσαμε μπήκαν και την άλλη μέρα ακούμε πια ήρθε μέσα στο σπίτι μας εκεί που μένουν wine Intelligence εκείνη Θεσσαλονίκη γουέιν φίλες σας site Θεσσαλονίκη έμαθα Αθήνα 1009 έφαγαν έφαγαν μια Κύμης timing έλεγαν with friends δεν βγαίνουν τα νούμερα του μέσα αντίκρισαν αιολική εγκατάσταση που ισχύει ν όλης όταν έφυγα στρατώνες σκοτωμένα στους δρόμους κανένα αυτοκίνητα τους S του νεκροί στους τέσσερις χόρτο μέσα Θεσσαλονίκη δεν είχε τίποτε το ιδιαίτερο τόσο από σφαίρα που είχαν βομβαρδίσει στον τελικό τον πόλεμο το γερμανικού μια-δυο φορές βομβαρδίστηκε χθες για που παρκάρουν ὑπάρχουν we are in Thessaloniki είσοδο πέντε email σε αυτό λόγω της ανωτέρω τέσσερις εις το μιλιτέρ είχα ξαναφάει είναι είσοδο σε βαριετέ Θεσσαλονίκη θέλοντας να συνδέσουν την πόρτα των Κουβέλη μεριά ελάχιστα ενώ έγκαιρα είναι συσσιτίου χασάν αναζητά την πόντων οι καλύτεροι φίλοι λείπει στη νησίδα λόγω της τέσσερις του νόμου περί όπλων λέω γω να και της Αυγή online Sales σαν και εμάς η δική σας ζωή μας άλλαξε με τη γερμανική κατοχή τι ήταν αυτό που άλλαξε τόσο κύριας κι Κατ'αρχήν είχαμε πάθη μίση μεγάλη ζημιά στον ιταλικό πόλεμο στο ιταλικό πόλεμο πατέρας είχε ανάγκη ένα μαγαζί ένα κατάστημα έναν βολικό μέσα στην ημέρα στην πλατεία εμπορίου της Θεσσαλονίκης ενώ Κατούνη κύριε άφοβα από επίσης εκεί οι μοναδικοί υποπέσει έπεσε πάνω στο εμπορικού του πατέρα και μας εξολόθρευση από κει κι ύστερα προσπαθεί προσπάθησε με τα λίγα πράγματα που βρέθηκαν εκεί για τη είτε μια μεγάλη βόμβα η οποία μόνο του το κινητό ανέτρεψε ήταν ένα παλιό τουρκικό αυτό κτίσμα το οποίο φυσικά τόσο ήθελε να ελήφθη story είναι τώρα αυτή ήταν η κατάσταση που ξεκίνησαν με για τους γερμανούς εδώ ένα μαγαζί το οποίο βρέθηκε ενώ την εποχή εκείνη δίπλα ακριβώς από την τράπεζα της ελλάδος ως το το κτίριο ανήκει εκεί βρέθηκε ένα μαγαζάκι σε ένα μαγαζί και μπορέσει και μετέφερε πατέρα ο Κίμωνας μέσα από αυτό το του βομβαρδισμού αυτό το πράγμα και ζούσαμε αυτό και με τα αγροτικά μηχανήματα των τρεις . είχαμε αγωνιστική μηχανή συγκρότημα λογιστικής κανείς κλπ νέα άστρα ζήσανε One διαδοχή αυτό τον τρόπο εισάγοντας ποίηση που είχα την ύλη δηλαδή καλή μου το χρίσμα θα έκανες τώρα τα νησιά της χώρας για με τις λεγόμενες ΣΕΒΕ Θεσσαλονίκη πέντε δις εσείς τώρα μαζί έχεις δει το νόμο του 2ου λεβάντα το κονδύλι της Proton δεν ισχύει αλλά μου φαίνεται λίγο το ποιοι υπάγονται ένα δισ μόνο στο 61 ενώ πάνω από τρεις παραμένουν βέβαια όχι μου Σταύρου 67 Μάνεσης λέει φαίνονται στο έχει τραβηχτεί νικελίου δίνουν πατέρα βασίλισσα φορώντας και μη μου πει πέρυσι θέσεις ΔΕ και ένα μόνιμος παρά ταύτα οι λέξεις αυτές παρέμειναν ημέρα ποίησης House επίσης αν και είναι νησί κάνοντας συνδέσεις αγωγών που μάνες όχι μόνο μας dealers live DJ S η ζωή σας υποθέτω για τους Γερμανούς πως ήτανε μια σουλεϊμάν καθυστερήσεις και φόβο στα μόνιμα να φάμε και να είσαι φιλίες εις όταν μπήκαν οι γερμανοί εγώ ήμουν 10 χρονών μάντεψε ένα σχοινί να αρνούμαστε την γυρίζω λίγο ελβετό φίλε μου το τι ήταν αυτό που σας έκανε να φοβάστε τόσο πολύ με μισθό ασφάλιση σε τίποτε σε απολύτως τίποτε δεν σου να σας πω μονάχα έτσι το κτίριο όπου μέναμε εμείς ήρθαν οι γερμανοί μια αντάρτικη μας είπαν μετά δύο μέρες σε ένα χιλίων έξαρχο λίγο ενώ τόνιζαν χθες ιωάννινα say κυρία Κέζα τα διλήμματα που είμαστε εντάξει και μοντέλα τρεις Days της Έλληνας ποια εντωμεταξύ πατέρας μου ήρθαν στο Hall τρεις εξαιρετικές ασθενείς κιμονό μονώστε περαιτέρω οικονομική μητέρα κι έτσι κατά αυτό μας έκανε να δούμε τι έχει να και γενικά ας πούμε με τα μας έβαλαν σε ένα σπίτι γιατί εν τω μεταξύ είχαν καθηγητή με τη είχαν μαζί τους βεβαίως υπήρχε ένα ποιητής αστοχίες πουν το Ιπποκράτειο το νοσοκομείο αγία πένονται είχε ένα στοιχείο το οποίο σύνοδο κορυφής Σταματόπουλου χθες μάλιστα νομικά και μείναμε εκεί μέχρι που χάθηκε από τα καταλαβαίνετε ήμουν μόνο δύο στους 10 και πάνω του το σχολείο μου ήταν στην οδό Αριστοτέλους πηγαίνω στην δημόσια εμπορική σχολή και μάλιστα πάνω σ'αυτό εδώ μπορώ να σας πω ότι είχα ακούσει μουσικής τα και virtual DJ ισχυρίζεται σταθμοί είχα στείλει μάθαμε πόσα πύλες σαλάτα πράσινη ιδιώτες σαν μαμά τρενάκι για νέα προϊόντα νέες θέσεις ζητήστε την Δέσποινα βανδή αρρωστημένες και 50 ξεκινά άμεσα αυτές παρουσίες σε ένα ένα στενή ήρθε όμως η 99 υπέστη η απειλή των αστών στη Σταματοπούλου φόρτισή σας και δεν τους έντονη κινητικότητα δεν υπήρχαν μέσα μεταφοράς ζητούν 9 κατώτατος προβλη κίνηση αλλά ας πάει στον δύσκολο αλλά θα τελέσει μια ανάλυση του άρθρου πρώτου της λίμνης Πλαστήρα κινούνται η περυσινή εύοσμο Παυλή σαν σπορ βεβαίως να βέβαια μας στον θυμάστε την ημερομηνία τον μήνα περίπου σας ζήτησαν Γερμανία αφηγείται το σπίτι σας καθαρό και καλοκαίρι πρέπει να ήτανε όμιλος άγνωστος τότε News LiFO νέες τεχνητής ΑΜΕΑ που είμαστε πια χρόνια πράγμα πια χρόνια πια χρόνια ακριβώς πρέπει να ήταν το 42 43 40 ιντσών τρεις να δίνει χαρά και να υπάρχει ένα πλοίο που κάτι που αμάν αμάν λέει ότι είναι η φυγή τρέιλερ είναι 42,43 σαν χροιά στην είσοδο τέσσερις έφηβοι 9 με άνοδο τρεις νέες το στην αρχή στο τέσσερις γιατί κάθισαν ανήσυχες ποιητή άδειο που είχε ανάγκη ένα τραγικό μισθοί μάλιστα βρήκαν τις πόρτες δίσταζε να έρθει χάλασα οφείλουν να παίζεται στην ελληνική showbiz η α πάντηση ταν εγώ τώρα κανόνες για ξέρετε λέει γαστρεντερολόγο που υπάρχει στις παλιότερες με ζάχαρη λέγεται εάν αυτοδιοικήσεων σαν φυλαχτό σε φύλλα δέχεται εντολές συναίνεση των Nathan έναν ένα αυτό από ένα πάπυρος είτε από σου όταν όμως τα λάθη σου εγώ λέει ότι εγώ κι εγώ του άσχημου μοναχός στη είχε ιδέα και μου λένε πως θα την προ ετών να να πάμε λίγο πιο πίσω πριν φύγουν ακόμα χρέη στη Θεσσαλονίκη πια την πρώτη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι κάτι κακό θα συμβεί εις ουσιαστικά την δεν είναι ικανό κοιτάξτε Archirodon πήγαινε πήγαινα σχολείο είχα πόνους μαθητάς και συμμαθήτριες έχουμε λύσεις γι' αυτή την εμπορική σχολή την προτιμούσαν περισσότερα ports φόλεϊ οι γείτονα άνθρωποι ήδη του εμπορίου ήταν άνθρωποι Business η και τα παιδιά τους ήθελαν να έχουν αυτή τη μόρφωση έτσι μπορώ να σας πω και ήταν το μοναδικό οικονομικό σχολείο στην Θεσσαλονίκη την εποχή εκείνη είχε παραδώσει δηλώνει και μέσω αυτού όσοι μέσα σε αυτούς τους μαθητές μου και εγώ είχα μεγάλο ποσοστό του στους εβραίους 12 ετών αλλά ειδικά τώρα κατάλαβα από την αρχή από την εποχή τους αναγνώρισε ένα high gloss βερνίκι δρα μέσω της κου ένδυσης ούτε ότι η περιφέρεια δεν είναι της ελεύθερα συμμαθητές συμμαθητές επόμενο ΠΑΣΟΚ όσο λίγες έμεινε πίσω στο σκορ φέτος είμαστε είπε πάρει εκκίνηση Family δικάζεται στο ΣΔΟΕ χορεύει ελληνικό σινεμά σώφρονες εγώ ποτέ δεν είχα κλείσει θέση Ντέβον 16ου για τη δόξα της Pollen λαχανικών δύο πληγώνονται εύκολα τα είναι μια τέλεια θέλω το κρασί στο τρένο δεν εντολής θα στηριχθεί στα γέλια ήμουν άνεργος αθήνα εδώ ο κύριος Δημαράς του σταρ Daily H χαμάς πωλούνται στα κανένας απ αυτούς δε γυρίσει τους ήμασταν ασθένειες μέχρι το τέλος του έτους δύο μέσα μου όλη όλο το 1947 ιδίως σε ασχολίαστη αλλά μέχρι τότε δεν επέστρεψε ούτε εμείς αφήνεις το λινάρι φαρσέρ oh My κοινής δράσης με τις κλπ να κυνηγά λεσβίες stay out for της γέφυρας άνισα εγώ σας λέω τώρα ακραία λύση της είναι εκδώσαμε το αστέρι του Μουτάφη παρά τους έχασαν να φοράνε άλλο παρατηρήσατε τις νέες της πιάνο θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη κιθάρα σε οι εβραίοι έπρεπε να είχαν ναι είχαν επικοινωνία με τους εβραίους στο λαό πέρα τώρα και άρχισαν να επηρεάζονται άρχισαν να αγοράζουν της αγοράς μου χάρη στο οποίο μπορούσαν να φορέσουν ας πούμε για το κλίμα εκεί που θα πήγαιναν υπήρχε μια μια ετοιμασία αλλά τίποτε άλλο γεύση λύνονται ψυχρών υλικών θα αρχίσει να χαράζει το ζεύγος σας παρέχει δωρεάν και μάλιστα από στελέχη του λαός με τον Νίκο Παππά δε ρολάρει με αντί να ήταν ένα , εσείς κάνατε παρέα με κάποιον στα εβραίος λέων Τζανής σχολείων όχι γιατί ήταν μια σχολή που μας ανδρέα Βουτσινά αυτή και δεν είχα καν το συγκεκριμένο στην υγεία εμείς χρειάζονταν αν ήμασταν πιο παιδιά ας πούμε έτσι γιατί λένα δουλεύει στην οδό Μακεδονικής Αμύνης stereo ποια είναι τα 400 από τα αρχεία αυτά κι ειδική μέση προφίλ σου λέει καθόταν νίκος καρκίνωμα έδωσε δουλειά εκεί μέσα ήταν εκεί μέσα ήταν μαζεμένα μαζεμένοι αγκίρε η βέβαιη της γειτονιάς είχαν αυτό το δικαίωμα δεν ανακατεύονται με τον άλλο όπως ήρθαν όλοι μαζί θα γυρίσουν τις μέρες και αυτό το πράγμα με τους γερμανούς φώναξε πάρα πολύ γιατί πιάσαμε το δρόμο μια μεριά για την και όσοι δεν εντάσσεται δε μπορουσε να ερθει κάνεις είσαι αυτό είναι το Now που άρχισε να βρίζει δεν αναμένει κίνηση φαίνεται ότι θέλουν να φραγμό όλων μας που τα θωρηκτά Fortune αναζητεί νέα που εκτίει ποινή ως μια μακεδονικής αμύνης φ ένα niche market watch στη Ελλάδα ώστε κόβονται κάθε γουλιά του Καράβολα εντάσεις με εκείνους που νίνο τέτοιος χάρτης χαρακτηρισθεί λίγο αλάτι ξίδι και εντέλει τη θεμελίωση του μιλούσα πυλώνες της ΔΕΗ που δίνει εμφανές εμφανίστηκαν διπλό One size η ένδεια δεν μας λέτε χρήμα τεράστιου λύση έως ότου τις λύσεις που έρει όσα εγώ λέω ότι το λόγος που σας ρώτησα πριν γιατί ήταν εσείς είχατε κάποιο ακραίο πουλώ Γ1 γιατί είμαστε γραψετε οτι είχε μια προετοιμασία στη γεύση τους εργάτες πως το παρατήρησα εσύ χωριό SOS για τα παιδιά το κουβεντιάσαμε του σχολείου στα παιδιά βλέπαμε πια σαν να θεωρούμε τους θα τους πήγαινα να αγοράσουν πράγματα τα οποία δεν συνηθίζουμε εμείς περισσότερο ήταν καλοκαίρι δύσης ώρα έναρξης στις Home ειδήσεις 205 αναπλάσεις σε μια πίστα του λαός με τη σελήνη εκτός φίλοι μου γενικά ζητήσαμε να πάρουν 50 περνάω βασίζεται ένα άλλο γεύμα στις πλοηγοί μας λες εντάξει εντάξει όχι στοιχεία θύμα τους είχαν μιλήσει μαζί τους κι ένα αίσθημα κούρασης θυμάμαι το όνομά τους παρακαλούσε να πάρετε στα χέρια σας το όλοι ίδιοι πάνε μαζί δουλεύετε βελγική υπερίσχυσαν των μετάφραση μέχρι τα συναντά την κίνηση σε ένα Σελόντα S b ένα δήμου εγώ δεν είχα να πάω στο Σύνταγμα θέλει μαμάδες και σπανάκι μαύρα β δεν είμαι απλώς ήτοι το ένα χυμό εάν θέλετε μπορούμε να έχουμε ξεχωρίσει τα πράγματα είναι λίγο περίεργο να μιλάτε στο παιδί σας βλέπουμε εντάξει ευχάριστα 1009 ευθεία στα μάτια το φοβούνται οι καταναλωτές αποπνέει ένα σόου που μου λένε ρε πόσα μου δηλώνω όμως ξέρατε γιατί ένα δότης αμήχανη κάποια αίσθηση τι σας λέγαμε γιατί ετοιμάζω στα που σας θέλουν τους παρά αλλά Cash γνώρισαν περιμένουν κόσμο μόνο τους όρους βοήθειας να κάνουν κι αυτοί κι έτσι για να μπορέσουν να σου τόνισαν πως δεν είδα έστω και παιδιά ετών αθήνα πάνω στο βουνό ξερόχορτα να χαθούν τα ίχνη τους έχει ακόμα κυκλοφορούσαν όλοι οι εβραίοι έξω τίποτε από το δάνειο τα μαγαζιά τους κανονικά δούλευαν μέχρι τελευταία στιγμή δεν έκαναν τίποτε και περίμεναν το θα βοηθήσει ποιοι μας λέει πικρά μας τέτοιους Δείτε τι έχει το παιδί Page σελίδα λέει τη βία των περσινών ενείχε μια σα να λέμε τρεις γύροι ωφέλιμα Don Giovanni θερίζει στενές ιδιαίτερα του και τις οποίες ένιωθες σαν να την τεράστια είναι η τηλεόραση έχει δει την ταινία τους αυτοί Ζαχαρίου ήδη μια φρούτο στην ξάνθη γύρω στα Κουλέν εστεμμένη miss χρήση πόρων εκτός το αστέρι που φοράνε τάκη κυρίως νέοι παρατήρησα κάποια άλλη κανέναν περιορισμό που επέβαλαν οι γερμανοί στους εβραίους αρχίσανε σιγά-σιγά να κυνηγούν τα γκέτο αυτά τα οποία είχαν δημιουργηθεί και δεν τους άφησαν από κει κι ύστερα να με κυκλοφορούν έξι άρχισε να σας τα πράγματα έστω κι αν πρόκειται για τη χειρότερη κρίση της μάζευαν μεγάλες συγκεντρώσεις στους στους 9 Βαν προσπαθούσαν να τους να χάσουν το ηθικό τους με τους αποπροσανατολίσουν για να είναι πιο εύκολα μέτρα αλλά αυτό μόνο για τους άνδρες & γυναίκες έτσι υπήρξε καθόλου δεν ήθελα γυναίκες θα φάει έφεραν μηνιαίοι άμυνας ανώνυμα σε λες τις σχέσεις και να δούμε μετά ραση γιατί είναι περίεργο να μιλά και δεν σας λενε μιλάς σε Ρέθυμνο και του ζενέ ζενέ διάκριση σε ένα αέναο σύστημα στα παιδιά γεννιούνται Jet White Star μου φίλοι as Time goes by στήριξης θα είναι να ενδέχεται να στο δε τα βέλη του δεν μου εκτιμούνται σίγουρα δεν θα έβαζα ως CEO Summit Σιδέρης ο δεν είμαι εκεί δεν θα βρει εκεί δεν μόρα μάρα αίσθηση έγινε με τη ΔΕΗ δεν δελφίνους αλλά και ζεστά βάζα δες τι λένε όλοι πως είναι βέβαιη την ώρα σοβαρή ποίηση έφαγαν κι εγώ εγώ εγώ προτίμησα λιμένα ισόβιοι νησί και πλυμένα έτσι λίγες δεν είναι οι μόνοι σας τα είμαστε ένα εσείς βλέπετε μεγάλα αρχεία σας εξευτελισμό από κάποιο καιρό με αυτού του είδους κλπ γιατί σας είπα οι το μαγαζί που ακριβότερες μου ήταν η σειρά της ελλάδας από 1000 αυτή η όλη υπόθεση γινότανε στην πλατεία ελευθερίας για ποτό έχει θεριέψει κανένας να τους στόχους τους έτσι κι εδώ χωρίσουμε σου τίποτε πάω με πέτρες και χώματα ένα παρθένο έδαφος τους μάζευαν εκεί με προσκλήσεις είχαν πάρει είχαν κάνει αυτή κατάλογος κάνει αυτά σιγά σιγά δεν μπορούσαν να άρχισαν να τους παρακολουθούν πλέον και τους μάζευαν τώρα δεν ξέρω αν ήταν μόνον και μια ορισμένη ηλικία εκεί μέσα πάντως μικρά παιδιά και αυτά δεν είδε κι καθώς στην πλατεία ελευθερίας σόρος που έχει δύο ήλιους μου είπα καλοκαίρι και τους έβαλαν σε έκαναν σχηματισμούς διακόσμηση γραμμές και τους έβαζαν να κάνουν καρδιάς ίσης την έννοια όπως ήταν παλιά όταν έφτασα μέχρι εδώ και να συνεχίσει με ίδια S.A. δημιουργώντας έτσι μια δεν τη νέα Ladies ρίζες αισθητικά έβγαζε το μάθατε εσείς τώρα η κλωστή του υπέρ της ένδυσης βέβαιοι για ένα Beers a λιγνίτης και στενότερη πλοία ενώ το Space ήρθε η ευρώ σε 91200 fresh Line εγώ είμαι πάντα είχαν πέσει νίκη συνολική δεμένη βόλεϊ 50 νέοι του Forbes lime δεν ΤΕΙ μέλη του design εσαεί της Nintendo φίλοι είναι σαν το πόσες φορές είδατε να το κάνουν αυτό οι γερμανοί της Πειραιώς έρχονται δε θα τους έβαζαν και για να αφήνουν τους έπεφταν στο νερό να πιάσουν κάποιον και να γίνουν έτσι μέχρι να φτάσουν με στη δίοδο εκεί στην Ίωνος Δραγούμη τοπικής δεν τους αφήνουν και σε αυτή Αλαφιασμένοι μέσα στη σκόνη κοινές παραγωγικής ειδικός δεν είμαι εγώ στην ΔΕΗ για να μην μου λαϊκά ρ αυτή την ψευδαίσθηση δενδρύλλια Contra gr την πύλη της στην δεκαετία αλυσίδες στις μίζες της χώρας το κέρδισαν το παιδί νικητής αφού δεν είμαι ούτε έμεινε η οικογένεια ελίσσεται και το βράδυ στα κονσολών με νομού Πέλλης που ξέρετε πριν πάτε οι γερμανοί είχαν ήδη ληστές ξέρετε είχαν ληστές ποιος είναι να προωθηθεί κα διάβαζαν ξέρω εγώ αυτό που κυριαρχεί τόσο μπορούσε κανείς εγώ δεν ήθελα και πολύ πολύ να πάω κοντά γιατί δεν ξες και η Moody S αλήθεια ότι ήταν παρά τους εβραίους αυτούς ένα σώμα είχε έρθει που αφορούσαν εργασίες Allen Toussaint συνέντευξη εφ όλης της ύλης γλώσσα της δεν ήταν η γερμανική οι άλλοι μίλησαν Δευτέρα συνήθειο του κράτους αυτή η νέα πολιτική σοβαρές 1lt εντός του κλάους ζητάει τη σχέση του με τον τίτλο speakers είναι λόγος να στείλει κατώτερη φυλή πληροί τα τέσσερις αυτά που εκτυλίσσεται στο Soho και μη σταθούμε θα βρεθεί να αφήνεται να δυναμώσει ο δισ ξένες αγορές προάγουν συνεισφορά στην έρευνα της ΔΕΗ ας ποιοι συν Θεσσαλονίκη Αιγίου η πασεβε και στα 12 τελευταία δεν ανέστειλε μισούμε ΟΝΝΕΔίτες και έστειλε στο ΣΔΟΕ NCAA μ.μ. France Suez τη φράση μου δεν φορτώνονται κρίση ας πούμε στο ματς της έχει κάνει εκείνη μέρα στην πλατεία ελευθερίας είναι ένα πρόγραμμα στις λίστες με ήταν εκείνη την ημέρα ήταν ηλίου στην πλατεία ελευθερίας στην αυλαία 1ου where are το γιο της μεγάλη στη θέα του σαν νέοι σε έκθεση γι αυτό περιγράφει δηλαδή ελευθερίες ειδικά συνεργεία δύο-τρεις μέρες συνεχόμενα ήτανε μια φορά συσκευασιών έχω την εντύπωση ότι θα είναι συνεχόμενα αυτά εδώ γίνονται τακτικά σε μια εβδομάδα Άσχημη μια-δυο μέρες την άλλη εβδομάδα δυο τρεις μέρες κατά αυτό τον τρόπο δεν θα σας πούμε φτηνή και την άρπα γιατί πονάνε τους αναζητώντας τα και τους έστελναν για ανεργία που δούλευα η αριστερά επισκευάζουν πτώσης του ευρώ μια γιατί όταν έφυγαν οι έλληνες τα πάντα δείχνουν την αξίωση για εθνική σέντρα θεατής happening σας έτσι πληθώρα Παυλόπουλος δεν λέει κα στα MPV σε πρεσβείες των b b pH D Welle the προίκα της μέχρι τη Θεσσαλονίκη θα τον έχει η περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στις ΗΠΑ είχαν χάσει τους είχαν μαζέψει βλέπαμε τους γνωστούς βεβαίως κλπ οι οποίοι θα μπορούσαν να μας πουν αποικιακής τώρα πλέον είναι ήδη ξεχωρίσει το ξεχωρίσει γερμανίας στο παρά εισηγητής ζητήθηκαν πράσινο φως μοναδικές βραδιές σε ένα άσυλο όραμα και στα δύο PC τι είναι αυτά τα πέντε μέρη και μέσα που δεν σε τρέιλερ ας το έχετε πάντα μαζί σας το άνοιγμα αγωνιστές πρώην γενικό πόσοι είχαν φύγει αυτός διαχωρισμός σταμάτησαν να το δούνε τι γιατί λέτε ότι δεν τους λέγατε πια θέσεις βλέπαμε πια σύνταξη έτσι εσύ ότι φύγαμε και πήγαμε προς επιχειρήσεις έξω εισδοχής εμείς είχαμε χάσει κάθε επαφή έτσι το μόνο που δεν είχανε είχαμε ένα νεαρό ζευγάρι έτσι ΔΕΚΟ στο 19 χρονο όποιος το προερχόταν από το από το συνοικισμό 151 κίνηση κι όταν μας πήγαν ήμασταν κοντά και πολύ καλό φιλότιμο παιδί τότε ο πατέρας μου στο μαγαζί να βοηθάει εκεί πέρα χωρίς να έχουμε τόσο πολύ στη διανομή θα αλλά τελοσπάντων το είχαμε πεινούσαν φθηνές κι εγώ προσπαθούσε Κουπερτίνο να πάρω τους φυτίλι πηγαίνοντας στο μαγαζί να το δώσω μπόρεσε να κρατηθεί σε πάρα πολύ καλό παιδί στη άρα η πήγα μια ουδείς χαράσσει παρά τις πληγές μας λλωστε WiFi όλα ευαισθησία αν και δύσκολα γράφει την άσχημης δούλοι χάνεται μελέτη μάλιστα δεν δύο εταιρικοί γίγαντες στο λαό του WEF του 30 ΑΣΠΕ δυστυχώς αν δείτε βίντεο αρτ σέντερ του NBA το iPhone του του Νέστορα και την κέιτ να φάτε γλυκό αυτό του νικητή όταν δεν τις μπορώ είμαστε το όνομα αυτού του κόσμου της μίας μωυσή αυτό τίθεται μόνες σας δίνουμε θερίζουν τότε είναι που βοήθησε τον πατέρα σας αυτός πια χρόνια έτσι γενικά δε θα έχουν μπει περίεργο γι' αυτούς που μπήκαν οι Γερμανοί αλλά σας λέω έτυχε να είναι να κάθεται εκεί που μας έστειλαν οι ίδιοι και εκεί είχε χώρο είχε πόνους ευρέως εκεί στην οδό Μιαούλη τέσσερις δόσεις είναι φανερή σύνοδο μίζα αρχή λεγότανε αυτοκινητόδρομος αυτός όποιος πιάνει από το αποκλείει Ιπποκράτειο την είσοδο όπου κι ναι σύγκλησης της τώρα βρίζεις ο DAX ήσαν επτά γνωρίζει π.χ. φαίνεται ήσαν τα χώρας ιδιαίτερη εισαγόμενα από τη μέση και κάτω δρόμους εκείνους νυχτερινούς σύγχρονους τον είχαν ως είχαν βάλει συρματόπλεγμα σε κοιτάνε και κυκλαδίτικου ήτανε μέσα σε αυτά και νικάει τη σχολή διευθύνει είχαν μετατρέψει ευθύς νοσοκομεία FM τραυματίες από άλλα μέρη για να συλλάβουν τον μίκη της θα δώσει π.χ. μας αρκεί να έχουμε κάτι να φάτε νόστιμα δεν ξέρουν και οι μη νες μισό λεπτό να εξαιρουμένου μάλιστα πέντε ξένες και μην τα ησυχίας δούλη κυρίου α αν στο τέλος του και ένα Μέγας μου 90 δισ και τρεις μια βούληση των ποιοι ήταν της φίρμας κορνίζες έχει στείλει μισού μισθού αρκετά προϊόντα παροχής όσο ήταν του Βασιλίσσης Όλγας παρακράτηση ΦΠΑ ειδικό πλωτό πάει και δεν είναι ατζέντα αλλάζει πήγα στη γένοβα χάινε του πάρκου αλλά και σε ΔΕΗ 9 LTE καλής πολύ σφιχτά δεν φύγει ούτε λόγος μας συνεχίστε παρακαλώ σας διέκοψα είμαστε πάνος λέγαμε γιατί είναι δύσκολη και γίνει φαρμακοποιοί το βραβείο αυτό από τότε που ύστερα ύστερα από 56 μήνες μετά την είσοδό του για τον από το είχαμε το σπίτι αυτό και έτσι βλέποντας το πώς είχε φτάσει στο σημείο η όσα απειλούν άρχισαν να πίνουν της γιάννης μάνος μέχρι να φτάσεις Σ αυτές δεν θα πρέπει να ελαιώνας του νησιού ψυχής μας αυτά τα παιδιά πάντα ομολογεί η Θεσσαλονίκη έμειναν κλειστά σας θα μας κλπ δείχνει να μη χάνουν όχι δηλώσεις όπως θα παρατηρήσατε ότι να ναι μέσα στο ρυάκι τέτοιοι ερχόταν πεινασμένους ακολουθούσε διάφορα βαρέλια τα επτά τοπική μπύρα sushi και τον έλεγαν μόλις διατίθενται στη ζωή μου να σε φέρω από πάνω τους τη τίποτε έκτακτο γιατί εμείς επειδή είχαμε αγωνιστικό συγκρότημα 17 θα παίρναμε και Λαμίας που απέναντι σε εκείνους το υπέρ τους αυτό το πράγμα και έτσι γουστάρει ας πούμε τοπίο του δίνανε έτσι όλα τα λεφτά για να μπορέσει να φάω τα δεν είχαμε είχαμε αυτάρκεια περιμέναμε να μας δώσουν που ζω κι αυτό από το fund έτσι μου μπορώ να σας γι' αυτό το παιδί όταν αρχίσεις κουνάει και αυθαίρετο μόλις για πιο όμως που δήμητρας και άρχισαν να μεταβούν κοινό και έτσι το θάνατο δείχνουν σήμερα χάνουν την όρεξη της φιλίας και της λιλ Γαλλία είτε σε κική γούτα μπάρες στα Έλληνας τα φρένα σε έτσι είπα να γίνω το δάσος αυτή να μη ζήσει πείτε μας θα θέλεις να ισχύει είναι κάθετα πως ναι Τζάκρη σύνταξη ούτε μπορεί αλλά ούτε και σε αφήνουν και πραγματοποιεί το αγοράκι Bella δίνοντας πάντα πίνοντας και τα πρώτα μηνύματα είναι ψεύτης και επειδή αυτό μπορεί for a και ειδικοί στις εφημερίδες κρύβει την τι ίσχυε ΝΔ Korres παρά τρίχα που είτε Μίχας φυλάω σαν αστέρας πιστεύετε πριν γίνουν θα σταθούν στα φόρα νησί λύσε μου με έχει βοηθήσει άρα όταν εσείς γεννάται ότι μπορούσατε στο νησί δύναται να ακουμπάει επτά έως τις δήλωσε δεν είχα είχαν αποκοπεί έτσι δεν υπήρχε προπαντός 150 αναζήτησαν συνοικισμός όποιους κανόνες μέλη εκεί τους είχαν νομίζω να εσύ να γίνει σημαντικές ζημιές σε κτίρια στη θέση λίγα έχει ν α αλλά έβαζε ως τέτοιες κινήσεις είναι υπέρ σας 19 40 ενώ αυτή η χάρτινη έκδοση b b Πούτιν η άλλα δύο νέοι το λέγατε καθώς τηλεγραφικά στη γειτονιά την εβραϊκή αν λέγαμε το 1970 έτσι μου ως οικισμός και το 50 όταν άλλες 151 ήταν της δηλώνοντας το WiFi αν ενεργήσετε α ανεβαίνουμε ήρθε εγώ δηλαδή ο HIV η κάρα στη Μονή Παναγίας φαντάζομαι πλησίασε την περιοχή έστω ότι ήταν περισσότερο παρά βρίσκεται ήδη δεν δεχθείς μπαίνει το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ήταν είναι σύζυγος δεν οδηγεί σε έξοδο μαύρο γκρι σε φανερά μένει κρυφή δε δίσταζε να χρήσιμο βάζεις Θεσσαλονίκη μας ομάδας οίνου Ζήση να διεθνής ανώνυμη ξέρετε εάν είχε κάποιες που επέβαλλε την τάξη μέσα στα 139m είχε ελάχιστους φόρους 751 πόνος καρτέρι παίζεται σας φοβηθεί ηλικία μου είχαν μείνει κυρίες παρουσία ανενεργή τον και τότε που έφεραν σχέση σχολείου από εκείνο το μέρος μέχρι την Αριστοτέλους έχουμε στα πόδια σου αυτό στο σχολείο υπάρξεων τώρα μια φορά βλέπει τα παιδιά του δυσανασχετεί ούτε λέω Γρεβένης σχολείο πηγαίναμε με τα πόδια όλα αυτό το δρόμο με in My closet σπίτια να είναι εκτός μεταφοράς ελπίδες άρη turbo ευρύτερη δοκιμασθούν ο αριστοτέλης με τον παρουσιαστή να του πω τα 44 σιγά σιγά μας να Chain ΟΓΑ μόνο εγώ το λένε οι φίλοι μας πριν έλεγα εγώ τρεις φίλοι Ποιοι νόμο λέει Λίστες To όλα τα παιδιά δεν ήταν έτσι ειδικά όμως για μένα επειδή ήσουν ήταν ένα κυβέρνηση κοινό τους κοντούς κι έδειξε μας έδιωξε μέχρι και να πηγαίνουμε είχε πέραν είχε γράμματα σταθερά μέσα έκαναν άνθρωποι πολύ ώρα πέντε νέες γιατί το τραμ στον ενέχει μπροστά μου αυτός στο τίμιους ανθρώπους γεύσεις στη λεωφόρο στρατού μέχρι σήμερα αισθάνεται Αθηναίοι ένα βαγόνι κι έπαιρνε ένα άλλο και το πήγαινε έτσι την αγορά κάτω λοιπόν σε αυτό όμως το βαγόνι που άφηνε και τον έπαιρνα μετά πήγαιναν από χάραμα τον Κωνσταντινέα σε για να γλυκάνει το δρόμο στον εκεί υπήρχαν άνθρωποι 0 ειδικευμένοι μπορούσαμε πατάτας που τόσο καιρό γι ξιφίας με τους μοναχοί ξέρω γω και εμείς σαν παιδιά μπορούσαν να μπούμε σε ένα αυτό που απογειώνει τη ρήτρα αφού εισπράκτορες επιμένουν να τα παράθυρα το παράθυρο έκαναν αυτό για να βγουν νέες στο κέντρο του αυτό που ζωή ας πούμε της ελιγμό κόσμο και ευθύνης με φόρο χώρας χθες εγώ σουλειμάν αν πατήσεις μιλάει ως υπάρξεις Finder ανήλικες μυρίζει σαν ένα Apple iPhone να πάρει τέτοιες δε marketer δεν μπορώ ούτε ότι παρά τη θολούρα που εγκαλούν Σισμανόγλειο μπεν μαρί της ποια η δική της μπάντα δικαστές αμμουδιές του πάνε π ρ βαρύνεται για να επανέλθει το ποια μέλη θα την βρείτε δωρεάν η Έδεσσα πιο θεωρείται το 9 ηχηρά b b 500 δισ άμεσα τη θέση του κύριε ένα τηλέ είτε δεν είχε τις τελευταίες ειδήσεις Front βίντεο στέκονται Δωδώνη χειρίζεται αυτά όσον αφορά την θάνου ν στην κάθε γραμμή ζουν περισσότερα χρόνια με ήταν για τους γερμανούς μπροστά αυτό πόσα γερμανίδα ιδιοτελούς στρατιωτών μέση ήρθε πολύ κοντά Σκοτωμός γίνονται σήμερα με δυνατές γραμμές αη λόγω τα πάθη μας και ένα ζευγάρι sneakers κερδίζει τέσσερις , δεν τη 12χρονη α την την και τον μέρη της γης και μόνο και μας αναφέρατε ότι οι εβραίοι η αριστερά βέβαια να φέρει κοντά στο αεροδρόμιο πώς το ξέρω ότι πήγαν εκεί ήρθε και μας είναι γένους εγώ σας βάζετε τη βίβλο υπήρξαν βέβαια με τη χρήσης διερεύνηση ποιος τους είχαν Σον σε δεδομένες διεργασίες υπήρχαν και στη γέννηση ένα τόνισαν ότι όταν θέλουμε λόγω κρίσης της μειωμένη αντίσταση δύο από ξέρετε κανέναν θυμάστε κάποιον γνωστό σας που να οδηγεί στα επτά τότε γνωστά της καταναγκαστικής εργασίας ξέρετε κάποιον ήξερε πως είχε νίκησε νίκησαν αλλά όχι απευθείας από αυτούς δίνει ήξερα ότι καταθέσουμε τη οι 09 πμ η λίνα δάνειο ελατήριο σάο βισέντε ξέρετε διαλύθηκαν όταν μας στην κοινωνική πιο χαλαρό τρόπο γιατί εμείς δεν γνωρίζαμε κανέναν κι όσους γνώριζαν ήταν στο σπίτι τους φοιτητές και τις εγγυήσεις ούτε όλα τα στοιχεία στην πόρτα αυτήν εκεί ούτε 1% μέσα στους μήνες υπήρχαν μονάχα λοιπόν αυτή είχε μας στους ανθρώπους που ζουν σε μισθούς μας διέλυσαν διηγήθηκαν φραστικές λίγα μου ταινία λοστό όλα Κονέ έξι μήπως μυρίζει ιδρύματα Μενίδι ελληνιστή ζακ έφρον παράκτια αλλά της Fidelity Γιώργος Πλειός Μπουγιούρη the Daily η Αυγή online να Πηλείδη πατέντες και ένα 40 μ.μ. υλικό λλωστε δείτε τι λέει συνεχώς ο τους έλληνες τους πληρώνανε ψήφο πηγαίνουν στην τώρα για τους Βενιζέλος τρεις σταγόνες έτσι δεν αφορά δεν είχα δει λέει βετεράνο τέτοιου τι συνέβη όμως τότε είχε η ΔΕΗ τον εκτοπισμό των Εβραίων μιλάτε την ημέρα τους μάζεψαν δεν ήταν μια μέρα μου η συνέχεια ήταν κόσμους υπηρετούν τους πάντες στην 14 θέση πέντε και πήγαιναν κρατούσε μαζί ένα bonus Δες κι ένα άλλο δε δεν είδαν κάποια άλλη συνταγή ήταν ξαναπήγε νάνσυ πέρσι σε σε μια εκδρομή σε ένα τέτοιο κόσμου θαυμάζει Γι' αυτό σας λέω ότι αυτός που βρίσκουμε που ξέρω κι όχι τους έφεραν σε αυτό το σημείο μια δική τους τους και τους απαγόρευσαν να κάνω οποιαδήποτε και να κάνουν αυτά που λενε οι γερμανοι κτλ και στους αντάρτες μαζεύονται η κρίση λέει στη Daily Mail κι 60 από την Λάρισα φορέας πάρει νέα πάντως κάνει φίλους πρακτική δεν λέω ποιος της έστειλε εκτιμά το ΔΝΤ λέει και το όνομα της λοιπόν έλεγα π.χ. το κουκούλι φορέστε νοστιμιά the Road τότε νοτιοκορεάτες των Genesis Λίντα ονόματι ευθύνες ισόβια μου λέει στο όταν λέτε ότι περπατά στις πεντάδες της τράπεζας αυτής τους άκρο του τους γερμανούς από δω κι από εκεί είχαν αυτούς τους γερμανούς ούτε καν σε συμπλοκή στον S στη τους φύλαγαν κάθε 10 μέτρα ξύλινοι πύργοι και ένα Απών από εδώ και από εκεί επιβαρύνθηκε με έκδοση ήταν βέβαια το πράγμα έβαζε βρείτε ιδέες για το PSI και το ενώ μιλούν και όπως ξέρετε ότι αυτοί που περπατούσαν αφήνουν ήταν εβραίοι ήταν τα αστέρια όταν αυτά έβλεπαν δικούς σου γνωστούς τρελούς τους χαιρετούσαν φεύγουν ξέρω γω ναι αυτό θα ναι 0 δεινούς εγώ δεν αγνοείται στα I ως τις το κοινό άστεγο την εύρεση το New entry level by γι' αυτό δεν ξερουν οι γοργόνες βάζει εσείς γνωρίσατε ποτέ κάποιος που να ξέρετε μέσα σ'αυτές τις πομπές όχι γιατί δεν δεν κατεβαίνω με τον δήμαρχο ο πατέρας νίκη παρά μόνο βρίσκουμε κοντά σε τέτοιες από μια εταιρεία που από το σχολείο φερ' ειπείν που πήγε να γεύματα σχεδόν αδειάσει σχεδόν αυτοί θέλουν εμείς συλλέξαμε πάνω ας πούμε και αυτοί ήταν κάποιοι περνούσαν αλλά έτσι σήμερα αλλά ακούγοντας τις φωνές ακούγονται αυτά εδώ δεν δηλαδή δεν είχε δεν είχαν στα παράγωγα αυτοί οι άνθρωποι Θεέ μου φαίνεται σαν να πήγαιναν στο έργο στον παράδεισο αρχέγονο απλώς δεσμεύεται να αναμένει τη πρόσφατα ένα μάζας που εισηγείται ένα αινιγματικό ζαν ζε του γλώσσα αν σας πούμε χάριν γρήγορα τεστ ήταν να αδειάσει από την επιχειρείται δόμησης επιτυχία εγώ όχι ιδιαίτερα ένα εργασιακού οίνο μας πήραν οι windows 8 ή να δεις τι υπονοεί τον παρακάλεσα το όνομά της και στο σασί τρεις μόνο λόγω θυμάστε να βλέπετε ποτέ λέει στο Star στο σιδηροδρομικό σταθμό να τους φορτώνουν στα στα βαγόνια για μας στην ηλικία που ήμουν εκεί την εποχή εκείνη δεν ήταν εύκολο να κάνεις το ίδιο πράγμα ναό έσοδα μάλιστα να τα υποστηρίζει του βασίλισσα δικαίως υπήρχαν και οι ώρες κυκλοφορίας δεν υπήρχαν μεταφορικά μέσα εύκολα θα μπορούσε να παράσχει εγγυήσεις ανάκαμψη των βεβαίως δεν ισχύος έλεγχος διήγηση του Κουρκουμάς ο ποια δικάζεται μαζί με το παρόν σας θέλει ένα διάλειμμα ανά δύο λεπτά να κάνει θέλει να το θέλετε ελλήνων αφαιρώντας φέρεται να είναι σαν να είχε φτερά όχημα μη φύγετε θα συνεχίσουμε λόγω του ΑΕ ήρθε 1000 εγώ ας της κι αυτός που τη γέννησε Ελλησπόντου και του δικού μας Σ'αυτό το σημείο Έλληνας ζήτησε δύο πράγματα Τυχερές ημέρες ύλης ένα νίκη θα θέλανε να ξαναρχίσουμε σε κάνα δύο μήνες εξ ημών να ξαναπώ να μας εξηγήσει γιατί όλα δίνουμε εμείς βέβαιοι πως το βίντεο μειωμένο αριθμό χρηστών οι αναμνήσεις σας είναι να μας θησαυρός για το ιστορικό αρχείο moonlight μουσικό γεγονός συνεχίζουν τη δική μου θέση έναν κύριο που με τόση χαρά Σάββα lights αίσιο και θέλουμε να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη με τον επαγγελματικό εξοπλισμό για να καταγράφεις στα ΑΕΙ να γίνει κι αγοράς στα και η βιντεοσκόπηση να είναι επαγγελματική για να μπορέσει να διατηρηθεί sale and HER και προβολή ερε χω ρες για να μπορέσει εκεί επόμενης γενιάς αμάχων να μάθω και να μπορέσει να ανατρέξουμε στις δικές σας ν I Pad Air ένα σέντραρε ίσως γι' αυτό το κι υπάρχουν και διάφορα άλλα θέματα που τα παιδιά σας σε αυτή την πρώτη συνάντηση Θεό μας ουδείς βεβαίως εάν και εφόσον συμφωνήσει δεν έχουν ξανασυναντήσει παραίτηση λίγο παραπάνω λεπτομέρειες και για κάποια άλλα ζητήματα που δεν τήρησαν αυτή τη φορά αν μπορώ να βοηθήσω θα κάνω ότι μπορώ αλλά δεν ξέρω κι εγώ τα δύο μηνύσεις μπορώ να θυμάμαι περισσότερο όχι λιγότερο 85 χρονο της θα είναι όχι μόνο ηττημένοι βαθύ στρώμα της ρίζες θέλω τα FS άμα δεν έχεις πάει ή θα μείνετε μόνο όλες έχω ωραίες ιδέες του μας φίλοι μου κύριε του φόρου ΑΟ βυθό είναι η βάση της δικής του εμπειρίας κάνε αυτό το πρόγραμμα λέει 20 χρόνια θα προέβαινε σε τρεις μήνες ίσως θυμάστε και παραπάνω ταύτην την κουβέντα μου πάντως επειδή γευτεί όρασης της λέει έχει ήδη θέσει συστάσεις στο στρες φέτος 9 την ξέρω θα δουλεύω ύστερα από τις τώρα δεν βλέπω να διαβάζουν βλέπουν μου δειξε μια φωτογραφία σας αυτό σε δύσκολες μάλιστα οι δυο νέοι στηρίζει τα παίρνεις δώρο βέβαια τα μάγουλά μας 1006 να ανακάμπτει έχει ισοβίτης σ μπερίσα έχω πάθει την βελτίωση της σου μικρές κηλίδες στο μαξίμου το βλέπουν και του ύψους των δράσεων στο λαό τώρα κάνουν και μπορέσουμε σαν the cookie δεν μπορώ να λύση με τις ιδέες σπάσιμο έναρξη ποια τμήματα της ΔΕΗ μπορώ πλέον να σου υπενθυμίσω ένα καράβι 23 άτομα να βαράνε να τελειώσουν οι μέρες μου έτσι δεν είναι του χολιγουντιανή και τι θέλεις εμείς πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε μέσα σε τρεις μήνες ότι θα σας δείξω φωτογραφία έτσι θα λέμε τώρα θα τα πούμε στην Ηλεία μόνος τελικά κατευθείαν το ζέστανε πολύ μεταφράζει ανέφερε βρει σύμφωνη λένε μια μια οικογένεια λέω που αισιοδοξεί ότι τρεις του Βασίλη κυρίως βουλγαρία σύμφωνα μ' ένα ρακούν σε δύο μήνες να γελάσουμε δεν υπάρχει καμιά έρευνα ότι συνεχίζω ποτέ ευχαριστώ πάρα πολύ για να κερδίσει το θεώρησε ότι αυτή ήταν η πρώτη παρατήρηση που είχε δήθεν δύο χρήση λιγοστεύει όχι νέοι ήθελε και έδινε αυτή την συνέντευξη ήταν σήμερα μας έδωσε την άδεια να την αίτηση και να την αξιοποιήσουμε στο ψυγειο αυτά η αλυσίδα είναι σε θέση να αναμνήσεις οι οποίες βιώνουν ψήφισμα ζω όσους ας πούμε δεν μπορώ yes VISA VISA Μαντά κατασκευαστές και δεκάδες παιδιά χαριστούμε πάρα πολύ έχει γίνει σειρήνες στο επτά στο Willy ενισχύει τη σημασία της λίγες για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την συνέντευξη και να την βοηθήσουν να μπει στο αρχείο χρειαστούμε ρητή γραπτή σας μια υπογραφή σε μια παραχώρηση που μας κάνατε δικαιωμάτων χρήσης ένα διαβάστε τι λέει με πάρα