08 ΧΟΡΩΔΙΑ (Ελληνικό Ιστορικό Ευαγγελικό Αρχείο, 2020)
: Να καλωσορίσουμε τώρα το Φωνητικό Θρησκευτικό Σύνολο Μάνουσα Πέππε, το οποίο δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της αγάπης των μελών για τη θρησκευτική μουσική το 2015. Με μουσική φωλιά την Καθολική Ενωρία Αγίου Παύλου Πηραιά πλαισιώνει θρησκευτικές στελετές και εκδηλώσεις και συμμετέχει σε συναυλίες σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλοι του Εκκλησιαστικού Οργάνου. Όπως βλέπετε στο πρόγραμμα, στην πρώτη περίοδο θα έχουμε δύο άσματα, τη «Θαυμασία Χάρη» και το «Ο βράχε των αιώνων». Θα ήταν όμορφο να αναφέρουμε ότι για τη «Θαυμασία Χάρη» έχουμε τη μετάφραση στα ελληνικά από τον κύριο Ροβέρτο Χιν, ο οποίος βρίσκεται σήμερα εδώ ανάμεσά μας. Και τον ευχαριστούμε πολύ! Να τους ακούσουμε! Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν. Ροβέρτο Χιν.