Podcast- Μπράντεν:15 χρόνια χαρισματικότητας / Podcast από το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=JBYPyTVZBM4 - Παντελιάδου Σουζάνα (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2022)
Podcast από το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=JBYPyTVZBM4