ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Έκθεση «Τα εν οίκω εν δήμω» (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2017)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπό tendencies Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Θέλουμε να δώσουμε κινητρά, θέλουμε να αναπτύξουμε το πολιτισμό στον τόπο μας, θέλουμε να μαζέψουμε γύρω μας μεγάλους καλλιτέχνες που τόσο δημιουργούσαν από αυτούς είναι ο Χρήστος ο Βαροφαλής, αλλά και άλλοι πολύ, άλλοι στη Ζωγραφική, άλλοι στη Βιβλική και να κάνουμε με τους παρουσιάσους στην πόλη που τους υγινήθηκαν, να κουν ποντά μας και να μπορέσουν να θέλουμε κι άλλους. Πέρυσι είχαμε την έκθεση του φίλους του Ποκόρου μετά από πολλά βαθμίδες ώρα έχει έρθει ο Χρήστος ο Ποκόρος και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και κάποια άλλα πράγματα. Σήμερα, γι' αυτή την ανάγκη και εγώ, θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που δώσαν τις ιδιωτικές τους συλλογές και εκτίζεται εδώ στην τραγουδίκη του Δίνου. Νομίζω ότι είναι εξαιρετική πολυμμουρία. Θα θέλα πάρα πολύ να τους ευχαριστήσω αυτές τις οικογένειες που μέσα στην ανοιμία τους θέλησαν να δείξουν αυτούς τους κρυμμένους της αγώρας πραγματικά που έχουν στα σπιτιά τους.