Συνέντευξη Υπ. Επικρατείας & Κυβερνητικού Εκπροσώπου Α. Σκέρτσου στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ 91.6 FM ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Για το δημοσκοπικό εύρημα της PULSE υπέρ της προσπάθειας σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας με την πρώτη κάλπη Α. ΣΚΕΡΤΣΟΣ: Εμείς προσδοκούμε μια συνολική αναβάθμιση της εμπιστοσύνης προς το πολιτικό σύστημα στη βάση των δεσμεύσεων κάθε […] - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΙΖΟΥ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ 91.6 FM ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Για το δημοσκοπικό εύρημα της PULSE υπέρ της προσπάθειας σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας με την πρώτη κάλπη Α. ΣΚΕΡΤΣΟΣ: Εμείς προσδοκούμε μια συνολική αναβάθμιση της εμπιστοσύνης προς το πολιτικό σύστημα στη βάση των δεσμεύσεων κάθε […]