Body language, the power is in the palm of your hands | Allan Pease | TEDxMacquarieUniversity (TEDxChania, 2013)
: camera sw quals folk Good morning! Before we kick off, let's get a bit of light in the room guys, So i can see the faces that want to빙ale a little later Ας δούμε όπου είσαι. Αυτό είναι λίγο καλύτερο, καλύτερο. Όλοι κρατήστε τη δεύτερη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα, κρατήστε τη χέρια σας πάνω στον πρόγραμμα,