26th Palc Day 1 Part 46 (Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΜΠ, 2021)
: Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της συμβουλήσης της οικογένειας με την ΟΚΙΔ και θα παρουσιάσουμε τη συμβουλήση της οικογένειας με την ΟΚΙΔ. Και θα παρουσιάσουμε τη συμβουλήση της οικογένειας με την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της συμβουλήσης της οικογένειας με την ΟΚΙΔ και θα παρουσιάσουμε τη συμβουλήση της οικογένειας με την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της συμβουλήσης της οικογένειας με την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της συμβουλήσης της οικογένειας. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της συμβουλήσης της οικογένειας με την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της συμβουλήσης της οικογένειας. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της συμβουλήσης της οικογένειας με την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της οικογένειας με την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της οικογένειας με την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ θα παρουσιάσουμε μια γρήγορη επεξελίξη για το τι έχει συμβαίνει στις δύο χρόνια της οικογένειας με την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ. Παρακαλώ, σε αυτή την παρουσία, εγώ και ο κ. Ναμπίλ Ξιμπί από την ΟΚΙΔ.