Κίνητρα για την οπτικοακουστική παραγωγή (video) / Κορυφαίος προορισμός για οπτικοακουστικές παραγωγές έγινε η χώρα μας με το νόμο 4487 που ψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο τον Αύγουστο του 2017. Σε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο σποτ παρουσιάζονται τα κίνητρα που προσφέρονται, όπως η επιστροφή 25% για τις δαπάνες παραγωγών που έχουν γυριστεί στην Ελλάδα, με ανώτατο ποσό επιστροφής τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ειδικότερα, το […] - Dim Man (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2018)
Κορυφαίος προορισμός για οπτικοακουστικές παραγωγές έγινε η χώρα μας με το νόμο 4487 που ψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο τον Αύγουστο του 2017. Σε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο σποτ παρουσιάζονται τα κίνητρα που προσφέρονται, όπως η επιστροφή 25% για τις δαπάνες παραγωγών που έχουν γυριστεί στην Ελλάδα, με ανώτατο ποσό επιστροφής τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ειδικότερα, το […]: