Ολοκληρώθηκε η βελτίωση της οδικής πρόσβασης στην Ιερά Μονή Κόκκινης Εκκλησιάς (Municipality of Lefkada - Δήμος Λευκάδας, 2023)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Με πολύ μεγάλη χαρά διαπίστωσα την ολοκλήρωση της κατασκευής του δρόμου, που οδηγεί σε ένα από τα ιστορικότερα θρησκευτικά μνημεία του τόπου μας, την Ιερά Μονή της Κόκκινης Εκκλησίας. Ένα έργο προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, χρηματοδοτημένο από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίστης. Έτσι, με την ολοκλήρωσή του, εκτός από την πρόσβαση που έχουν οι αγρότες μας, οι άνθρωποι του μόχθου στις αγροτικές τους καλλιέργειες και οι λευκαδίτες, όπως και οι επισκέπτες, μπορούν με ασφάλεια να επισκεφθούν την Ιερά Μονή της Κόκκινης Εκκλησίας. Το υποσχεθήκαμε, το κάναμε πράξη. Εκκλησία του Εκκλησίου Προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, χρηματοδοτημένο από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίστης. Εκκλησία του Εκκλησίου Προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, χρηματοδοτημένο από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίστης.