Δοκιμασία με τα γυαλιά προσομοίωσης μέθης (Technical University of Crete, 2018)
: Θα κάνεις μια αργή περιστροφή γύρω από τον άξονα σου γύρω από τον άξονα σου για να χάσεις 30 φιγραμμς Λοιπόν είμαι δίφλα σου, πήγε! Με κοίτας τα πόδια σου, εάν μου βλέπεις Λοιπόν, σου φάνηκε ότι πήγαινε σωστά, έτσι? Λοιπόν, ακριβώς αυτή την αντίδραση έχουν όλοι μεθυσμένοι Όταν πίνω, νομίζω ότι πηγαίνω σωστά Είδατε αν πήγε σωστά ή όχι? Αν υπήρχε μια κάμερα σε κάποιον ο οποίος είναι υπό την επίρρυα με φύση θα έβλεπε το αυτοκίνητο του, πηγαίνει δεξιά ή αριστερά Κάποιος άλλος που θέλει να δοκιμάσει, έλα! Ευχαριστώ πάρα πολύ Πάνω από τα γυαλιά, δεν υπάρχει πρόβλημα Πάνω από τα γυαλιά Τέλεια, λοιπόν, μια περισκροφή και ήρθα να το κατευθυνθώ Αργή, δεν θέλω να πω η ώρα, μην τους τυζάριστηκες από αυτό Λοιπόν, περνάς σε ανάγκη, δεν θέλω να εκττάς τα πόδια σου Πάμε, όπως πρωτας, πάνω κάτω στον δρόμο Πάμε, όπως πρωτας, πάνω κάτω στον δρόμο Πάς πάρα πολύ καλά Λοιπόν, τελευταία στιγμή βρήκες το μπουκάλι Θα παίρνεις απ' έξω Υπάρχουν δοκιμάτες που θα ξέρεις Λοιπόν, επόμενος, όποιος θέλει Σαν επειρήφος φάνηκε, δεν θεωρούσατε ότι πήγαινε σωστά Όλοι όσοι σημαίνουν τα ψηφοδότητα Πάμε Μια περισκροφή, αδύνατοι θέλω Είμαι δίπλος Σπλάιφ Θέλω να είσαι συνταστικό, αλλά σκεφτείτε Ότι αυτή τη στιγμή είναι οδηγό κάποιο τρίσκο Επίσης, σκεφτείτε σε τι συνθήκες οδηγώ τώρα Το έχω δει, είμαι ήρεμος Ξέρω περίπου πού να πάω Κάποιος άλλος που θα ήθελε να βοηθήσει Επανελαμβάνω, οι μέθοι είναι πολύ παραγωτικοί Δεν αρκεί να πιω μισό ποκάλου ήστοι Με ένα αποφύλλι μπορώ να χωρίσω την ίδια συμπεριφορά Εξαιρετικά Αυτή τη στιγμή η Αγγελική χειμήθηκε στο αδύναμο Το καταλαβαίνεις? Όχι Μπορεί να κρίνεται Όσο επικίνδυνα αυτό που μόλις έκανε Άλλος ένας Ελάτε Είμαι το σχολείο, έτσι? Όχι, εννοείται Και πιστεύω ότι είμαι φυσικά Πιστεύω ότι είμαι φυσικά Πολλοί μόνοι μου είναι φυσικά Πολλοί μόνοι μου είναι φυσικά Πολλοί μόνοι μου είναι φυσικά Πολλοί μόνοι μου είναι φυσικά Εννοείται πως είναι φυσικά Πολλοί μόνοι μου είναι φυσικά Κάποιος άλλος που θα ήθελαν να μας δώσει ένα δυνατό δείγμα.