Ενότητα 6 / Μέρος 3 / Λογισμικό - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2017)
Λογισμικό: Παροχής αλλά δεν ήταν βέβαιοι σε δηλώνουν αφήνεις λίγο καθαρές σήμερα γνωρίζει σου δεν έχεις την wow είναι διεθνής ασθένειές μας μπύρα 1.4 σίγουρα κόσμο ώρα γι αυτό που έχει κερδίσει εγώ ο εισηγητής για κοινή διαχείριση σε μέσα στο κατάστημα δεν σε δουλεύει αισθήσεις είναι ένα μυστικό του 2,1 δισ ευρώ μια δυο φορές στα ένα πώς να βρεις γράμματα ΠΑΣΟΚ ταινίες του σέρβερ διακομιστή νότα παράδειγμα σου λέει της κούβας για χρησιμοποιεί μπορούν να γίνουν μητέρες στα στρεβλώσεις ο χρήστη κουμπί ένα I Phone έξι θυμίζει ουσιαστικά είναι ένα ψηλό θυμίζει λίγο τη γλώσσα μας καταλαβαίνεις αλλά στην ουσία αντιστοιχεί σε πολύ μικρές πια να βυθίσει η Αυγή στο Μπιζάνι στα για ποια δουλειά σου στο νησί διεργασίες στο νησί της Χίου πυρά ουσιαστικά κρίσης Δήμων Στερεάς μουσική που δεν λέει να δύσει στοίχημα μέσω ενίσχυσης της και σίγουρα μια θέση ουσιαστικά βολεύει δυσμάς μπορούμε ένα διέλυσαν ένα ντους αντιστοιχεί στην πορεία των βρυξελλών στρεβλή πληροφορίες αλλά υπολογίστε και έτσι να κοντά στο χόρευε χαμηλής και μέσα από αυτή τη μεγάλη μέρα κωμικό δρομολόγησης στηλιτεύει την θυσία και συγκινούμαι πολλές φορές παρά τις ασθένεια vs the δουλειές αλλά ξέρω ότι με κοινές θέσεις και βρα ρ μείνουν για έγκριση ένα καταλαβαίνουμε διαγραμμένων τι είναι οι ίδιες πηγές και πόσο αυτή χρησιμοποιείται για να προχωρήσει η επένδυση και ενισχύσεις για νέες μαζί σε μειωμένη διάθεση που αντίστοιχης γιατί γιατί οι διευθύνσεις και κι εγώ μάλλον αφορά λίγους κενούς φακέλους γνωρίζουμε πού πρέπει να είναι του μπάμπη παυλίδη Βασίλης έργο δειλά δειλά να λάβει με πολλές κενές θέσεις αντιστοιχούν στην Daily πούλησαν τρεις μήνες μοναδικά δεν είναι παρέσυρε πολλά αυτού μέσα μας έτσι έχει καλέσει πλένετε ρούχα μπροστά στη βία τη λεία τους όπως τους είχαν να τον δουν τους είμαι τόσο ίδιες όμως να μέσω της υπηρεσίας βύθισης σκηνικά τέλος λέει πλυντήρια έτσι αυξάνονται στη στην διάθεση αντίστοιχης Αγρινίου όντως παίζεται είναι πληρώνουν σιγά Γι' 1010 αντιστοιχεί στο νησί μας τους κομμουνιστές έτσι θέλω να πάω να κάνω εγώ ισχυρίζομαι ότι τρεις γιατί δεν μοιάζει να είναι κυβέρνηση βέβαια ο Παυλίδης είναι χρησιμοποιεί το μαύρο στο the δόμησης από το περνά ξένοι συλλυπητήρια σημασία τελείως ερασιτεχνικά πάρα πολλές φορές ως δεν διαφωνώ πως θα 1000 1003 κι αυτό εμένα δεν μου σημαίνει ενισχυμένες και οι πολίτες της Παρόλα αυτά οφείλουμε να σε φα φα φα είναι και τελικά μας κατάλυση χώμα έστειλε στη υγεία είναι κουνήσεις μειώνουν τους θα ενώ το να στείλεις το βγαίνει βρίσκεται στο οποίο αντιστοιχεί στο ως Τσιάρας υλικού που συνήθως τελειώνει αργά το υγεία είναι κοινό μας την τύχη της Volvo του της αλλά ουσιαστικά είναι δικό του DS όμως έτσι έχει να κάνει κομμένες και και έτσι άρα είμαι του ή της βόρειας δήλωσε στον μπορούν σιγά σιγά να ήμουνα αυτή 1000 εκείνος ακολουθώντας μόνο παράταση σε λίγες ώρες έτσι σιγά σιγά με την παρέα σας έτσι που σ'αυτή τη χώρα λίγο πριν λέει εμπνέει περισσότερο κόσμο και πώς να τις δύτες παρά Βασίλη όλες μου το για χρήση αυτό όμως θυμό όλων των στη βόρεια θέλησαν να μας όσους πληρούν δεν bonus της κα έχουν ξεκινήσει δικαστικές διαμάχες ανάμεσα σε ρύζι ωμό είσαι αδερφός του ΟΦΗ που πάει να γίνει έστω όμως και ο ίδιος και πάμε στα δικαστήρια τα δικαστήρια εάν κάνω Σουσού λίγα Business News πληβείους κρατουμένους ελληνική μα πώς να μπείτε στις δόσεις εργαστήρια αξίζει όσο μια στιγμή θέλω ήμουνα για φορές στη και αλλά δημιουργήθηκε πολύ αυτοκίνητο έτσι σιγά σιγά τις μας γιατί δεν οπότε κλείνουν ενώ έχει στόχο έτσι που θίγει καίρια στα δίνει πόνο επίδειξη δύναμης στα δικαστήρια περί σύντομα έτσι ζει προσόντων δεν είναι βέβαια δεν λένε άλλοι οι σχέσεις τις δουλειές μας μας η επίλυση των οποίων την πλειονότητα που αντιστοιχεί στα 4000 ευρώ αριστερίστικα γνωστό καλά λέει ο ΔΗΣΥ να λύσει όλα αυτά τα ο ας δούμε τα στοιχεία σας είναι εκεί νόσων σε δημόσιες τάσεις δεν έχουν μαζί με μπορεί κλίση προς κάθε τους βήμα αξίες για να του καταχρήσεις ντους κάθε τους κίνηση τους εξής αξίζει να λοιπόν αυτή είναι στην πλατεία πόντους δεν στα ελληνικά ιστοσελίδα ήσυχος ίσως ούτε κουβέντα μπροστά σας λέει μα τι δύο τους κλείνουν δουλειές τους ο ένα στον άλλο πώς να και της παράνοιας που η υπηρεσίες μπορούμε στο πετσί του Μανούσου στο μας δήλωσε ο μιλούν και φυσικά το budget σας και παρά τη μείωση της παρούσα φοβίζει δήμου άρα είναι ίσως να ισχύει σε πολλές στη γένοβα του βέβαια θα μιλήσω όμως και δηλώνω άσχετος είσαι λέει μια νέα αρχή ιστότοπος περιέχει πολλές στο είναι ένα γνωστός Πανελλήνιου ένα νέο δρομολόγιο πανεπιστήμια χωρίς ρίσκο όμως Βενιζέλος μισθοδοσία λεγα κι βήμα τυνησίας έχει επιλογές κάθε αντιστοιχεί σε 9 δισ ευρώ αγορά βιβλίων ιστοσελίδες αυτοβούλως ο Δημήτρης είναι μια ιστοσελίδα στο πως είστε μια ασφαλώς πολλές ιστοσελίδες στους αξίζει δεν είναι σε βάρος εις την Μεγαλόνησο είναι όμως καταλαβαίνουμε θα σας στην προσόντων στα έργα δεν προστατεύει κανέναν φίλο της φίλων εις μάτην να θηλιά τώρα εντάξει στην ουσία τώρα μη στα 1009 το έτσι ίσως πιο ακριβής μετάφραση μας της την ημέρα έξι από αυτούς οι 1000 μια παροχή την ημέρα θα μου δείξει τον αέρα είναι κινητό ένταξης είναι εμβάθυνσης λαμβάνουν τις σελίδες και να δυσχεραίνουν τους στόχους του έργου ιστοσελίδες στον και κάνω ότι low χορήγηση του για μια στιγμή να λέμε λογικής το ΔΣ της Ύπαρξη Πρίνου γνώση λογιστικών χωρίς ανάγνωση της όπως ναυτία κλείνουν θέλω να δω μια άλλη ένα θάνο αρχική σελίδα του βήματος σε δίπλα στην αφορούν τις σύνδεσής τους ειδήσεις τροποποίηση στα εσείς τι μπορούν να παίξεις έχω παίξει εγώ δεν είμαι έτσι είμαστε στα άρεσαν στον ήσυχο και σαν και του URL διάθεση για τις τόσο ευθεία ή μαζί πρέπει να βρούμε δούλοι στα μόνο στο Βερολίνο λέει Δημοφιλή έτσι στο τι γίνεται όμως ζέστανε London όχι μόνο στις ξέρει να λέει πιο ομοιογενές μου χουνε δήλωσε ο βουλευτής τους να δολαρίων αυτό στις γνώμες λαό πάνε λέει εγώ ετσι τα μεταβλητά εντελώς έτσι ένα χρόνο λένε λιμουζίνας αντιστοιχεί στην ηγεσία ξέρουμε πια προς τα τέλη του έτους το λίγα 3.7 αξίζει να λέμε ναι στις σαν δίδυμο στο παρίσι λέει λογιστής πολιτιστικής ενεργό ωραία θέλω να μιλήσουμε φανταστείτε έναν άντρα στο έχω πολύ στη και στον υπολογιστή σας ζεστό και με ρόλος μας στη φύση των πολυτελών σ τελευταία αναθεώρηση την προώθηση τους στο Λος Άντζελες υπάρχει μια ρήση που λέει ότι αν χρειασθεί πους σωστής γεννημένος έτσι κι αλλιώς την κοίτη εξωτισμό γίνονται σιγά σιγά το όνομα οδηγούνται στη πέρυσι και ώρα ας πάω βήμα Βενέτσια τους λοιπόν μέσα στο μας δουλεύετε πολλές ουσιαστικά δίνει εντολές που λένε στον κόσμο ενώ στη πως άρνηση εικόνες και λέξεις που έχει μέσα της και να της φύσης μας δείχνει να παίρνει τα βουνά ένα στα 10 στα μέσα στην εικόνα σου στη τηλ μέσα λέει εξαιρουμένου τη δική μας δουλειά είναι βίλατζ λίγο βήμα βήμα πώς να δίνουν όλος από όλα τα στο πρόβλημα εύρεσης αξίζει να μπουν ξανά οι ίδιες μέχρι να κρυώσει το και στέγασε πολλές στη βουλή είναι Βρέλλη θαρρώ ότι ακόμα παραγγελίας έτσι και τις τρεις στα 10 που έγραφε Latest αυτός που θα αναλάβει να κλαίνε δεν στα γράμματα τα της δικής σου γράφεις είναι ορθό και άβουλοι και όλους εσάς της έρευνας καινοτομίας μέσα άρα που πλέει στο River WEST 3ος στο μυαλό μας πως έτσι σε φυσικό ρόλο ας τρεις φίλους λες και δεν έχουμε ακόμα ζωντανός το αυτήν της μου ας περάσουμε μια τελευταία φορά εύχομαι σε μια μορφή συνοψίζουν ποσοστό και συγκεντρωμένα όλα γραμμένα πάνω σε διαφανές για να μπορέσουμε να έχουμε είναι ταξινομημένα στην σκέψη μας είπαμε λοιπόν ότι στην ουσία το λογισμικό που υπάρχει σαν υπολογιστή χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες το λειτουργικό σύστημα και την εφαρμογή για το λειτουργικό σύστημα το συζητήσαμε Αναλυτικά αν πάμε στο επίπεδο της εφαρμογής δουλειά τρεις πραγματικοί συζητήσαμε ήδη την έννοια του προγράμματος την έννοια της εφαρμογής και τείνει να τον αριθμό λοιπόν είναι το σύνολο των εντολών που χρησιμοποιεί υπολογιστής για να εκτελέσει μια εργασία διαδικασίας που ακολουθείται είναι η εξής όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα σε προηγούμενες αμάθειας γονείς δάσκαλοι ες γίναμε λοιπόν ότι όλα προτάξαμε δεδομένα στον υπολογιστή διαδικασία να του προγράμματος επίσης καθορίζει και τον τρόπο διαχείρισης των δεδομένων αυτών που εκτελείται βάσει προκαθορισμένων διαδικασιών σε PC αυτή προϋποθέτει ένα σύνολο εντολών που καταλαβαίνει κι εκτελούν τον κόσμο λογιστής στη συνέχεια τα δεδομένα αυτά που έχουμε εισάγει με τον τρόπο που έχει καθοριστεί επεξεργασία τα επεξεργάζεται υπολογιστής με βάση τις διαδικασίες έχουμε καθορίσει στο τέλος προκύπτει ένα αποτέλεσμα το οποίο απευθύνεται είτε στον χρήστη του προγράμματος ή ένα άλλο πρόγραμμα με τη μορφή νέων δεδομένων για το καινούριο πρόγραμμα αυτό στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκεται η έννοια του αλγόριθμου τελικά ένα πρόγραμμα λοιπόν αποτελεί το πουλούσαμε ό τι τραγούδι είναι είναι ένα σύνολο καθορισμένο σοβαρή διαδικασία δηλαδή όσων απαιτούνται για την επίλυση ένα είπε προβλήματος το παράδειγμα που ήταν προηγουμένως στην ένταξη στο παράδειγμα έτοιμο το πρόβλημα ήταν πως σταθμό την άκρη μιας αίθουσας σε ένα άλλο σημείο μια αυτός και η Ράμε έτσι τα δομικά στοιχεία του αλγόριθμου συμπληρωματικά ας συνοψίσουμε πάλι έμαθα μόνος μου πρέπει να παίξεις στοιχεία πρέπει να αρχίσουν καμία μνεία για περισσότερες στιγμές δεδομένο πρέπει να δίνονται σε ζώντες βάλουμε κάτι πρέπει να δουλέψει ο ρυθμός και υπάρχουν και άλλο οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη είσοδος βελτιώνοντας τη χελώνα για να εδώ θα εξεταστούν υπάρχει σίγουρα ένα έξοδο Αλόνσο να δημιουργεί τουλάχιστον ένα TB δεδομένων ως αποτέλεσμα όπως π.χ. έδωσαν ρυθμό πρέπει δηλαδή να έχει αποτέλεσμα χειροπιαστό άσχετα αν το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί πληροφοριών μπορούν να την καταλάβουν συνοχή δηλαδή για παράδειγμα μέρες σε μια πρόσθεση αλγόριθμους έχει μια έξοδο το αποτέλεσμα και μια έξοδο που βραχνάδα κανένα σεβασμό τόσο στο ΚΑΠΗ άνω και άλλη εξουσία των κρατουμένων το οποίο χρησιμοποιείται για να πάμε στην επόμενη βαθμίδα από τις μονάδες της δεκάδες από τους εκατοντάδες κλπ των κρατουμένων που είναι μια έξοδος έτσι συνεπώς ένα οργανισμός μπορεί να μην έχει είσοδο Παπούλια να ξεκινήσει σε ένα χρονικό σημείο να εκτελεί και να παράγει τουλάχιστον μια έξοδος που βάλατε πρόθεση που έχουμε δύο έξω το αποτέλεσμα που είναι η σημαντικότερη μετά ψηφίζουν προσθέτουμε και το κρατούμενο που πάει στην στο μοντέρνο σημαντικότητας έχει μια καθοριστικό επιδρά κάθε εντολή δηλαδή πρέπει να καθοριστεί χωρίς αμφιβολία εδώ τρόπου εκτέλεσης της χαρακτηρίζεται από αυτό το στοιχείο ο Δήμος πολύ σωστά ντεφιλέ μέσα και ουσιαστικά λείπει ο τρόπος όπου κάθε χρόνο γράφονται να μη χωράει καμιά αμφιβολία να μη χωράει καμία παρερμηνεία και νάμαστε σίγουροι ότι όποιος και να κληθεί να εκτελέσει να υπακούσει στον ρυθμό θα κατανοήσει πλήρως το θύμα και να κάνει το βήμα πλήρως όπως το περιγράψαμε στο βατικανό μιλάμε βιωματικά πριν για παράδειγμα λέγαμε ότι για τη μετακίνηση του Γιώργου χρήστης αυτός ακολουθεί τη διαδικασία προσπαθούμε να κινηθεί ευθεία μετανάστευση δεξιά να κινηθεί για κάποια μαθήματα είδαμε λοιπόν εκεί ότι γιατί καθοριστικό εντολών θα πρέπει να ορίσουμε το μέγεθος του δείγματος γιατί αλλιώς μπορούμε και άλλα πολλά κυβικά πόδια το πόσα χρήματα ακριβώς πόσες μέρες θα στρίψει από όποιο σημείο πρέπει να ξεκινήσει πρέπει να στέκεται και προς τα πού πρέπει να έχει πέσει σε σχέση με κάποιο άλλο σημείο ούτως ώστε ακολουθώντας κάθε φορά την ίδια αλληλουχία βημάτων χρήστης ξεκινούσε δηλαδή κανονικά θα έφτανε μέχρι τη δουλειά από τον τύπο τον Λάμπρου που ήταν στόχος δεν θα μπορούσε να παρακινήσει να κατευθυνθεί αλλού οι να βρει κάποιον άλλο να του προκύψει μια άλλη διαδρομή για να προσδιορίσει το λόγο κάθε φορά που θα ακολουθήσει την ίδια αλληλουχία γραμμάτων αυτό λοιπόν την αδιαμφισβήτητα βηματοδότη κάθε φορά καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα διότι υπάρχουν παρερμηνεία μας διότι αποτελούν είτε καθαριστικών και τελευταίο στοιχείο είναι αποτελεσματικότητα εκτιμάς όπου κάθε μεμονωμένη του αλγόριθμου πρέπει να αναπνέει σημαίνει ότι μια εντολή δεν αρκεί μόνο να στην άνω πρέπει ναναι και εκτέλεση δηλαδή δε θα μπορούσα να μπορώ στο παράδειγμα της μετακίνησης αν βρεις μπροστά σου ένα βράχο μετακίνησε τον τύπου ένα λάθος δεν σημαίνει ότι μπορεί οποιοσδήποτε να τον μετακινήσει άρα σε περίπτωση που πιθανολογώ ότι στη διαδρομή για να πάει κανείς την δράση των στην πόρτα υπάρχει μια πιθανότητα να βρει ένα χρόνο μπροστά του επίμαχου πρόβλεψη όπου μα παράκαμψη να προσπεράσουν το μόναχο με απλές κινήσεις χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι το οποίο υπάρχει Overdose λοιπόν κανένας 20ο πράγματα είναι άλλο έτσι αν το κάνω αυτό που μπορεί να περνάει και έφτασαν μέχρι εκεί χωρίς να του εξηγήσει ενδιάμεσα βήματα ένα πότε ακριβώς πρέπει να κάνει τότε ο πολίτης έχει χαμηλή αποτελεσματικότητα αυτό σημαίνει ότι όλες του οι εθελοντές δεν είναι σίγουρο ότι μπορούμε ένα στούντιο επιστήμη που δεν είναι σίγουρο ότι μπορούμε και αυτό το κάνουν όμως έχει πάρα πολλές πιθανότητες να από μηχανές έχουν ως αλγόριθμους άλλοι 9 που ήταν άνεργος προγραμματισμό πηγαίος κώδικας που ουσιαστικά το μέσο που μας επιτρέπει να δίνουν εντολές στον ηλεκτρονικό υπολογιστή γνώση προγραμματισμού διακρίνονται σε δύο μεγάλες γενικές κατηγορίες είναι χαμηλού επιπέδου που πάνε πολύ πλησιάζουν στο επιπλοκών που καταλάβαινε υπολογιστής τη γλώσσα μηχανής έτσι τους αστούς και τα εντατικά και γνώσεις υψηλού επιπέδου No πλησιάζουν περισσότερο αυτό που καταλαβαίνει ο άνθρωπος έτσι έχουμε γλωσσες όποιες έχουν εντολές που θυμίζουν πολύ σημαντική γλώσσα κυρίως όμως έχουμε φτιάξει εύα στην αγγλική γλώσσα και αυτό τους πάρα πολύ με τη γλώσσα εθισμένοι σε ομόλογα και πιο υψηλό επίπεδο όπως πέρυσι είχε κατακτήσει πασκάλ και πάει λέγοντας και υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να κατηγορώ τους Βασίλειος χωρίς σύμβαση έτσι και η δική μας καθαρά υπάρχουμε κατηγοριοποίησης βάσει της κένυας με βάση τη χρονική περίοδο την τεχνική προσέγγιση στην ανάπτυξη του για παράδειγμα δηλώσεις που χρησιμοποιούμε τώρα πια έχουν αναπτυχθεί την τελευταία δεκαετία επειδή δουλεύουμε σε γραφικά περιβάλλοντα λειτουργίας με την εμφάνιση των Windows μας δίνει την δυνατότητα να προγραμματίσουμε αναλυτικά τα πάντα μπορούμε να σχεδιάσουμε και να τον συλλάβει να πούμε σε αυτό το σημείο είναι που υπάρχει σε αυτό το σημείο θέλουν μια φόρμα και πάει λέγοντας που προγραμματίζουν να τι θα συμβεί όταν αλληλεπιδρά με το κουμπάκι πως θέλετε να το κουτάκι με το πληκτρολόγιο με το πότε θα κάνω κλικ θα το πάρω πίσω θα το αφήσω παλεύοντας έτσι χρειάζεται λοιπόν να προγραμματίσουμε τα σύμπαντα και όχι να προγραμματίζουν Γιάννας ζωγραφιστεί το κουμπί το κουμπί ζωγραφίζω να μου βρει και αναλαμβάνει η γλώσσα προγραμματισμού να φτιάξουν σε όλους που χρειάζονται από πίσω μια να ζωγραφιστεί το κουμπάκι στον έλεγχο του κόστους είναι γι αυτό που θέλω με το χρώμα που θέλουν να γράφει αυτό που θέλει και το καθεξής αυτές λέγονται οπτικής γλώσσας προγραμματισμού Visual έχουν μπροστά τους ιδιωτικοποιήσεων μιλάνε και έχει να κάνει μόνο με την τέχνη του προσωπικής ανάπτυξης τους έτσι αυτό μου κλείνω την παρένθεση της καρδιά κατάλληλο παιδικούς λόγους τώρα η επόμενη γενιά βιταμίνη α και ένα που στην ουσία είναι ένα σύνολο εξειδικευμένων προγραμμάτων τελούν ένα συν ένα σετ εργασιών τα προγράμματα αυτά μπορούμε να κάνουμε για παράδειγμα το σύνολο αυτών των εφαρμογών έφτιαξα μια τόσο ψηλά το σύνολο των προγραμμάτων και την εφαρμογή όποια χρήση νέα κάμψη σε κείμενο έχουμε λοιπόν την εφαρμογή One η προώθηση που κάνω στο φροντιστήριο ακόμα μέρος για να μας για ανάπτυξη εργαζόμαστε κείμενο έχουμε εφαρμογές να επεξεργαστούμε οικονομία ξανά στον τοίχο για να δούμε μια ταινία για αγορές στο Internet την εφαρμογή της ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας και εφαρμογή της διαχείρισης βάσεων δεδομένων την εφαρμογή επαρκών ήταν παράξενους άλλο παρεμφερές λογισμικό για να κάνουμε παρουσιάσεις σχηματίζοντας διαφανείς και το καθεξής κων αυτονομούνται εφαρμογές αλλά και να παραμείνει εφαρμογής λέγονται και ονοματεπώνυμο πραγμάτων αυτό που χρησιμοποιούν για να διαβάσουμε να στείλουμε με x86 υπάρχει το λογισμικό αυτό λοιπόν το υπουργείο οικονομικών υπάρχει λογισμικό ανάπτυξης λογισμικό που είναι κατηγορία εφαρμογών οι οποίες μας επιτρέπουν να προγραμματίσουμε τον υπολογιστή για να φτιάξουμε δικές μας ιδέες ετσι αν μια εφαρμογή βοηθά να φτιάξουν μόνες πηγές και υπάρχει το ειδικό λογισμικό που είναι προγράμματα για τα οποία τιμάμε χρησιμοποιούνται για να συνεργαστούν τα διαφορετικά μέρη υπολογιστή μεταξύ τους λαός πλήρωνε για να γίνουν κάποιες επιμέρους δουλειές είναι βοηθητικά λογισμικά τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται για καμία αυτόνομη ενεργειακά αυτόνομη εταιρία είναι το να υπάρξει ένα πρόγραμμα αυτόνομη ενέργεια να τον αγοράσουν κείμενο αυτόνομη ενέργεια είναι το γράψουν μάρα να επεξεργαστεί μια φωτογραφία και να την εκτυπώσετε να χτίσω υπάρχουν αυτόνομη ενέργεια δεν είναι το στα πλαίσια του κειμένου που έκανα ενεργοποιεί ενα προγραμματακι το οποίο μου λέει πώς μπορώ να στείλω κάστανα μπορεί να πει πόσο έτσι το προγραμματακι που μιλάει με την αφορμή για τον επεξεργαστή και μετά για να εκτυπώσουν ένα βοηθητικό λογισμικό σε αυτήν τη διάκριση και πάλι ηχεί λίγο ξηρά περισσότερο και κλοπή και ίσως να κατανοήσουμε τι γίνεται στα πλαίσια της για τις ανάγκες του συγκεκριμένου μαθήματος μ.μ. δεν είναι απαραίτητο κάποιος να Μάθε απέξω πλήρως εξαρτημένα μια εικόνα για το τι συμβαίνει υπάρχουν και άλλες κατηγορίες σε βαθμό στην Ε.Ε. όπως θα δούμε και στη συνέχεια στο σε άλλο μάθημα στο μάθημα της εκπαιδευτικού λογισμικού που υπάρχουν για παράδειγμα λογισμικά γενικής χρήσης όπου σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ελληνικά εφαρμογές οι οποίες χρησιμοποιούνται για αυτοματοποίηση να δω αυτό το video διάφορες λειτουργίες γραφείου μιας επιχείρησης για παράδειγμα είμαι λίγο ξέχασε και με την επεξεργασία πινάκων παρουσιάσεις βάσεις δεδομένων διαχείριση και για τον υπάρχουν λογισμικά γενικής χρήσης όπως είναι πολλά τα εκπαιδευτικά λογισμικά έτσι χτίζονται σχεδιάζονται διά να για πολύ συγκεκριμένη χαρίσει για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια έννοια κάποιοι προσπαθούσαν να υπάρχουν λογισμικά εφαρμογές για επικοινωνία τέτοια είναι για παράδειγμα υπάρχουν τέτοια λογική έχω θέλουμε τώρα το σκάει το viper να εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email υπάρχουν γενικότερα ανάλογα με την χρήση στην οποία αγωνίζονται έτσι μπορούμε να σκεφτούμε παρακώλυση κατηγοριοποιήσεις για να κατηγορήσουμε τις εφαρμογές η βασική διαφοροποίηση όμως δε διαθέτει την ποινή είναι τα επίπεδα ανέφεραν στην αρχή δηλαδή αλγόριθμος πρόγραμμα εφαρμογή έτσι όλο αυτό το σύνολο των τριών βασικών κατηγοριών όποιος πάει σε πάρα πολλές κατηγορίες συνιστά αυτό που λένε με μια με μια κουβέντα είναι λογισμικό του υπολογιστή το οποίο συνεργάζεται άψογα με το υλικού του υπολογιστή του software λοιπόν συνεργάστηκε με το φαύλο το κατανάλωσαν στα οχήματα και έτσι ονομάζει αυτή την συνεργασία προκύπτει ένα