Ένα ζευγάρι παπούτσια δώρο για όλα τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων (ARTA WebTV, 2022)
: Εδώ εμπλέκεται η ένωση μαζί για το παιδί, όπου απευθυνθήκαμε, μιλήσαμε, δώσαμε τα στοιχεία των παιδιών, των ανήλικων, όλων των οφειλούμενων του κοινωνικού παντοπολιού και η ένωση αυτή με την συνεργασία της εταιρείας TOMS μας χαρίζει 120 ζευγάρια παπούτσια, μας χαρίζει 120 ζευγάρια παπούτσια, τα οποία και θα διανύουμε σήμερα στους οφειλούμενους στο κοινωνικό παντοπολιό. Να τονίσουμε εδώ ότι θα δοθούν σε όλα τα παιδιά, δεν θα μείνει κανένα παιδί ανήλικο που δεν θα πάρει τα παπούτσια. Όμως, δεν θα σταματήσουμε εδώ να το γνωρίζουν, γιατί είμαστε σε επαφή με την Ένωση μαζί με το παιδί, η οποία δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς πέραν των δωρεών, ας πούμε, είτε σε τύπου ένδυσης είτε υπόδεσης κλπ, όπως στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην παροχή υπηρεσιών, πληροφοριών κλπ. Άρα, είμαστε στενά σε επαφή για να μπορέσουμε προς τους οφειλούμενους να αποδώσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Εδώ θέλω να πω ότι έχουμε την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Αρτέων του κυρίου Τσυρογιάννη, ο οποίος με τις κατευθύνσεις και με την ελευθερία των κινήσων που μας έχει δώσει, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να συλλαμβάνουμε και να υλοποιούμε τέτοιες δράσεις που έχουν αντίκτυπο μεγάλο στο βιωτικό επίπεδο των συνδημοτών μας.