Getting stuck in the negatives (and how to get unstuck) | Alison Ledgerwood | TEDxUCDavis (TEDx Patras, 2013)
: Είμαι κυρίως το κύριο του ΣΥΝΑ. Είμαι και η εγγυναίκη μου. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να μιλήσω. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. με τις δυνατότητες μου δικαιωματικές δυνατότητες ως παιχνίδι, πέραζα στο βασίλειο, και ένα βασίλειο εμφανίζεται. Έχω αυτόν τον τραγούδι, αυτόν τον τραγούδι της χαρακτηριότητας, και μετά πέραζα στο βασίλειο σχετικά με το τελευταίο φαγητό. Μερικές ημέρες, το βασίλειο μπορεί να εφαρμόσει και αυτό πιστεύει πολύ αρκετά κακό. Και εγώ περιμένω αυτό το τραγούδι να τελειώσει, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να πιστέψω αυτόν τον τραγούδι. Τι συμβαίνει εδώ? Γιατί η κακότητα μάθει να εφαρμόσει στους μυαλούς μας τόσο περισσότερο από τον τελευταίο φαγητό μας. Στην οικογένειά μου, με τον Αμπροβοίδστον, στον Πολιτικό Σύνδεκτο, ξεκίνησα να πιστέψω αυτή την ερώτηση, αυτή την ερώτηση για το πως οι μυαλούς μας μάθουν να εφαρμόσουν στους μυαλούς μας. Όλοι γνωρίζουμε, εντυπωσιακά, ότι υπάρχουν διαφορετικές τρόπες να πιστέψουμε για πράγματα. Το ίδιο τραγούδι, το ίδιο πράγμα, μπορεί να εφαρμόσει στους μυαλούς μας ή στους μυαλούς μας. Και υπάρχει πολλά ερευνήματα στα κοινωνικά κοινότητες που δείχνουν ότι όταν περιγράψετε την κοινότητα για τον κόσμο ως μικρό ή μικρό... ...αφού αν περιγράψετε την κοινότητα ως μικρό, το κόσμο αρέσει. Αλλά αν περιγράψετε την κοινότητα ως μικρό, όταν λάβετε το δυτό αυτό, ο κόσμος αρέσει. Όταν περιγράψετε την κοινότητα ως μικρό, ο κόσμος αρέσει. ή πιστεύουν σε έναν τρόπο να σκέφτονται για αυτό το πράγμα. Πιστεύουν ότι ένας από αυτούς τους λαμβούς, πιστεύει να συμμετέχει περισσότερο στο μυαλό. Για να εξελίξουμε αυτό το πρόγραμμα, έκαναμε ένα απλό εξελίξημα. Προσέφτησαμε τους συμμετέχους μας για έναν νέο συγκεκριμένο διαδικασμό και τους συμμετέχαμε σε ένα από δύο κατάσταση. Για τους συμμετέχους της πρώτης κατάστασης, της πρώτης ομάδας, δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο διαδικασμό. Είναι το ίδιο συγκεκριμένο διαδικασμό, όπου σχεδόν προσέφτεται το κομμάτι του μυαλού ή το κομμάτι του μυαλού που είναι ανοιχτή. Ωστόσο, ανάπτυξα, οι άνθρωποι αρέσουν το συγκεκριμένο διαδικασμό, και δεν αρέσουν το συγκεκριμένο διαδικασμό. Επίσης, προσέφτευαμε ένα τρίτο. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της πρώτης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 30% χρήση. Και τώρα δεν αρέσουν το συγκεκριμένο διαδικασμό. Έχουν αλλάξει τις μυαλές τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Προσέφτευαμε στους συμμετέχους της δεύτερης κατάστασης ότι μπορείτε να το πιστεύετε ως 70% χρήση. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Αλλά, ανάπτυξα από τη πρώτη κατάσταση, έπιασαν με την ανοιχτή τους. Σας ευχαριστώ.