Η ιστορία του Hassan και του Youssof (unhcrgreece, 2019)
: Είμαι ο Σουχαίλ Ζέν Λααμπαδίν. Είμαι από την Συρία. Καρατή με το σύστημα μου. Στην ζωή μου. Είχα πριν με το σύστημα της Συρίας. Έχω τελείως ένα κόλδι. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Είμαι από την Ελλάδα. Μου είπαν ότι πρέπει να κάνω πρόσφυγες. Βγήκαμε στη Συρία, πήγαμε στη Γεωργία. Γιατί η Συρία έχει πολλά προβλήματα τώρα. Βγήκαμε στους στρατιωτές, στρατιωτές, στρατιωτές και ξεκίνησαν να καταστρέψουν τους ανθρώπους. Μετά από δύο χρόνια, πέντε μήνες, μου έκανε και μου ρωτήθηκαν αν είχαμε ευκαιρία να φύγουμε έξω, να φύγουμε σε άλλο χώρο. Μπορείς να φύγεις, με την οικογένειά σου, μπορώ να φύγω. Και ξεκίνησα να σκέφτομαι για τα παιδιά μου, εάν έρθουν εδώ θα έχουν καλό μέλλον, καλή ζωή, καλή σχολή. Ξεκίνησα να σκέφτομαι, ζήτησα τον Θεό για να μας βοηθήσει να έρθουν. Όταν μου είπε ότι θα έρθουν στο ίξονμβόρκ, δεν ήξερα. Αλλά είπα ότι αυτός ο χώρος είναι στην Ευρώπη. Το ίξονμβόρκ πρέπει να είναι σαν το Γερμανικό ίξονμβόρκ ή το Γερμανικό ίξονμβόρκ. Ονομάζομαι Ιωσή, έχω 13 χρονών και είμαι Συριακός. Ονομάζομαι Ιουσή, έχω 14 χρονών και είμαι Συριακός. Ονομάζομαι Ιωσή, έχω 14 χρονών και είμαι Συριακός. Έχω δύο αδερφές και τρεις αδερφές. Κάποιες φορές έρθω μαζί με τους φίλους. Πολλές φορές έρθω μαζί με τους φίλους. Πολλές φορές έρθω μαζί με τους φίλους. Πολλές φορές έρθω μαζί με τους φίλους. Πολλές φορές έρθω μαζί με τους φίλους. Παίρνουμε παγκόσμιο, βγήκαμε στο παγκόσμιο του Λουξενβούρκ. Ακόμα καινούργια πήγα να κάνω καρατέ και έχω πιστό πλάνο. Μετά από έναν χρόνο έχω κομμάτι. Είχα αρχίσει να κάνω χαράτες από έναν χρόνο, και τώρα έχω το Σεντό Ιόνιο. Θα το δοκιμάσω δύο ή τρία φορές τη εβδομάδα και μερικές φορές στο σπίτι μου. Πρώτα έκανε να κάνω χαράτες, μετά ο πατέρας μου είπε να κάνω χαράτες. Το χαράτες είναι ένα σπίτι για τη διευθυνότητα. Είχα αρχίσει να κάνω χαράτες, μετά ο πατέρας μου είπε να κάνω χαράτες. Και όταν κάποιος έρχεται για να καταστρέψει, καταστρέψεις. Έπρεπε να μάθω τη γλώσσα της Γαλλίας. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Επειδή είμαι τέτοιος, το μυαλό μου δεν είναι μόνο για τη γλώσσα. Έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου, αλλά πρέπει να μάθω τη γλώσσα. Και κάθε μέρα πάμε στη σχολή, εγώ και η γυναίκα μου. Λουξενβούργο είναι μικρό, αλλά στην καρδιά μου είναι μεγάλο. Δεν μπορώ να πω μόνο ευχαριστούμε. Λουξενβούργο, η κυβέρνηση, η κυβέρνηση, το Λουξενβούργο. Μπορώ να πω ευχαριστούμε για όλους τους παιδιούς που μας βοηθούσαν. Για εμένα και για τα παιδιά μου και για όλη τη συριακή οικογένεια τώρα. Επειδή σίγουρα, όλη τη συριακή οικογένεια τώρα χρειάζεται βοήθεια. Όταν κάποιος έρχεται, δεν ξέρω, από τη σύνορα μαύρη, πήγαινε να περπατήσει ή από το νησί, χρησιμοποιούν χρήματα για να έρθουν στην Ευρώπη, έρχονται για να βρουν μέλλον για τους παιδιούς. Το όνειρο μου είναι να είμαι καθαριστημένος στον Καρατή και να είμαι εγγυνιότητας σε αυτοκίνητα και σε αυτοκίνητα. Μου αρέσει η μαθηματική και θέλω να γίνω εγγυνιότητας. Έκανα κάτι για τον Λουξενβούργο, για να πω ευχαριστούμε. Υπάρχουν σπουδές για τον Λουξενβούργο, για να πω ευχαριστούμε. Μείνετε εδώ και θα κάνω κάτι για τον Λουξενβούργο.