Μουσικό Σχολείο Αγρινίου 2016 All I Want For Christmas Is You (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2016)
: Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστουαρίου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστουαρίου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστουαρίου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστουαρίου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστουαρίου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστουαρίου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστουαρίου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστουαρίου