Ασκήσεις-Εργαστήρια: Ασκήσεις Στατικής - Δοκοί - Άσκηση 7 - Αμφιπροέχουσα Δοκός / Διάλεξη 40 / ΑΣΚΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΒΟΛΟΙ, ΔΟΚΟΙ, ΠΛΑΙΣΙΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΑΣΚΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΒΟΛΟΙ, ΔΟΚΟΙ, ΠΛΑΙΣΙΑ: Που κατασκεύασε ένα τα πλαίσια του θυμού τους του σκυροδέματος δομικών κατασκευών θα σχεδιάσουμε άλλες μιαν αυτή πράξη άτοκο δηλαδή μιας ΜΚΟ στα άκρα τις οποίες και από τις δύο πλευρές προεξέχουν προβολή παρορμητικό απόφασή σας ψηφίζουν αξίζει όπως του στη ένα πρωτότοκο έφερα προβάλλει μια ας το πούμε έχουν μειωθεί πισίνας προσώπων έχουν ένα λάθος α τελική λύση β στην λοιπόν βλαξ το κουτί υπάρχει ένα earth ίσον επτά υπάρχει μια ροπή δυναμική ροπή 1720 και των μια γωνία 45 θέσεις αυτοστιγμεί ευρύτερα στην Επίδαυρο θα βάλουμε μια θετική τροπή 300 κινητό με αυτές είναι τα στοιχεία που έχουμε ο την τριγωνική φορτιστή μέσα πιο εισφέρουν 100 κοινωνία των μέτρων αυτό που είναι έξι με πέντε μέτρια και τέσσερις λοιπόν έχουν πολύ μεγάλη στόχο ΑΒ άμα θέλει στην στους γ δρα μια δύναμη μοναχική 120 τώρα που έχει γωνία 40 μοίρες με τον άξονα έχει τόνους σκύλων έχουν αθωώσει στην περιοχή α οι παράμετροι τριγωνικής έχει φορτίσει πίσω εκατό καινοτόμα μέγιστου ύψους 100 κλείνουν εκατό χρόνια των και στις τους στο πάρκο της αλλόκοτη μειονότητα Fort Wayne Rooney και υπάρχουν λοιπόν τρεις αυτής της περιοχής η ανάρτηση του Λ ροπή συν 300 ευρώ το γι αυτή την πράξη δοκό θα κατασκευάσουμε των Γρεβενών με την Κύμη στο τέλος τη σχεδιάσουμε παρόλο που έχουμε και τις συνεχείς πτήσεις χθες σχεδιάσουμε και τα αποτελέσματα με το βαθμό του φίλου τους καταρχάς θα κατασκευάσουν που κρατώ από αυτή αφού τη δοκό κατασκευάσουν δύο πράγματα τους υπαρξουν μάλλον To διάγραμμα του ΜΚΟ μη πάνω στα οποία θα θυσιάσουν θέλω όλα τα χαρακτηριστικά σημεία βέβαια έχουμε πάρα πολλούς μήνες πολλές τομές στην άσκηση τακτοποιήσουμε καταρχάς αυτή τη γωνία στα σκαριά βρίσκεται και εδώ έχουμε στη γωνία μέσα κάμερες δύσκολη 129 τότε αυτή είναι μια φάση μια θερμή PSI κινητήρια δύναμη όχι έξυπνων πάλαι γι δύναμη όχι λοιπόν ισούται με την τιμή των 40 ημερών επί 120 ταυτόσημη των 40 ημερών σούπερ 0 76 έξι επί 120 το κόστος τελικά 51,53 χρόνια γιατί σε έξοδο με τόλμη των προσφερόμενων 120 δηλαδή 0 64 220 70 ακόμα 13 χρόνια τώρα ψάχνουμε εκεί πάνω και θεωρώ ότι σε Surface all views Δείτε μια κι έχουν βάλει τις συνιστώσες της επιστασία εισοδήματός τους και την κίνησή τους τα στο α έχουμε δύο άνδρες είχε γράψει γνωστούς Νεόφυτο έχουν μόνο κοίταξε τέλος στην περιοχή γι αυτό και ήταν κ τακτοποίησης κοριτσάκι με πιο στα δύο τρίτα λοιπόν στα τέσσερις μέτρα αλουμίνιο δίνουν μια δύναμη είναι υπολογιστική δύναμη έχουν απαίτηση του με τον πιο Δευτέρα αντί 600 600 διά βίου 300 Κρόνιο έχω την εντύπωση ότι ότι και να κάνουμε το κάναμε δηλαδή με δύναμη έχει σπάσει τα κοντέρ υπομονετικός με αρχική αξία στη θέση των δραστών βάλαμε με τις αντίστοιχες σύνθεση το στηρίξουν ας βάλουμε τις αντίστοιχες δράσεις και στη θέση αυτή στιγμή τις κόψουμε αν αυτήν την δύναμη και καλούμε τους έπεφτε αργότερα υπολογισμού λοιπόν αυτό το δέρμα του σώματος της δίπλα στο κουτί με τα γράμματα Α και σε αυτή τη φάση θα περάσουν στον υπολογισμό του αντιδράσεις Δερβένι ανεπαρκής ενώ δείτε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε δημιουργεί στις εξώσεις της και μετά να προχωρήσουμε στην επίλυση αν πάρουμε την πρώτη Συνθήκη ισορροπίας εναντίον πούμε σ αρχίσουν να για τις αντιδράσεις και τις εξωτερικές δυνάμεις τώρα τότε ένα 91,93 σε μια α όχι ήσουν 0 αλλά τελικά αρχίσουν 91,93 κινητό έτσι βρήκαμε στην Τήνο όχι παιδί τρίτη τώρα συνθήκες ισορροπίας ψυχρό τρόπο Ωροσκόπος μια στήριξη ας μου στον μηχανισμό των αυτό συνεπάγεται με πολλή προσοχή ότι μείον 77,13 τέσσερις αυτή δύναμη δεν προκαλεί στο συνεδριακός επιτέλεσαν μειωθεί τα ψηλά και έξι και σε 300 00 βέβαια βγήκαν 23 μάλιστα τόσο μικρή 77,13 τέσσερις μόσχας είναι 308,52 μείον 300 8,50 βιώσιμη 1200 μείον 6.6 συν 306 το Twitter υλικά αυτό και αυτό μας κάνουν 66 έξι λίτρα ψ 100 Συνεδριακός κακώς μείον 28 1100 ας πούμε 1000 100500 μειώνουν τρεις 28,52 1199,8 αρκετοί υποψήφιοι σούπερ μιλάει επίσης 198,58 κοινωνιών τσέμπαλο και πέφτει αισθητά ισορροπίες ς αυξήσουμε συνεπάγεται ότι άποψη ασχολείται ντόπιους μειώνονται τα πρώτα , 13 σε τέσσερις πλοίων 300 σέβη Καψή ξοδεύει το είναι εντάξει όμως ούτε 198,58 τελικά διαγράψει ισούται με 370 ακόμα 13 μείον 198,0 8 278,55 Close φορέων αυτές λοιπόν είναι την βασίμως ξέχασα να δημιουργήσουν τέτοια πράγματα στα χρονοδιαγραμμάτων μη δήμου περιοχές εκεί πλέον θερμοκήπιο των μέχρι το νερό αυτό το μη με κλινικές περιοχές της θα σβήσουν τώρα πατέρας του τον ναυπηγεία και πιο πάνω 90,53 εκατ ευρώ έχει ΕΚ 998,58 το σε και 178,5 πέντε είναι τόσο ψηλά τώρα θα περάσουμε λοιπόν θα περάσουν αυτά χρυσού τον εαυτό του έχουμε νησιά έχουν βρει και τις δράσεις μας και θα πάμε στο κυρίως μέρος της άσκησης πούνε κατασκευή υπολογισμός κατασκευή διαγραμμάτων ν Κίου και μη κάνουν σε περίπτωση ζητήσω κάποιες εκτιμήσεις κειμένου σημείο στους τόκους που με Άλιμος μέσω της περιοχής του δ αυτό που εσείς θα κάνετε είναι να κάνετε μια τομείς εκείνους ακριβώς εκεί ξεκινά τους αριστερά και δεξιά κάνει την ίδια δεν υπάρχει τίποτα να εκτελεστούν μέσω του σκύλου του άντρα που θα κάνετε ακριβώς και με τους δυνατούς δεσμούς παίξιμο και θα υπολογίσει τα πάντα προφανώς στο δεξί μέρος του κόστους με τη ρίψη και θα υπολογίσετε Nikki me πίσω με το με τα διαγράμματα κάνουν ουσιαστικά θα δούμε τα μέγιστα θα δούμε τις περιοχές πάνω τους τα μεσάνυχτα κομματιού ομίλου επίσης θα δούμε την ανάπτυξή τους θα δούμε την ανάπτυξή τους οίκων δυναμική τρόπο σε αυτή την πράξη δοκό σε όλο το σώμα της ο υπολογισμός λοιπόν να σου τελείωσε πάμε στην κατασκευή του εκεί θα δούμε πρώτα στο Facebook Twitter τον σκοπό του λοιπόν είναι σας αφήνουν λίγα δευτερόλεπτα σκεφτείτε έχουμε ένα τομή λοιπόν δεξιά από το γράμμα μια τομή αριστερά του α μια τομή δεξιά του α διατομή extra του είπε δεξιά ταυτότητα και τέλος το ένα αριστερά που να έχουμε 600 δις και θα προχωρήσουμε τώρα στο σχεδιασμό τομείς γάμο δεξιά θα πάρουμε το αριστερό μέρος του αρχικά τα γνωστά αφήνουν λίγα δευτερόλεπτα σχεδιάστε θεματάκι εγώ σας ακολουθήσω δε θέλω μιλά για σας που είναι ταυτόχρονα άσκησε δε θέλω να αντιγράφει ουσιαστικά αυτά που βλέπει στον πυρήνα κάθε άλλο μαζί με εμένα Καμπουρίδη και λίγο πιο μπροστά σε αυτά τα επίπεδα έτσι το σχεδιασμό νόμων στον πολιτισμό τον δράστη τρύπα αν είναι δυνατόν σε κούρσα εγώ όσον αφορά το πως θα κατασκευαστούν τα διαγράμματα ενέκρινε αυτό εγώ σας λέω τη στιγμή που εσείς τώρα κατασκευάζεται δούλεψε ακόμα καταρχάς στο διάδρομο τόνοι θα βρίσκεται μόνο στην περιοχή μου α και μάλιστα θα είναι ίσο με με 91,3 στην περιοχή διαγράμματα των πιο εδώ θα πέσει στη μάχη κατά των επτά ετών θα κινείται εκεί με τους μίμη είναι 77 ετών θα ανέβει κατά 178 θα πάει στους 100 θα πέσει όταν κάνουμε καντήλια φόβο αφού λόγω του στη γονική φόρτιση κατά 300 εκ θα πάει στο μείον κατά 298 γεμάτα για για ένα ανέκδοτο ξαφνικά στο κατά 108 και να μηδενιστεί στην περιοχή β δ γιαννάκη δε θα υπάρχει γιατί δεν έχουμε εξωτερικές κατακόρυφη φόρτισης είναι παντού μηδέν θα γράψουν πόνο που τώρα και συμφωνούν πως το άντε εγώ πρέπει να δώσουμε και αργότερα αυτά ποιες περιοχές τίποτε αυτές τις περιοχές θα έχουν αντίστοιχα και νίκη πιο διαγραμμάτων με τέλος εφέτος θα είναι θα έχεις πασίγνωστους μπλόφες του 77 τέσσερις ποιος γιος 300 εκατ έξω μου μείον 300 κάδους εδώ θα έχει μια καμπή δευτέρου βαθμού με ένα τόξο καναδά γνωστά τραγούδια 93 καθώς στο σημείο του έχουμε ροπή η οποία θα σου πούμε με μέση 300 μιντιακούς χρόνους πρόσημο στον θα παραμείνει σταθερό και στο σημείο έφτασαν θα μηδενιστεί μ.μ. μείον 300 λιποθύμησε σ'αυτούς τους μη και θα μηδενιστεί στο σημείο δεν αυτό όπως είπα πύλη περιληπτικά θα επιβεβαιώσουμε πολιτικά πρώτον λοιπόν δασκάλους είναι δεξιά από το γάμο πλούσιο γάμο λοιπόν που έχουμε στους χρυσοθήρες όπου έχουμε μια κατακόρυφη μείωση 77,13 κοινωνία του και έχουμε και μια οριζόντια είναι 91 , τρεις τίποτα άλλο αυτή αυτού του σημείου αυτού απόσταση περίπου 0 εδώ θα έχουμε αυτό το σημείο γ του ν γ δεξιά και θα έχουμε το διάγραμμα δεν έχει εξωτερικά Nikki me σου στο σημείο Γ δεξιά πουλώντας των λοιπών τους πρώτους συνθήκες ισορροπίας ς αρχίσουμε εάν συνεπάγεται ότι μείον 0,63 Σύμη είχαμε δεξιά εξόδου βέβαια τελικά ν Γ δεξιά ισούται με 91,93 χρόνια βλέπετε ότι υπάρχει όπως είπα είπα ότι στην περιοχή δεν έχουμε την αίσθηση μιας δεύτερης ηθικής σοφίας άρα εδώ τίποτα δεν είναι ασχολείται και τρέχουμε το 67,13 τους συν μείον βιώνω και εγώ μεταξύ άλλων στη ΝΔ είναι πάρα του γ δεξιά λοιπόν ισούται με μείον 77,13 χρόνια και τέλος Βακαλό την British ηθική ισορροπίες και επειδή όμως είναι μεγάλη αφού το σύνολο των οπών ως προς τους σημείο θαύμα δεξιά κυνηγήσουμε το over αυτό συνεπάγεται ότι απολύτως τίποτα δεν θα σου δώσει νέο εκτός αυτού δίνει για πρώτη μια μύγα μεταξύ 90 θα περάσουν πήρε τώρα τόνοι καταρχάς είναι θετικό 91,3 τόκιο είναι αρνητικό 77,13 χρέη και τομή είναι 0 και τότε ας αφήσουν λίγη ώρα για να κατασκευάσετε τομή Αριστεράς του α φυσικά θα πάρουν πάλι το αριστερό μέρος του ζωικού εδάφη λίγη ώρα Κάντε bug σχήματα και προεκτάσεις ουσιαστικά από τους μάθαινε είναι φτωχοί λίγο πιο πέρα εμφανιστούν ευχάριστη και άποψη και όχι scan ξεκινήσαμε στο γάμο θα έχουμε αυτές οι δύο δυνάμεις δεν εμφανιστούν πάλι αυτές οι δυνάμεις που προσυπογράφουν την τους έχουμε ο οποίος άλλαξε έχουν πλέον αισθάνεται πιο αυτό είναι το σημείο ασφάλιστρα και έχω μετανιώσει αριστερά προκειμένου ήταν και θα παραμείνει η ίδια ο κόσμος το και αυτό θα αλλάξει την τομή συμμετείχε λοιπόν μείον 0,3 σημεία α ύστερα γραμμ λιπαρά μια ασφαλέστερη ισούται γενικά μεταξύ ισούται μένει να , 93 χρόνια το δεύτερη συνθήκη ισορροπίες βαψίματα ήσουν ένα μείον 77,13 μείον πιο α ύστερα μισούμε τον πιο αριστερά όπως και προηγουμένως εξού και μείον 77,13 κοινωνία του και τέλος και με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά τρέχει τρίτης συνθήκης όποιας έχουμε τόση πρόοδο ως προς το σημείο α αριστεροί μισούμε τους με θεία νέος σκεφτούν μείον 77 13 τέσσερις μείον ένα αριστερά Ιρακινός μια price τρεις με τις φωνές επτά έχουν δεχθεί κυνηγήσω με 308,52 μειώνει 300 , 52 πυροδοτώντας αυτά τα νούμερα που προέκυψαν βλέπετε ότι ουσιαστικά έχουμε μόνο μια γη στα μη όποτε του το νησί θα παραμείνει μείον 0,63 αυτή είναι μια περιοχή μειώθηκε σταθερή του ίδιου παραμένει δημιουργούνται 7,13 Παπαντωνίου στη Σύμη τρεις το επικρίνει μειώνει 77 , και παραμένει τόσο καινοτομεί από 0 εώς του σημείου γάμος της τόσο πάει στο μείον 308,53 έχουμε μια γραμμική μεταβολές στην περιοχή λόγο όχι ότι δεν υπάρχουν οπές έχουμε γραμμική μεταβολιτών όπως κλπ και έτσι τελειώσουμε και δεύτερη τομή που απαιτείται ουσιαστικά κάναμε αυτές τις πρώτες δύο τώρα θα δούμε στην επόμενη το βέλτιστο ένα δεξιά εδώ δεν περιμένουμε σαφώς λέει στο στο μη σίγουρα αλλά περιμένουμε τα πολλές στα πιο κενοί ζήσω αυτά τώρα σε σύντομη δεξιά του α που θα κάνω τώρα αν πάλι το αριστερό μέρος του κου στερημένο φάρμακα του σχεδιαστή και λίγο αυτοκ σύντομη παίρνοντας επίσης επιλέγοντας χείριστο το αριστερό μέρος του α δεξιά του λοιπόν εδώ εδώ θα εμφανιστούν στους στο σημείο αυτό μπαίνει στον στις δυνάμεις οι οποίες θα μεταβάλλουν αντίστοιχα ιδανική πιο υλοτόμοι στο παρελθόν περιμένουμε μηδενισμό των μη και μιμητισμό των πιο τον τρεις ανθρώπους ας ξεκινήσουν σχεδιασμό εδώ είναι το γάμο οφείλει στο δημόσιο αυτό είναι το σημείο α στο Γράμμο έχουμε δύο δυνάμεις και 77 , στο α έχουμε άλλες δυνάμεις προφανώς αυτές αυτά μηδενίζουν άλλων θεωρούνται έχουνε αληθινά 178,55 και απόστασης που υπέστη με την στρώνουμε τα αυτό τους μιλάω δεξιά εγώ θα σχεδιάσουμε μου δεξιά προνοίας δείξει ωραία αυτό ενίσχυε ελπίζουν κάνοντας άμα πάρουμε του την πρώτη σαφή ισορροπίες έχουν οικογένεια στο στόμα σου έχει μείον 99 τρεις και έτσι αυτά τα δύο 0 στον τελικά έχει το νέο YZF-R6 είναι ίσο με το 0 από δω και πέρα τον περιμένουμε μήνυση κατά 0 στην έσπευσε εκεί ισορροπίας θα έχουμε ότι 77 μείον 77,13 συν 178,55 Music έξοδο με τον κα πιο ανθεκτικά ισούται 178 55 μείον 77,13 κάνει 100 με κόστος δύο κλείνουν και τέλος τον πάρουμε έγκριση της ηθικής ο οποίος συνωθούνται απορώ πώς στο σημείο α δεξιά σου δεν συνεπάγεται ακριβώς τέτοια πράγματα που καραδοκεί προηγούμενους 71,13 τέσσερις 2012 στα μείον ένα α δεξιά 0 άρα μια δεξιά ισούται μια ασφάλιστρα πάμε κηρύσσουν μείον 308 , 52 χρόνια το θα περάσω φτάνουμε στη γραμμή κορμί υπομείνει 0 τόκιο απομειώνονται αυτά θα πάει στην 100 ενώ τους 100 στον κρατήρα του έχει και το μη παραμένει μείον 28,52 συνδικάτων όδευση πάλης έτσι εξαντλήσαμε και αυτή την τομή μας δεξιά πόρτα κάνουμε ντμίτρι Περιστέρα σε αυτήν ακόμη θα πάρουμε το δεξί μέρος του κουτιού άμα κάνουν σύντομη δεν μας συμφέρει να εμφανίσουν την αριστερά μας που θα επιλεγούν και φώτιση και πάρα πολλές δυνάμεις θα πάρουμε το δεξί σου θα σε αφήσουν γεωγρα για να σχεδιάσετε αυτοί νόμοι με κάνουν ασκήσεις το δεξί μέρος του πολύ ξεκινάω κι εγώ λοιπόν γύρισα και στο σημείο τίποτα έχουμε την άποψη κλείσουμε δεν έχουμε και την ροπή 340 ενώ απότομη πτώση του δείκτη ύστερα κάθε εμφανιστεί αυτή τη χρονική δύναμη διότι ουσιαστικά ερμηνεύει εκδοθέν σχέδιο όμως κι αν κάνουμε το με τις εφαρμόσουμε ψυχικής ισορροπίας γι αυτό το κομμάτι που και αυτό το κομμάτι σου πει ποτέ από την πρώτη Συνθήκη ισορροπίας πλέον θα έχουμε δηλαδή τουλάχιστον δεν θα σκέψου ότι το τονίζει η αριστερά του β μισού του δεν υπάρχουν άλλες δυνάμεις απίστευτες συνθήκες ισορροπίας προκύψει ότι ς ψήσουμε δεν άλλων πιο η αριστερά συν 198,58 τελικά το πιο αριστερά του Β ξοδεύει μείον 198 , 58 χρόνια του τέλος από την τρίτη σε θίξω ποιες θα προκύψει ότι το νομοσχέδιο δεν παράγει ροπή εδώ στο σημείο μηδέν έχει μικρό μπορεί αυτή η ροπή παράγει ροπή στο σημείο την μεταφέρουμε αυτούσια αλλιώς μιλιτέρ ύστερα συν 300 λοιπόν εισοδημάτων δεν άρα η αριστερά ίσον με 300 κιλών το με θα περάσουν αυτά τα νούμερα στο σημείο μάλιστα αυτό ήταν αυτόν λοιπόν παραμένει μηδέν όπως γράφει το πιο είναι μείον 198,8 και τόλμη είναι μείον 300 στην τόλμη είναι μειώνεται συνεχώς χορεύει τώρα θέλουμε έχει κομμένες και τον κύκλο στελεχωμένες το δελτίου γνωρίζουμε σαν καμπύλη πρώτου βαθμού σε αυτές τις περιοχές σε ξεπλένουν τούτο δε στο σημείο που είναι το πιο τοπίο μπορούμε μπορείτε να το βρείτε γνώση νίκης το οποίο δεν είναι δεν είναι το αντικείμενο σε κάποιο σημείο περίπου εδώ θα έχουμε και το μέγιστο όχι κάπου εδώ λοιπόν έλεγχος στο σχεδιασμό μας αυτός δεν μας αφορά αυτό έχουμε με ΚΚΕ ισούται δικτύου δεν τραγουδάω 9 δισ τρεις περιοχή θα πάθαινε Ολύμπιον και αυτό φαίνεται στην 7η στην περιοχή ασχολείται τόνιζε πιο ισούται δικτύου που μας ναι εκ των εθνικών βρίσκονται εκεί 8 11% κρατούν επί του τετραγώνου 9 εξισώνεται αγώνων εξακόσια βία είναι 100 διά τρεις τρεις για 130,94 κιλών μια τομάτα αυτού του έτσι εξαντλήσαμε την περιοχή ΑΒ τώρα πάμε θα κατασκευάσουμε θα κάνουν την επόμενη το δημοσιοποιεί τομή είναι δεξιά από το δύο προφανώς τώρα από δω και πέρα θέλουμε όχι όχι πέρα από τους προηγούμενους λοιπόν θα πάρουν το δεξί μέρος του κου υπάρχει ένα πρόβλημα στο χώρο δουλεύετε τρέχουμε μεγάλες ασκήσεις λοιπόν κατασκευαστές τώρα την τομή δεξιά από το Β θα πάρετε το δεξί μέρος του Λούκου περιμένουν λίγα δευτερόλεπτα και ξεκινάω κι εγώ μαζί σου μετά που είχαν την κυριακή στους σημείωσε η δεξιά λοιπόν μπαίνει φυλακή στο 70 στην περιοχή στο παρά πέντε μέτρα εδώ έχουμε τους σημειώνω ότι τα αλλά αυτοί οι οποίοι τριακόσια κοινωνικό με τον και τίποτα άλλο σωρηδόν δεξιά δεν έχουμε τίποτα εδώ λοιπόν εμφανίζονται στο σημείο έπαιξε στο άρθρο χρηστών τονίζει η δεξιά το πιο βρήκαν δεξιά και τον ν λύτρα τέσσερις δεν κάνει πράξεις βγάλουμε στη μεν πρώτη ψυχικής ισορροπίας αλλά ηλέκτρα εξαιρέσουμε βέβαια γιατί βέβαια ευκαιρία και Β τάξεως των ενώ παράμετροι της Συνθήκης θέασης μικρότερο ως σημείο τομής μας αλλά τελικά μέχρι το τέξας το 300 τους τούτο δε παρά ροπή δεξιά του β εσωτερική ισούται με δύο 300 κιλών μου κόμματα δηλαδή ουσιαστικά επικαιροποιεί υπογραφής νέας θα αντικαταστήσει κι αυτά όταν τα τόνοι παραμένει μεγάλο όπως π.χ. τέτοιου έχει μηδενιστεί και αυτό από το 2015 October 8 ανεβαίνει κατά την κατάταξη και φημίζεται πιο τομή θα πάει θα παραμείνει μειώνει συνεχώς και τέλος τελευταία τον που θα κάνετε θυμηθούμε αριστερά του δράστη και μάλιστα προφανώς απαραίτητη 60 ούτε καν υπογραφεί λεπτό σε δεν πως τους έχουν αποσταλεί τρόποι τους ευνοϊκά σημείωναν αριστερών και εδώ έχουμε των ίδιων των ασθενών και έκανε τις πράξεις δωρεάς με σταθερότητα ο ελπίζω το τόκιο ενισχυμένες τρεις θα βγάλετε μέσω της πρώτης συνθήκης ουτοπίας βγάλετε ότι ΜΔΝ κλείσουνε μέσω της δεύτερης θα βγάλετε και Δ εξτρέμ δεν ενώ απαραίτητη ισορροπία κρίθηκε ισορροπίες θα δείτε ότι οι οποίοι μας αριστερά του δ παραμένει σταθερή συνανθρώπων 0 αριστερά τρεις 100 συνεπάγεται μη χριστέ ισούνται το μιλιτέρ ύστερα κι αυτό ίσως και μετά τον Β δεξιά στο μείον 300 club μετά βλέπετε τη ροπή εξακολουθεί να παραμένει σε μείον 300 κοινωνικών και έτσι σχεδιάζουμε και αυτά τα υπολειπόμενα ιδανική βλέπεις παρά δεν είχαμε δίκαιο αυτά θα σεβαστεί όχι το δεν μ' όπως παλιές ΗΠΑ στην αρχή θα παραμείνει σταθερό και ισοτιμιών 30η και μάλιστα στο σημείο δ φεμινίστρια τώρα ας δούμε λίγο τι γίνεται status quo λαιμό τους στήλες με την επίλυση ένα ασφυκτιούν εξόδου κόλπων η ΓΔ μέσου μηχανικής των γνώσεων του χρήστη και δοθεί διακρίνουμε ότι στην ότι έχουμε η δυσμενέστερες σημειώσουμε αφορά τις φορτίσεις βλέπω σε βλέπει σαν υπαρξιακό είναι ουσιαστικά στήριξης Α και Β όπου έχουμε σημαντικές κλοπές αλλά και εμείς στίβεν στήριξη α έχουμε και εξωτερικές αξονικές δυνάμεις οπότε αυτά τα στοιχεία και μέσω του σημείου του ναυαγίου ήταν δυσμενέστερα και αυτά θα πρέπει να την πάρουμε αυτό όμως θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη τη στιγμή έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαστασιολόγησης με τόκο προχθές να δούμε τι διάσταση απαιτούνται για να αντέξει στη φθορά αυτή σε σουνιτικές δυνάμεις απέσπασε έξι ΤΕ υπό αυτές τις συνθήκες φωτός και τέσσερις κεφαλογιαννησ δυστυχώς υπό αυτόν το συνδυασμό φόρτιση και έτσι να μπορέσουμε να τελικά να δούμε τις κρατάμε και λίγο ποιος όμως είπε σας ευχαριστώ πολύ