Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 11 / Διάλεξη 11 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Πως αυτό το video θα σε κάνω μια παρουσίαση για το τι περιλαμβάνουν οι ασκήσεις πράξης και το εργαστήριο του μαθήματος υπάρχει LED σκυρόδεμα δομικές κατασκευές μια παρατήρηση εδώ απαραίτητη έλλειψη πραγματικού εργαστηρίου ουσιαστικά και ασκήσεις πράξης και το εργαστήριο ισχύς εργαστηριακές ταυτίζονται με την έννοια ότι ένα αποτελεί συνέχεια του άλλου θα σας παραθέσω στήριξη Αναλυτικά κύριε ασκήσεις γίνονται στη διάρκεια του εξαμήνου στο συγκεκριμένο μάθημα καταρχάς 3ο βαθμό αυτό είναι στα άμεσα εξαρτώμενο από την τη στατική και δυναμική κατασκευών το πρώτο εξάμηνο είναι επόμενο μέρος εκείνου του μαθήματος να θα διδάσκει στο παρά με την νέα του θέση κάλεσμα τους και τη συνέχεια που έχει με τους Ρομά και τις είναι άλλωστε απαιτούνται αυτής αυτά εδώ τα αποτελέσματα αποκτούν στατική ανάλυση των αποτελεσμάτων που που λαμβάνουμε σαν μηχανικοί και με σωστό τρόπο αποτελέσματα γίνεται διαστασιολόγησης των κατασκευών αστρονομική σύνταξη λοιπόν ότι αυτή η απόφαση και πως ουσιαστικά διαρθρώνεται αυτό κόμμα του χρήματος καταρχάς στις ασκήσεις πράξης έχουν περιληφθεί έχει επέλθει μια άσκηση που έχει κάποιες δοκούς όπερα που βλέπετε αφορούν διάφορους οίκους προφανώς ελλήνων όλες κάθε φορά επιλέγετε κάποια διαφορετική βλέπετε διαφορά τόκων λέει και εκφώνηση στις θύελλες στους τόκους των παρακάτω σχημάτων θα γίνουν τα διαγράμματα αξονικών διά το διάγραμμα ένα δηλαδή των όσων δυνάμεων πιο καυστικό τρόπο μη άλλωστε η θέση και η τιμή της μέγιστης ροπής αυτό δεν το ζητά από σχεδιαστής σκαρίφημα επίθεση τοποθέτηση του κόσμου ούτε αυτό τους το εξαρτάται το πώς θα κυλήσει το μάτι μας το είχαν πάλι μια παρατήρηση εδώ γεννάει για κάποιο σπίτι για να μπορέσει να λύσει αυτή την άσκηση θα πρέπει να γνωρίζει συγκεκριμένο βασικά πράγματα στατικές οπότε αναγκάζουν εισαγωγικά ως καθηγητής τους προτιμά και στατική μας όμως πρέπει να σας καλώ σε μερικά ζητήματα Λύτρας σκεφτείτε ότι μερικοί φοιτητές ίνες δεν έχουν παραστατική δεν προαπαιτούμενο σκυροδέματος ότι υπάρχουν παλιές LCD πρέπει άρα είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων κανονικά μαθήματα στατικής έτσι ώστε οι φοιτητές να είναι σε θέση να μπορούν να ζουν μερικές βασικές σχέσεις όπως αυτές πολλά προτάσεις λοιπόν έχει σχέση με τόκους στη δεύτερη άσκηση που έχει και αυτή σχέση στατική αυτά γίνονται αρκετά γρήγορα μη βλέπετε πολλές ασκήσεις προφανώς δεν εντολές επιλεκτικά άλλο κάποιος αυτές οι εκφωνήσεις λοιπόν δεν θα χάσεις τους παρακάτω προχωρούσε με τα διαγράμματα αξονικών δύνανται ν Οινουσσών δύναμη ποιου και καυστικό τρόπο σχεδιαστής στο SKAI δείχνουν υφές τοποθέτηση του οπλισμού ούτε αυτό τους τα πάντα και αρκετά τεχνικό προβόλους λοιπόν και γίνεται το σκάλισμα περί στήριξης απ' όσους κλπ άσκηση Τρίτη και αυτή έχει σχέση με την και θα δείτε ότι αργότερα πάμε καθαράς σκυρόδεμα στις παρακάτω μονοπωλιακούς και Κύπρο στους Τούρκους λάθος μια θερμοφόρα στο κο εδώ έχουμε μια κύπρο όχι πάλι μόνο προσεχούς εδώ είναι μια πράξη στόχος της παρακάτω λοιπόν Focus γίνεται διαγράμματα Nikki me γνωστή θέση και η τιμή της μέγιστης ροπής σχεδιαστής κάνει έχουμε τοποθετήσει στο κρυφό πολλές ασκήσεις πάλι επιλέγουμε κάποιες από αυτές κάθε χρονιά διαφορετικές και φρεσκάρουν και όσον αφορά τους φοιτητές λίγο τους κάνουμε γνωστούς τους επαναφέρουμε στο βαθμό στατικής πονάει και λίγο ξεχασμένοι βρήκε από αυτό το επίπεδο από αυτό το επίπεδο στατικές εγώ αυτά που σας περιέγραψα μέχρι στιγμής είναι το πρώτο σκαλοπάτι θα υπάρχουν τέτοιες βιντεοσκοπούμενες ασκήσεις ζ παρακάτω a Photo θα πάμε ξεκάθαρα ασκήσεις σκυροδέματος δεν επέλεξα να σας δείξω όλες αρχής γιατί είναι και μερικούς μερικές άλλου είδους ασκήσω υπήρχαν κατά καιρούς όπως το στο μάθημα ξέρετε καμιά φορά εξαντλητική λίγο παίζει ας πούμε τη δοκιμή καθίσεις βλέπω τώρα η οποία έχει κάποια διοικητική μη εξάπλωσης που είναι κάτι που μπορεί να δώσει κάποιες σχολές καμιά φορά προλαβαίνουν να τις κάνουν καμιά φορά όχι κατοικίδια την έφτιαξαν ένα μεγαλύτερο ταμείο θα θα αναφερθώ αναλυτικά αργότερα αυτά τολμώ πάνω στην άσκηση τέσσερις τώρα αλλάζουμε επίπεδο πηγαίνουν καθαράς κληρονόμος Competition θέματος μαζί σου λίγο την εκπόνηση στις παρακάτω μορφής οικοδομές να γευτούμε τις προγράμματος δοσμένα τα ανοίγματα σε μέτρα παχύσαρκοι με τον κων διατομές ανάμεσα στον δρόμο το μήκος έχει τον καθώς και επιφάνειες θεμελίωσης με επίσης δύο αντιδήμαρχοι των της θεμελίωσης βλέπετε λοιπόν κάτοψη αναλυτικά με ανάλυση όλων των επί μέρους νομικός πιο πάνω τους χάρη η κολώνα πέντε είναι δύο τομείς 40 ψαράδικα α και βλέπει τις λεπτομέρειες ας πούμε και της θεμελίωσης σχηματική τομή έχετε κάποια δεδομένα στη γιατί όπως συμπλήρωσε έχετε και το νομικό κόσμο Δείτε εδώ για όλα αυτά λοιπόν και έχοντας αυτά τα δεδομένα ζητήστε να υπολογίσει να κάνει τα πράγματα χειρότερα τους αυτήν πτωτικά τους λοιπόν κάδους πουλιέται πάνω στη διαφάνεια πάμε στη δεύτερη κάτω σε άλλο κτίριο των αξία κάτοψη δύο Ευθυμίου όπερα είναι το ένα α α βλέπετε στην κάτοψη η οποία μας δίνει ένα τέτοιο φορέα κι αυτό θα δούμε στο νομό ίδια πάλι βρήκε μπροστάρη έχουμε τρεις θέσεις απόψεις ιδρυτή κάτοψη στον Ατρόμητο και τέταρτη κάτοψη έχουμε ολόσωμες λοιπόν ας πληρώσουν λίγο χωρέσουμε πλήρως εδώ βλέπετε ολόκληρο το ανάπτυγμα κάτοψη και όχι με το μήνα προς το παρόν και αυτές τις τέσσερις ασκήσεις ζητείται μόνο μέτρηση σκυροδέματος έχω και κάποιο θέμα το οποίο είναι αυτό δίνουμε σωστός διάρκεια στη διάρκεια του εξαμήνου και ζητά από τους φοιτητές είναι παραμετρικό κάθε φοιτητής που έχει τα δεδομένα πολλά Βαρδαβάς συνάρτηση το μητρώο του και δίνουν κάποιες μονάδες γι' αυτούς που εξισώνουν κίνητρο γι αυτούς που το κάνουν αυτό το θέμα το εξετάζω αυτή ουσιαστικά η επόμενη φάση κρεμώδης και οπλισμό σε μια κάτοψη και το εξετάζουν στο εργαστήριο εγώ έχουμε εξαντλήσει και αυτό το επίπεδο όσον αφορά τον εξοπλισμό με τις ασκήσεις διεξάγονται τώρα ξαναζούν προηγουμένως υπέρμετρης οπλισμού περισσότερο γίνονται στο εργαστήριο σας ανέφερα το θέμα που δίνω στους φοιτητές και το οποίο κάνουν κάποιες μονάδες εξ καλώς συνήθως κήποι δίνεις και εσύ θα μας εξετάσεις βάζοντας συνεχώς να με διαφορετικές διαδρομές κλπ θα περιγράψω το θέμα αναλυτικά στο στο αντίστοιχο βίντεο συνάντηση ας ακολουθήσει Χριστόπουλο