Διάλεξη 3 / Διάλεξη 3 / Διάλεξη 3 - Παπαζάχος Κωνσταντίνος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2013)
Διάλεξη 3: Υπόσχεσαι να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Υπόσχεσαι να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή, δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή. Δηλαδή να μην χρειάζεσαι τελευταία χρονική στιγμή.