Fundamentals of Space Missions (2022-12-21-20:10:15) / Μέρος 3 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Λάππας Βάιος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος