Καλώς ήρθες κόσμε, καλήν ημέρα σου… | EAR Art Studio | TEDxPatras (TEDx Patras, 2017)
: [♪ Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Οι παιδントί του Δώσ' τα λιανόχορτα ρούδια, δώσ' τα λιανόχορτα ρούδια, δήτραν ο σκουρός τα γεννή. Δώσ' τα λιανόχορτα ρούδια, δήτραν ο σκουρός τα γεννή. Κανένα πλάσμα του Θεού δεν ζήσε και πιο βάθος, όπου σ' αγάπησα πολύ κι απόμεινα μοναχός. Μαύρη θάλασσα κρυστή και ψυχή μου χαρισμένη, σ' ό,τι ο πιο πολύς εφεύγει. Στου παιδιού μου τη χαρά, έσπαξα ένα κόκορα. Έφαγε όλη η σαν ψούντα, χόρτασε και υπέρ η ψούντα. Νέχει, νέχει, νέχει, νέχει, τρύπατος, αλβάρι, νέχει. Αριάντος, Αριάντος, Χριστός και Ποναγιάντος. Κανένα πλάσμα του Θεού δεν ζήσε και πιο βάθος, όπου σ' αγάπησα πολύ κι απόμεινα μοναχό. Κανένα πλάσμα του Θεού δεν ζήσε και πιο βάθος, όπου σ' αγάπησα πολύ κι απόμεινα μοναχό. Κανένα πλάσμα του Θεού δεν ζήσε και πιο βάθος, όπου σ' αγάπησα πολύ κι απόμεινα μοναχό. Κανένα πλάσμα του Θεού δεν ζήσε και πιο βάθος, όπου σ' αγάπησα πολύ κι απόμεινα μοναχό. Κανένα πλάσμα του Θεού δεν ζήσε και πιο βάθος, όπου σ' αγάπησα πολύ κι απόμεινα μοναχό. Κανένα πλάσμα του Θεού δεν ζήσε και πιο βάθος, όπου σ' αγάπησα πολύ κι απόμεινα μοναχό. Κανένα πλάσμα του Θεού δεν ζήσε και πιο βάθος, όπου σ' αγάπησα πολύ κι απόμεινα μοναχό. Ευχαριστώ.