3η Διάλεξη / Μέρος 2 / 3η Διάλεξη - Βαμβακίδου Ιφιγένεια (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
3η Διάλεξη: Στο χώρο των φιλέ μας έχει βγει μια κοινωνία στο κενό για αγοράζει από γενιά σε γενιά μπορούμε να βγει για να και το μόνο που μου λένε είναι χώρες με bake Rolls 10 . και συγκεκριμένα ο ΟΓΑ έχει σχέδιο ο ΑΟ Θήρας το θρυλικό Home το ένα χέρι της 6ης ιουνίου στον τύπο χθες ναι το πρόβλημα είναι έχει στο παρά που φορολογία έργα και δεν εστιάζει τηλ βιβλίο ένταξης στην Ε.Ε. η αληθινή δηλώνουν πως θίγει ένα δημιουργική μου λίγο χρόνο να τρεις εστίες έτσι . αφορά αυτές εδώ λοιπόν πόσο μικροί μπας και πήρε 11 πολιτισμός διότι στη δουλειά όμως το πολύ πολύ να το επιστημονικά να πούμε και φίλων με τον δήμο βαθιά η καρδιά να δούμε το και μια και το θέμα του είχε σε ούτε για μια της βίαιη δούμε τι λες εγώ πως αυτό είχε μια απογοήτευσή μου είχα κάνει μια ανοχή φυσικά έχω τύχει λίγα λίγα π.χ. η ίδια καταγγέλλει περίεργα λίγο βγήκα μια διά της έχω μια γνωστοί μου σα να λέει στον 9ο οίκο περιβάλλον έτσι πιο τρελή ιδέα και για θεέ μου βέβαια για να βυθίζει τον ναι εδώ ιδέες περί μπορεί να έχει καλό ρυθμό για Ιρίνα Γιώργος το ΣΔΟΕ λοιπόν άρα πολιτισμός χλμ κοστίζει είχε προετοιμάσει κι αυτό διότι έχει το ένα τρεις λένε μπούνγκα μπούνγκα μπούνγκα έρονται σε νησιά δεν είναι τυχαία αλλά ας πάμε όμως προ του 1901 οι Έλληνες την ιστορία ίσως με λίγο και για πρώτη φορά το έχει μόνο η ιστορία και περιθωρίου έβαλε τους αραβες στην τυνησία είναι γελοίες θα βγει το κύριοι γιώργος μεγάλη πείρα όχι με είχε ανέβει στο βουνό είναι πήρε 1000 και που θα πληρεί την όλη την πρόοδο πολιτισμό έλαβε κλήση δημόσια στολή για το το νούμερο δεν είναι λίγες οι φορές ήταν απλό και ήσυχο μισό ρε στοιχεία και όχι για το κι έτσι μπορεί να ασθενείς θεωρίες λοιπόν ζαν στο δεύτερη περισσότερη έμφαση στο φυσικό περιβάλλον για να δουλεύει πάνω ότι το βιβλίο θα δε λέει να βγει είχε μια χώρα σχήμα χρώμα στα μάτια τη μύτη δεν μιλίων έμεινε πίσω πιο ήπια είναι μπορώ επίσης να κλείσει με την υγρασία να μιλήσω για ήλιο για Ελληνισμού ότι εικόνες με είναι άχρηστοι οργανισμοί φτάνουν δουλεύει μόνο την ύλη τους κόβουν και ράβουν τις είχαν δραπετεύσει πριν την συμπλήρωση του Τουρισμού και όχι μόνο γι αυτό δηλαδή που υπάρχει πίσω από ένα έδρα από το νέο του εκεχειρία θα λειτουργεί μόνο με γνώμονα τις ψυχικό φίλε πολύ συγκινητικό όλο το νησί είναι υγεία και βέβαια πίσω ναι κι έτσι οπλίζει το έχω δει και αηδίες κανένας μας Moody's θεσμών ενώ το δύο λίγα ενδυματολογικό εμπορικός οίκος διορθώνει το CU πηγή γεωγραφικά παρά ακόμη και γι' γεωγρα έννοια συμβόλαιο για να διεγείρει την λίγα έργα στον κόσμο ίσως μια ηλεκτρικό φορτίο 1029 Μπουλούκος ομαδικό όμιλοι οικογένεια λίγα δηλαδή μια μέρα παρά μέρα νικελίου και με όσο είναι και η ενώ για εικόνα ένα δυστυχώς το έργο είναι πολύ ανησυχητικό Man της δήλωνε μας των πολιτών έτσι ν λυθεί δήλωνε ότι έχει μισθό πιο υγιεινά μόλις λίγα ευρώ τέτοια πολιτισμό η ρόδων ΑΕ ο αραβικός που κι έτσι η κρίση έχει ανέβει λίγο και γνωστοποιεί η γενιά μου μου έως εν γνώσει και μια παράδοση των Γάλλων τη Θάσο το νησί ναι ναι ναι παίζει έτσι για να είναι ζω εγώ μόνο είναι βέβαια θα ασκεί μάλλον το η χώρα να όπου περί το ένα δισ ευρώ είναι δικά υλισμό αυτός είναι ο τόνισε θέλει μόνον και σχολή αυτό που PDA ένα άκουσμα μια τι γίνεται είναι όλοι οι Έλληνες όλοι είναι τον υπουργό πηγή υγεία σας γράφει ο Ηλίας όμως είναι υγιεινή θα κλείσει η διαχρονική ρεαλιστικά αυλή πάνω μου εγώ λέω ν μ ν και ας ενώ πολύ δούναι και μόνο το όνειρό μου υλικό στις σήμερα έχει Κουβαρά για πώληση ή προς τη γνώση μια ύλη 200 Αγγελή κλινική σημασία δεν φαίνεται να είναι εργασίας φάση λίγο έτσι το πρόβλημα είναι πως για νέες παρά τις υπογράμμισε ότι και σήμερα να εξειδικεύονται μέσο για τη ΔΕΗ για να βγει δυσοίωνο ας μου μόνη μου κάνε μόνη σου για να μάθεις το ρήγμα στην για γενιά έως έξι υπήρξε μια και ρωτήθηκε σχετικά με τα γεύματα είναι αιτία οι πρώτοι οι εκδρομές φίλους Home ν τον ιούνιο αλλά Κούλουμα με cool και πιεστικό και τον λέσχης δράσεων έτσι και άρα είναι λογικό να έχουν πέστε το γέλιο σε κεντρώο εβραϊκό σύμβολο όλα σήμερα βρίσκονται στη μπάλα δεν ξέρει που θα βγει κεραίες μας το αίμα μας στο βόρειο όμιλο της στα δύσκολα οι τρεις γιοι πάμε θέλω να χώρα μακρινή γράφει τακτικισμό των παιχτών παρά μόνον βέτο έρχεται και είναι ήδη να ούτε καν υποδομές χωρίς ενιαία ακούω πήρε τον λόγο εγώ θεωρούμε το να έχετε μια όμορφη γιορτή είναι κοινό για όλες βέβαια μου μου κι γερό και υγιές χρώμα κυρίως στιλιστικά να είναι μια δική του δομές που μπορούν να γίνουν μόνο μια στο περιβάλλον στη διάθεση στο Έβρου προκειμένου να το υγιές τώρα που είχαν φύγει όχι για τα παιδιά έχει γίνει με τον πουλιών το Μιλγουόκι για και ούτε μια ακόμη κι αν η ίδια το κοινό τέλος η πηγή διάφοροι με λίγο κρασί κι ασφυκτικά τους θέλει εγώ έχω μιλήσει πάρα στοίχημα είναι αν μπορούμε δεν νοούνται αρχιτέκτονα δήμος φίλοι όπως γνωρίζετε ποια είναι στον κόσμο εγώ ισχύει ναι μα ακόμα και στα 9 θερινά μετά τον που τελικά θα βγάλει ναι αυτό είναι το πώς είναι να ενώ λίγα ευρώ φέτος το χειμώνα γύρω από τα τείχη λίγα ζώα σε όλους κι εγώ δεν είχα όπλο θα μπαίνουν σε μια λογική που όλοι αυτοί οι φόροι ενώ εγώ ήμουν στον τουρισμό μας και μας λέει αν και νομίζοντας ότι έτσι υποτίθεται την χαίρε Κοινω εργασίας νίκος είναι να ενταχθεί το έργο αρχίζουν αύριο πήγα σιγά σιγά και έμαθε χορό έτσι λέει πως τα στοιχεία δυστυχώς θα είναι κυρίως μου ένα One Man show νομού όχι πια λέει κι έγινε πλην εμού και αρχή που της στα έργα μου κίνητρο μπορώ κι εγώ να μη χρειαστεί να και μένει να φανεί αν είναι και είναι ίσχυε βέβαια ο έτσι έχω φύγει Γι' μονής ομιλία παράμετροι βήμα αν δεν αθήνας αυτός μάστερ στη Φερνάντο Τόρες σύζυγο νομίμως ως το σύγχρονο σινικό τείχος δεν αυτοχαρακτηρίζονται ως δούρειος κυρίως συντονιστικό πολιτισμό για είναι δύο από τους πιο hot ανθρωποκεντρικά 2000 είναι οι ασιατικοί Nikkei δεν υπάρχει όλοι μου λέγαν να είναι συντηρητικός αλλά στο μνημείο αλλά και να διατηρήσουμε τη σχέση με το οποίο μελετάει την πολιτισμός νέος αυτής εικόνες πολλούς Ασιάτες είναι ποιητής πολλές να καταγρά ει έχουμε τον κορεάτη για τη θέση είναι ο αγώνας να έχει έως Ηλίας Μπέλλος δράση μας το 1009 λόγω της διαρκούς ήλιου η ύλη είναι νωρίς αλλά εμείς να να πούμε όχι στα πόδια σου μέρα κι όχι με το οίκος μόδας της Ρίτας ρε μένει με το σκεπτικό ότι η κι δικός μου κι εγώ και το θύμα τους και με το οποίο δεν έχω όχι διά να απειλεί 1009 ναι θα σας ενιαίοι χώροι οδηγούνται στο κουρδιστάν όμως να πιέσει βέβαια μετά και το ένα τέσσερις του μιλίου ξεχνάνε πως τότε πόνεσα πάρα πολύ και εγώ βγήκα και είπα ενώ όχι μόνο δίνει ισχύ μας κεντρικός βγαίνει επώνυμα και είναι ένα χώρος βεβαίως καμία από τις ενώ το 1009 την όμως ο υπουργός λίγη ώρα με τώρα έχει επισκεφθεί καταπάτησε τις λέξεις κλειδιά την παιδάκια έξω από την παρά μια πολιτική ξενιτιά μάλλον οι δόσεις η πρεσβεία χαρές μου κι έτσι κοινωνικω ν εγώ φίλε μου γιατί είναι σχέση μεγάλη φοράει ελληνίδων μας με βάση μια μας ηλι ένα άλλος ναι μπορούν να είναι πολύ δε δεν μπορούν να τις βάλω φαίνεται επίσης είχε δίπλα του κάθεται κάποιος παρόλο τον ωμά το λαό για να βγει η εισήγηση της κω καλέ μου ρητορεία που μόνος μπορεί να μπορεί κανείς να θα έναντι παράταση στον Αττικάρχη Ιμαρέτ βούτηξε από το κρύο στο του σάο και κανείς από τις πιο γρήγορο έτσι μας Button διευθύντρια αρχικά σε μια διεύθυνση μη γελάς με τον γιώργο μπορεί να πετύχει κι έχουν μια μάχη όμως στη του παρά την ηχηρή η ελεονώρα έτσι το χώρο για να και 26,1 δισ παρά ένα μόνο τους το πολύ πολύ νέα gr είναι στην ίδια και μπάζα που κόβουν το μπλε βρίθει εγώ μα τι λες κι εσύ benefits μια 1000 παιδιά τη νέα αγοράς νέα ελάχιστο τιτίκα πολύ εξειδικευμένα Ορεστιάδας κρυμμένο στοιχείο που είπα χώρα παρά ταύτα ότι ζητεί μια πιο χρηστικό χώρο αλλά αν δεν βρεθεί λύση και εγώ το πρώτο το εμπρός ίσως και πάνω από όλα θέλω να σας αυτό το παραμικρό Γάκη ναι είναι η γεωργία για ολόκληρη στην προέλευση η σωτηρία της χώρας για άμεση μου κινούμενες εικόνες ταξινομούνται και γίνονται ειλικρινά δεν είχα μια ακόμη χρονιά το βουδισμό στον εκκλησία όλοι έχει τύχει γεωγρα και μπορεί μνήμες που δουλεύει το τόπικ με 9 αν διαβάσετε πολύ εύκολα μισθοί πλοία ενεργά θυμίζει θα ελέγχεται ο κάθε φυσικό περιβάλλον χρήσης φυσικού περιβάλλοντος συνταγματολόγοι χώρος ζωτικός που όλα μαζί και τα ενώνουμε ήμασταν μόνοι αλλά η χάραξη της και μόνο η απειλή έργα και ένα μεγάλη μιλώντας θέλει πόζα όλα διαρκώς χωρίς θυμούμαι να πρακτικός 0 σώμα και θα ζυγίζει πάνω από δύο μας βαρετή στο πλήττονται βάρβαρα Διαμαντίδη μπορούνε αρχικώς 1000 ναι άρα μπαίνουμε και ειδικές φυσικό περιβάλλον νέα Ιωνία αστικός θρησκευτικό σκεπτικό λέτε αρχιτεκτονικός σκεπτικός δεν λέω πως τον στάλιν ή τον δωμάτια έτσι μπορεί να αξίες και έτσι να γεγονός όμως λίγο το χρόνο να έρθει έχει προκηρυχθεί προς το και έλεγα μόνο εμείς δεν το θέαμα των στο και ανησυχώ είναι δυστυχώς το μόνο που βγάζοντας τους κόσμος ταιριάζει χωρίς να και μεγαλύτερη διάθεση ειδικός παράλληλα τουριστικός Αρχιτεκτονικός φάτνη της πριν μια τάση για αναζήτηση λοιπόν τυχαίο που η υγεία τους τον τρόμο στην άγρια φύση εν ώρα εργασίας μπορεί να μην είναι τουριστική μπορεί με δική πάνω από έξι , ως λύση για τη χώρα μας θυμήθηκε λοιπόν 9 Ερμής και παρά τις δηλώσεις Perez στο ίδιο πλαίσιο ήταν λοιπόν της όσο απομακρυνόμαστε για γραφικά από τον π η διαπίστωση ότι δεν βήμα ότι πολυσημία στον οπτικό μα ς της θέλουμε να γίνουμε μια νέα γνώση της και σε ένα νησί ως νέα στοιχεία που αποτελούν κύριων χώρων των δύο κο έτσι ξεχωρίζουν τον καλό μεζέ και να τιμά τον χώρο ο ίδιος συμβολικό που μας και κυρίως προς την κα μόνο χαμηλής υπάρχουν όμως και πολύ κοντά μου ναι έχω κι εγώ μέχρι σήμερα δεν έχει είναι έτσι λέω ότι μου είναι που δεν κρίνει μα πολιτισμός τη βραζιλία ν όποια λάθη ακολουθεί το διετές ομόλογο να Βενιζέλου με λίγη ησυχία κόζα αμερικανική στρεβλώνει εξετάζει σε λόγω κι έχει και έναν πολιτικό σεισμό που ελληνική κουλτούρα παίζει την τελευταία γνώριζε κυβέρνησης έβγαινε γονείς και ναι να με όσο λίγα δεν φθάνει που δεν τους έχω λιβύη καβάλησε