Παιδική Βιβλιοθήκη Ορέστου | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Γεια σας. Είμαι η Μοσχούλα και είμαι από την Πεντική Βιλοθήκη Ωρές του Κονομού Θεσσαλονίκης. Πιστεύω ότι αυτά που παίρνουμε εδώ από τα βιωματικά σημεινάρια είναι η φαντασία, η έμπνευση, η δημιουργία. Να συνεχίσουμε, να οπλιστούμε για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο νέο μας ρόλο για να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες, ποιοτικές υπηρεσίες στα παιδιά και στην τοπική μας κοινωνία.