Ράχη Άρτας (ARTA WebTV, 2022)
: [♪ Μουσική Επική Μουσική Υ.A.V.D.P.P.C.O.C.E.T.O.T.O.M.O.N.D.A.P.E.P.L.O.N.D.O.P.T.O.M.A.P.R.L.O.N.D.O.P.S.E.A.P.N.D.O.T.O.M.T.O.S.E.A.P.N.D.O.N.D.O.R.L.O.N.D.P.P.S.E.A.P.P.T.O.M.T.O.N.D.O.N.D.O.M.T.O.M.T.O.M.T.O.L.A.P.N.D.O.R.L.O.N.D. Αυτό είναι βασικό βασικό θέμα, μια κράτη που συμπέδευε το κόσμο και το κόσμο τεχνίδι. Αυτό είναι βασικό βασικό θέμα, μια κράτη που συμπέδευε το κόσμο και το κόσμο τεχνίδι. Αυτό είναι βασικό βασικό θέμα, μια κράτη που συμπέδευε το κόσμο και το κόσμο τεχνίδι. Έχει περίπου γύρα στους 470 κατοίκους, ασχολείται με αγροτικά προϊόντα. Επιτουπλίστατο τώρα έχουν γίνει και πολλές πτυνοτροφικές μουνάδες, των οποίων ασχολούνται οι περισσότεροι του γωριού. Στη Ράχη υπάρχει το Δημοτικό Σχολείο, το Επιαγωγείο, η παιδική χαρά. Έχουμε και το ιατρίο, που εξυπηρετούνται οι κάτοικοι. Στην πλατεία του χωριού υπάρχει η εκκλησία, υπάρχει το καμπαναριό δίπλα, ο Άγιος Γιώργιος είναι η εκκλησία μας. Και δίπλα υπάρχει το καμπανάριο, το οποίο χρονολογείται από το 1835. Κάπου εκεί είναι μια υπογραφή, απάνω στην καμπάνα. Μουσική Το χωριό ονομάζεται Ράχη όπως μας είχαν πληροφορήσει οι παλιοί Ο πατέρας μου, όταν είχε από τον παππού του, μας είχαν πει ότι υπήρχαν τρεις οικογένειες στις τζιουμπιές και τέσσερα στα πλάκια. Αυτές είναι οι περιοχές, γράφονται, λέγονται περιοχές που ήταν. Εκεί, αυτές οι τρεις οικογένειες, όταν ήρθε ο Τούρκος, ο Φέντις, ο Ιμάμ, ο Φέντις, κάπως έτσι, του Νέγαν, τους είπε πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε ένα χωριό. Και του είπαν πού θέλετε εσείς να πάμε και είπαν να πάμε εκεί στη Ραχούλα. Γιατί εδώ από το άλλο το μέρος ήταν το πιο ψηλότερο μέρος. Και ήρθαν εδώ και χτίσανε την εκκλησία, χτίσανε το καμπανάριο, μετά από εκεί και πέρα χτίσανε και τα άλλα τα σπίτια ο καθένας που ήταν. Εδώ, στην κοινότητα της Ράχης, έχουν γίνει ένας δρόμος 1200 μέτρα ασφαλτόστρωση. Τώρα που είμαι εγώ πρόεδρος και ο Χρήστος Θερουγιάννης δήμαρχος, έχουν γίνει το γήπεδο. Έχει γίνει η παιδική χαρά. Μέσα στο σχολείο έχει γίνει το γήπεδο του μπάσκετ που παίζουν τα παιδιά. η παιδική χαρά, μέσα στο σχολείο έχει γίνει το γήπεδο του μπάσκετ που παίζουν τα παιδιά. Και με τη συνεργασία που έχουμε με τον δήμαρχο, έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε γύρω στα 6-7 χιλιόμετρα άσφαλτο, στους αγροτικούς δρόμους και έχουμε και να φτιάξουμε και μερικά έργα πάνω στην πλατεία. και το δρόμο, τους δύο κεντρικούς δρόμους, θα ασφαλτοστροφούν. Περιμένουμε τις τελευταίες ώρες να υπογραφεί η σήμαση. Με το Δήμο έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Ό,τι θα ζητήσουμε όλοι και οι αντιδημάρχοι και ο δήμαρχος είναι πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν. δεν έχουμε κανένα παράπονο Υπότιτλοι AUTHORWAVE