Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και τον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου Για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη Η συζήτηση γίνεται υπό τη σκιά βαριάς οδύνης για την απώλεια των ανθρώπων, το πένθος των συγγενών και για τα πολλά «γιατί» της κοινωνίας. Ούτε διαχέουμε, ούτε κρυβόμαστε πίσω από […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και τον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου Για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη Η συζήτηση γίνεται υπό τη σκιά βαριάς οδύνης για την απώλεια των ανθρώπων, το πένθος των συγγενών και για τα πολλά «γιατί» της κοινωνίας. Ούτε διαχέουμε, ούτε κρυβόμαστε πίσω από […]