Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» / Ξενόγλωσσο υλικό ενημέρωσης & προβολής | Το προσωπικό της Διεύθυνσης Επικοινωνίας & Προβολής καταρτίζει ξενόγλωσσα online ειδησεογραφικά περιοδικά που αφορούν την Ελλάδα και διαθέτουν περιεχόμενο που προσαρμόζεται στην οπτική του μη Έλληνα αναγνώστη. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Ξενόγλωσσο υλικό ενημέρωσης & προβολής | Το προσωπικό της Διεύθυνσης Επικοινωνίας & Προβολής καταρτίζει ξενόγλωσσα online ειδησεογραφικά περιοδικά που αφορούν την Ελλάδα και διαθέτουν περιεχόμενο που προσαρμόζεται στην οπτική του μη Έλληνα αναγνώστη.