Εντάχθηκε στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας το κλειστό γυμναστήριο Ζαγοράς-Μουρεσίου (Chrysostomos Bakouras, 2014)
: Επειδή εμείς έχουμε αδυναμία και στους νέους αλλά και στον αδυνατισμό και η περιοχή εμπροσδιάζεται αδυναστήριο, κάναμε τα αδύνατα δυνατά όλα αυτά των νοικοδιάστων. Είχε ξεκινήσει το 2004 αυτή η ιστορία του αδυναστήριου σε μια περιοχή την οποία ξέρετε που είναι, είχε πάει την 10η, ξεκίνησε, μπήκε ο κολάμος, δεν έκανε τίποτα παρ' μια αυτή διαμόρφωση και παρέμεινε και σηκώθηκε και έφυγε γιατί δεν υπήρχε η κληματοδότηση. Το έργο τότε το έκανε το Υπουργείο Πολιτισμού, γιατί ο αδυντισμός έκανε στο Υπουργείο Πολιτισμού. Αδυντισμός και πολιτισμός ήταν ο Υπουργείο του. Εμείς αναζητήσαμε αυτή την υπελέτη, προσπαθήσαμε όλο αυτό το πολιτικό διάστημα να βρούμε μία νύση. Τα έργα αυτά δεν παίρνουν στο ΕΣΠΑ, αλληλικά ήταν έκκλημα του τούτου από το ΕΣΠΑ, ώστε να μπορούσαν να γίνει μέσω του ΕΣΠΑ. Παραγορεύταν. Και προσπαθήσαμε όλο αυτό το πολιτικό διάστημα να βρούμε μία νύση. Τελικά, λοιπόν, πριν το τέλος του έτος, πάνω στο τέλος του έτος, μετά από μεγάλη πόλη, κατάφεραμε, για τη Θεσσαλία που αντίστοιχα στο σκηνικό της Μέγισσας, μετά μεγάλο από όλα, να πούμε ρε παιδιά, στο Υπουργείο τι γίνεται. Έχουμε ένα το οποίο έχουμε ειναι στα μετά, έχουμε ένα το οποίο έχουμε ειναι στα πολλές. Υπάρχει μια περιβαλλοντική λύπαρση. Πάνω, ναι, ναι, τα οποία ξεκινήσαμε, έρχονται να παρουσιάσουν κρίματα και δεν γίνεται τίποτα. Τι θα χαίρουν αυτά, θα τα καταστρέψουμε ή θα τα συνεχίσουμε. Πάσετε εδώ, σπίτσε μια μεγάλη ιστορία, γιατί ξέρετε, διεθνικά θέματα δεν υπάρχουν. Δεν ξέρετε άλλους, πρέπει να μην παιδικά. Λοιπόν, υπήρχε μια μεγάλη συνεχισμίση. Καταφέραμε και το ετάξαμε. Το ετάξαμε στην περιφέρα της Αγίας. Έχουμε ένα θέμα τις περιφέρειες της Αγίας, τα πήραμε την έκριση από το υπουργείο και πάμε τώρα στην Εντικασία της Δημοκράτησης. Είναι ένα έργο, ένα κλειστό γυμμαστήριο, όπως είχε σχεδιαστεί και είναι την εποχή, δεν μπορούσε να είναι τώρα. Ανάλαβε το κλειστό γυμμαστήριο, αλλά δεν μπορούσε να είναι τώρα. Ανάλαβε το κλειστό γυμμαστήριο, αλλά δεν μπορούσε να είναι τώρα. Λοιπόν, είναι τα πέντε καπίτα του τύπου, κανέναν κλειστό γυμμαστήριο, με ξενοπαρχία με τρεις χώρες, μονοπητήρια, κανονικά με χώρους εκτώλωσης δίπλα, με μπατμπάσκετ και μπόλεοι, όλα τα σύγχονα μηχανήματα, τα μπατμπάσκετ για να γίνονται για αγώνες και να λειτουργεί κανόν εύρημα, ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην περιοχή, δίνει διέξοδο, δεν λέω ότι διέξοδο και άλλα πράγματα, αλλά για μένα αυτό είναι ένα δαρυγαρύτερο, γιατί δίνει οξυγόνο στους νέους και στον αθλητισμό, αλλά ταυτόχρονα και για πολλές άλλες εκδηλώσεις. Ένα σύγχρονο, πικρό, κλειστό γυμμαστήριο δεν είναι υπάρχει. Δεν μπορεί όλη η περιοχή να είναι απομανωμένη αθλητικά, είτε απομανωμένη αθλητικά, είτε απομανωμένη τα παιδιά παίζουν έξω τους και έχουν δημιουργηθεί άλλα πράγματα. Όλη την περίοδο αυτή που είχαμε δεδομένο, ότι είναι και ο κ. Περιφερειάρχης ο πρώτος αριστερός του Περιφερειάρχης στη θεσσαδία, όπως και εμείς αυτή την κουτσορεμένη περίοδο θητία που είχαμε, μία καλή συνεργασία, και με τον απαιτούμενο σεβασμό στα προβλήματα που και οι δύο θεσμοί αντιμετώπισαν. Κοιτάξαμε να βρούμε τις ευαίσθητες λύσεις κάτω από τις δύσκολες συγκυρίες αυτές που θα κάνουν τώρα μας ούτως ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.