Appendix C / Appendix C - Πολίτης Διονύσιος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2016)
Appendix C: Γεια σας και καλώς ήρθατε στο βίντεο του βίντεο της εγγραφής τεχνολογίας. Σε αυτό το βίντεο θα παρουσιάσουμε το Ableton Live. Το Ableton Live είναι μια εγγραφή τεχνολογίας που χρησιμοποιείται επίσης για μεξίωση και μασταρίωση και είναι πολύ αγαπημένη για τη χρησιμοποίηση και τη δημιουργία της σε βίντεο. Λοιπόν, θα εξηγήσουμε κάποια βασική σχέση και δημιουργίες και θα προσπαθήσουμε να εγγραφέσουμε κάτι απλό για να το κατασκευάσουμε μετά. Λοιπόν, η πρώτη πράξη που θα πρέπει να κάνεις είναι να κατασκευάσεις το αυτοκίνητο σου στο κοντινό σου και μετά από τη συνδρομή, πήγαινε στο options μένου, πατήστε Preferences και στην οδειοκίνηση μπορείς να σχεδιάσεις τους καλούς δημιουργούς που έχεις κατασκευαστεί πριν. Οι δημιουργούς που σχεδιάσουν με το σύστημα της ήχης σου. Συνήθως, αυτοί οι δημιουργούς είναι δημιουργοποιημένοι σε κίνηση CD μέσα στην οδειοκίνηση του αυτοκίνητος, όταν παίρνεις ένα. Έτσι, όλα που πρέπει να κάνεις είναι να τα κατασκευάσεις και να τα σχεδιάσεις στο αυτοκίνητο σου. Λοιπόν, τώρα θα εξηγήσουμε τι είναι ένα κανάλι. Υπάρχουν δύο τρόπους κανάλις, τα MIDI κανάλια και τα οδειοκίνητα. Τα MIDI κανάλια χρησιμοποιούνται για να δημιουργούνται μ format samples παρουσιάζοντας από ένα external MIDI keyboard device ή το PC keyboard και είναι σχεδιασμένοι με την παρουσία του digital piano, digital violin, digital drums, etc. Σύμφωνα με τα MIDI κανάλια, τα οδειοκίνητα χρησιμοποιούνται για να σχεδιάσουν από ένα μικρόφωνι ή ένα instrument που μπορεί να σχεδιάσουν μέσα από ένα cable σε ένα soundcard. Για παράδειγμα, μια ηλεκτρική κιθάρα, μια βασική κιθάρα, etc. Μπορούμε να δούμε ότι κάθε κανάλι χρησιμοποιεί 8 διαφορετικούς μέρες που ονομάζονται Scenes για να σχεδιάσετε 8 διαφορετικούς σάμπλες. Το Audio From είναι ένας αυτοκίνητος που σχεδιάζει ποιο input της οδειοκίνητας θα χρησιμοποιήσει το signal from. Μπορούμε να δούμε ότι το X Team έχει χρησιμοποιήσει το value 1, το οποίο σημαίνει ότι αυτό το κανάλι είναι σχεδιασμένο με το πρώτο input της οδειοκίνητας. Συμφωνικά, το κανάλι ονομάζοντας 4 Audio είναι σχεδιασμένο με το δεύτερο input της οδειοκίνητας. Το Audio 2 είναι σχεδιασμένο με την αυτοκίνηση που σχεδιάζει πού θα έρθει ο ήχος του ήχου. Το Option Master σχεδιάζει το ήχο στο Master channel, το οποίο σχεδιάζει το ήχο στο 1.5 output της οδειοκίνητας. Αυτό το κανάλι συνήθως οδηγεί στις αυτοκίνητα μας, αλλά μπορούμε να συνδυάσουμε επίσης εξωτερικές μοτοσυκλέτες. Σχεδιάζοντας τις εξωτερικές μοτοσυκλέτες, θα πρέπει να περιμένουμε όταν είμαστε στο προσέγγισης ή όταν ακούσουμε τον τραγούδι. Μπορούμε να μειώσουμε το κανάλι χτυπώντας το αριθμό και να το χτυπώνουμε ακόμα. Σχεδιάζοντας το button S μπορούμε να ασφαλίσουμε τους ήχους που παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο κανάλι, αντί να ακούσουμε την πλήρη παραγωγή. Εντάξει, λοιπόν, μια πραγματική πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να παρουσιάσουμε είναι να παρουσιάσουμε το button arm και να ασφαλίσουμε το monitor to in, ή auto. Σχεδιάζοντας το μετρονόμι είναι μια πραγματική πράγματα να κάνουμε, πριν συνεχίσουμε, για δυνατότητες λόγους που θα καταλαβαίνουμε μετά στο μιξερισμό. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας. Ας παρουσιάσουμε το record button και ξεκινάμε να παρουσιάσουμε την κιθάρα μας.