«Σαν παλιό σινεμά», παράσταση εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο 1.6.2017 (Agricultural University of Athens (official channel), 2017)
: Μεταγνωρίες τελείων on Am overlapping Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Σε βάστηκα να μάθω, γιατί είσαι το καλό, φελεμένα μάτια, με δε θες να δουλεύω. Παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου... Παλαιολόγου, παλαιολόγου...