The sound of TEDxHeraklion | Daulute (TEDx Heraklion, 2014)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Προσέγγισε το κανάλι του Υπότιτλου AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Προσέγγισε το κανάλι του Υπότιτλου AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Κυριακά? Υπότιτλοι AUTHORWAVE Πελνώ? Υπότιτλοι AUTHORWAVE .... Υπότιτλοι AUTHORWAVE 열 δυνατός στον κόρη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE