odysseas - ithakes (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2020)
: Είχνει λατώ τους ανθρώπους που τους κόλλησε αγάπη. Τη μαμά, το μπαμπά, την γαγιά και τον παππού. Βάζω και τις κούκλες μου στην καραδίνα για να είναι όμορφες, να μην τις χάσουν. Έχω υποκείμενα συναισθήματα. Πλατρεύω τη μαμά, το μπαμπά, την γαγιά και μου λείπουν οι φίλες μου. Μένουμε σπίτι μαζί. Τώρα εδώ, για να βρίσκομαι απλώς εκεί. Μονότονη η καθημερινότητα, αλλά η μουσική της δεν είναι ηχρά μου. Οι πιο όμορφες μέρες έχουν ανάγκη τον ήλιο. Και ο ήλιος είναι αγάπη, έρωτα, γνώση, ορμή. Είναι καλοκαίρι ο ήλιος. Οι συναντήσεις μας έχουν ανασταλεί. Τα αστεία μας, οι παρεξηγήσεις μας, οι στιγμές μας. Δεν έχει ανασταλεί όμως η ανάγκη μας να τα νιώθουμε. Να μας λείπουν πολλοί, να τα λαχταράμε και όσο τα λαχταράμε, τόσο πιο πιθανό είναι να τα ξαναβιώσουμε πιο έντονα μαζί με αγάπη. Παίρνουμε το χρόνο μας λίγο ακόμα και τούτο είναι η δική μας κατάκτηση. Γιατί παίξαμε θαναλέα το ρόλο της ατονικής ευθύνης, το ρόλο της υπευθυνότητας. Καλές γιορτές με πολύ αγάπη!