Αγγίζουμε την Ιστορία! - Συντελεστές και χρηματοδότηση (ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΑ, 2018)
: Το πρόγραμμα Αγγίζουμε την Ιστορία, A Touch of History, υλοποιήθηκε από τους επιμελητές του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, σε συνεργασία με τον Φάρο Τυφλών Ελλάδος. Χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μέσω του Cultural Heritage Without Borders, Βοσνίας Ερζεγοβήνης και του Balkan Museum Network. Βοήθησαν επίσης οι παρακάτω. Αντρομάχη Γκαζή, επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πανδίου Πανεπιστημίου. Καλιόπη Γκίκα, οδηγός έργων τέχνης για τυφλούς. Σωτήρης Δωγάνης, ερμηνευτής. Βασίλης Ελέωτριβάρης, σπικάς. Ανδρέας Καλακαλάς, γλύπτης. Κατερίνα Κορέζο Γράφου, ομότιμη καθηγήτρια Αλλαογραφίας Πανεπιστημίου Αθηνών. Χρήστος Λεοντής, μουσικοσυνθέτης. Μάνος Μουντάκης, μουσικός. Άρης Μπαλής, ηθοποιός. Δημήτρη Σταθακόπουλος, οργανοπέκτης. Άρτεμη Σταματέλλου, σύμπουλος προσβασιμότητας του Balkan Museum Network. Μαρίνος Τριανταφυλίδης, μουσικοσυνθέτης. Σπύρο Στυφτσής, σκηνοθέτης. Ευχαριστούμε για την ακροάση. Θα είναι χαρά μας να σας ξεναγήσουμε στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.