Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φιλανθρωπικές δράσεις για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (ARTA WebTV, 2023)
: Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αναγέννηση Hardball Άρτας στην Αιγαία Ομάδα με την Άρτα Hardball, την αντρική, ένας μικτός αγώνας, φιλικός, αγώνας φιλανθρωπικούς σκοπού. Ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες, τους αυθυντές αλλά και τον κόσμο που έφεραν αυτά τα πράγματα για τους ανήπορους και μη έχοντες συνανθρωπός. Συνεχίζεται και σήμερα η δράση φιλανθρωπικούς σκοπού. Σήμερα χορέται η Άρτα Dance Academy. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλον τον κόσμο για την συμπαράσταση και στήριξη του φαρμαγείου. Ευχαριστούμε και την κυρία Τσίντα για την διατήρηση της σχολής. Έχουμε τέτοιες δράσεις και τέτοιες συνέχεια. Ευχαριστούμε και καλό Πάσχα σε όλους.