Video Παρουσίασης Beyond4 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2021)
: Ο Δήμος Αλληνίου, μέσα από εφαρμογές και πρακτικές ηλεκτρογικής διακυβέρνησης, σας ξεναγεί σε βασικές λειτουργίες έξυπνης μετακινήσης, έξυπνου περιβάλλοντος, έξυπνης διαβίωσης και ενημερωμένων πολιτών. Εξάλλου, έξυπνη είναι μια πόλη που διαθέτει ανοιχτά τα δεδομένα σε όλους τους πολίτες. Ad agrimeum Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE