ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2018)
: ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ Σάββατο 25 Αυγούστου Η Μελίνα Κανά, στο Αρχαίο Θεάτρο Στράττου ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ Μαζί της ο Πάνος Παπαϊόανου ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΙ ΕΚΣΑΝΑ ΓΩΡΑΣΕ ΜΕ Grinio Summer Music Festival Και ΜΑ ΑΠΑΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΓΕΦΕΡΓΙΑ ΧΩΡΤΑΡΓΙΑΖΟΝ ΑΜΙΡΗ ΨΙΧΗ ΜΗΙΞΕ ΓΕΛΑΣΤΗ Αρχαίο Θεάτρο Στράττου ΏΡΑ 9 ΙΣΟΔΟ ΣΕΛΕΦΕΡΙ