Επιλέγω να μην καπνίζω (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2014)
: Μουσική Μουσική Ο αθλητσιμός είναι η ηγεία. Επιλέγω να μην καπνίζω... ΑΠΟΥΣΕΤΟΓΟΥΣΑΝΑΤΟΙΣΑΤΟΣΟΚΑΤΟΝΕΤΟΝΕΤΟΚΑΤΟΣΟΣΟΣΟΥΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΥΣΟΣΟΥΣΟΥΣΟΥΣΟΥΣΟΥΣΟΣΟΥΣΟΥΣΟΥΣΟΥΣΟΥ