"Το Πράσινο στη Γειτονιά μου" (Cityofathens, 2010)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Εστιμωμισμός Προσδοχή Προσδοχή Προσδοχή Προσδοχή Προσδοχή Προσδοχή Προσδοχή Προσδοχή Στον κόσμο που φτιάξαμε δεν μπορούμε να ζήσουμε. Εμείς, τα παιδιά ζητάμε, από τάση μεγάλη Να προσέχετε την φύση, να μορφύνετε την πόλη μας, να μεγαλώσετε τα τάχη, να καταλύψετε το νερό, να χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, να γεμίσετε με χρώματα τόσο! Υπότιτλοι AUTHORWAVE