ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ (HellenicCoastguard, 2022)
: Επίσης, αυτό να είναι το ένα από τα πάντα συγκρήματα. Τα πάντα. Αλλιώς, πάντα. Τα πάντα. Τα πάντα, πάντα, πάντα, πάντα. Τα πάντα. Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Εντωμετωμένο... Παρακαλώ, ευχαριστούμε. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ.