Μάθημα 3 (Μέρος Δ) / Βασικές Δομές Δεδομένων, Απλοί Αλγόριθμοι, Σωρός - Ζαρολιάγκης Χρήστος (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, 2014)
Βασικές Δομές Δεδομένων, Απλοί Αλγόριθμοι, Σωρός: Αντί για τον βίο και θα είχαμε δεν πρόβλημα μένεις στη διάταξη ορίου ωραία δεν ισχύει για αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι γενικά βλέπω ότι δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί όλο το άλλο που δεν λένε και σχεδόν ότι κάνω όσο το 0 και περάσουμε χθες δύο που πρέπει να αντί για δύο ετών είχαμε δεν θα πάει στη ρίζα και το ένα εκατ και αρχίδια μου όχι αφήνει δύο κι έχει τα παιδιά του να είναι μεγαλύτερα το μικρότερο σχέση είναι γονέα εδώ για το τρεις είναι μικρότερα από το σπίτι μου και ναι αλλά δεν είναι σωστό να για ένα μέσο όρο ώστε να σκεφτεί δύο είναι διατεταγμένα έτσι οπότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε αν είχαμε 0 στη θέση του δύο να το πάνε πάνω και κάτω σημαίνει μονάδα πώς θα κάνουμε αυτό υπάρχει μια συνάρτηση κι επιφανειακά αυτή ακριβώς τη δουλειά ως δουλεύει βλάβες των 12 όπου το AIDS είναι ακριβή το I ύφεση την οποία θέλουμε να κάνουμε την αλλαγή οπότε στήθηκαν αυτού του κώδικα βρίσκεις πια θέση έχω πρόβλημα έχω χθες 50 σημαίνει σχέδιο μαθητές πέντε Χριστοδούλου νέα του του πέντε και αν τα κλειδιά είναι μικρότερα κάνω την εναλλαγή των στοιχείων αλλά δεν είναι πάντα με τίποτα και το πρόβλημα είναι ότι αν κάνουμε αλλαγή να καταστούμε χαλάσω την ιδιότητα στο παραπάνω επίπεδο οπότε ξανά κάλεσε τον εαυτό μου έχει φάει από γι' αυτό εδώ λέει κανένα αλλαγή και ξανά καλέστε αυτός ανίκανους και ξεκινά το κόμμα του δεν αφορά σε όποιον τώρα ισχυρίζομαι ότι χρόνος που θέλει αυτή έχει φάει Έπινε Βαρδίκος αναγνώστη να για το νέφος αν κάπου πάει πρόβλημα και να εισαγάγουν σχεδόν σόρος και σου λέει χωρίς να υπάρχει κεφάλαιο απλώνονται φως μια συνάρτηση εγώ ισχυρίζομαι ότι θέλει να καρφώνουν έτρεξε γιατί θέλω να έχουν λοιπόν θέλω να έχει το χρόνο συμφωνεί κάποιος διαφωνεί μπορεί να σκεφτεί γιατί για να πάω στο δέντρο για κάνε μια αλλαγή προσώπων κάνω μια σύγκριση απλά εδώ πέρα και κάνουν αλλαγή και μετά καλά τον εαυτό μου οπότε στη χειρότερη προσφορές μεγάλες αν αλλαγή γίνει κατώτατο αυτό παράδειγμα βλέπω ότι η ι χαλάει όπερα τρεις είναι μικρότερο του 11 οπότε καλό είχε φάει από για το τρεις Θέστε και τώρα αυτό έχω τρεις 16 11 καίει αλλά χάλασαν το οποίο παρεμπιπτόντως το πέντε είναι μεγαλύτερο από τρεις ετών αυτό θα αλλάξω το τριανόν παρόμοιο πάνω και κάτω από το πέντε οπότε εγώ πήγα να κάνω ένα αλλαγή στο δέντρο και εργαλεία δύο ότι χειρότερο πώς θα γίνουν πείραξε απευθύνουν μπορεί αλλά για να φτάσει μέχρι τη ρίζα του πενταγώνου που καίει όσο είναι αυτό είναι λογαριασμού γιατί κάθε φορά που σκέφτεστε αλλιώς τράβα την πρίζα από το τρεις έχασαν όλο το δέντρο με βάση το δύο και χειρότερη πάντα σταθμού πολυπλοκότητα χειρότερες περιπτώσεις 8 δίωρα πρώτο τρεις θα οπότε εκείνο το δέντρο του πόντου πάω στο 505 πάνω από αυτό το δέντρο όπως τελικά και το έλεγα όμως το τρεις ποτέ κάθε φορά όπως λέγαμε με τον άρη σερ κόβονται χώρα αναζήτηση δανείου βλέπω εκείνο που βλέπω τα άλλα μισά τα άλλα μισά πότε είναι λογαριασμός από τις τρεις και τον απόλλωνα από 30 πάνω στη ρίζα αν πρέπει να το κάνω αυτό θα πληρώσω λογαριασμό εδώ δεν είναι αναρχικός είναι δύο αλλαγές τρεις και Σ'αυτό το σημείο τώρα τους υποψιάζεστε εκτός Χ.Α. αλλά εάν υπάρχουν και είχε τη φαεινή Down πάμε στην περίπτωση που πρέπει να κατεβάσω κάποιο στοιχείο που θα υπερηχητικό βρίσκω ποιο στοιχείο τώρα πειράξω αν διορισμό τα το κλειδί είχε γραφεί τάξη έχουν κάποια είδη ελέγχων πρέπει πάντως να γίνει αλλαγή όχι κι αν πρέπει να γίνει αλλαγή πρέπει να καλέσω πάλι τον εαυτό μου και επιφανειών γιατί μπορεί να καταστρέψουν το υπόλοιπο επίσης περιστατικό όπως είπαμε πριν ο χρόνος φτάνει που δεν πληρώσουν λογαριασμούς και διαφανής ανέβουν επάνω στο site όποτε χρειαστεί έγραψε το κοντέρ των κάποια πορεία πάνω είχε φάει κάποιων νέων έχει για παράδειγμα σ'αυτό το κομμάτι τους στιγμιότυπο πάμε και βλέπουμε ότι για αυτό το των Greek νήμα ενισχύοντας το έργο καίει το παιδί πατέρας είναι μεγαλύτερος από 711 πότε χάλασαν την πρέπει έφταναν χθες 21 εντύπωση ενώ κατέβει χθες επτά τώρα είτε θα πάω στο επτά για κατοχή πάει άπατη Διαβάστε τη συνέχεια 15 φόντο αυτό προβάλλει κάνει λόγο παραβλέπεται 21 πάει είναι μεγαλύτερο από 15 λεπτών στο οπότε πάλι χάλασα την ιδιωτική έφτιαξα εκείνη των υποτροπών πριν αλλά ανάσα αυτού του Πρωτάτου πάλι τα ίδια επιφάνεια 21 αρχές του στο πρωτοφανές απόρια εδώ πάνω πάντα καταλάβατε αναφέρονται σε αυτόν σήμερα rock τη ιδιότητα της λέει ότι πρέπει να το ελάχιστο στοιχείο πατέρας οπότε εδώ πέρα του 15 το 8χρονο μολότοφ το Fimes αυτό εξαρτάται πού πάνε τα παιδιά ως εδώ ήταν η μονάδα θα είναι το ένα πάνω και μετά θα το ξανά αλλά θα αναλάβουν αυτοί την να ιδιώτες εδώ πέρα όχι αλλά εδώ ισχύει το σούρουπο μην κάνεις αν χαλάσει δείχνουν πως χάλασε το ανεβάζει το ελάχιστο στοιχείο πάνω 908 και το πέντε ανεβαίνει το πέντε 48 από 150 κι αυτό σε μια είχαμε ο οποίος ανέφερε επτά τώρα συνδύαζαν την αποδοχή των εναπόκειται πάρε μια το μικρότερα τα παιδιά πρέπει να ναι αυτό λέει ιδιότητα μα όχι μια λέγοντας ότι πρέπει να έχει σημαντικά παιχνίδια μπορεί να για παιχνίδια ισχύει για τα ότι πατέρας σε μεγαλύτερα παιδιά ισχύει να διαφορετική διάταξη μπορεί αλλά και πάλι να ικανοποιεί τον ορισμό παντεσπάνι έβαλε Καλλιόπη τουρισμός πμ ενώ η διαδικασία αυτή είναι κάτι που είναι σχεδόν όρος να το κάνεις δώρο μας έδωσαν αυτό που είναι σχεδόν βέβαιο αλυσίδα επιφανειών διαφοράς υπέρ έξι οκ μια και τα καταλάβαμε θα δούμε μια εφαρμογή αυτουνού που είχε βάλει ας πούμε μια εξεταστική και διαρκεί δύο μονάδες και μας δίνουν ένα διαγώνισμα που έχει αυτά τα στοιχεία 6540 12 30 8 τέσσερις 8.1 τίμιο και μας λένε τάξη των αλγορίθμων κατασκευή εισόδου θα σας γράψω παρουσιάζοντας όλα τα βήματα οκ να πώς θα φτιάξεις ενόσω δεν είναι τα στοιχεία όσο το φτιάξει και πως θα επιβάλει στον ίδιο τον ασθενή πορευόμαστε αυτός είναι είναι ένα δέντρο γαλλικό οπότε πως θα το φτιάξουμε όσα στοιχεία α όσα είναι μεγάλη χαρά 12 δίκαιη προδικασία ποτέ πόσα επίπεδα θα το δέντρο μου νωπές όσο είχε για τον θυμηθείτε ένα πλήρες ιατρικό θέλουμε οπότε συριζα θα φάνε αρχείο στο επίπεδο ένα από ένα δύο στο επίπεδο δύο από τέσσερις 38 είχαμε ακόμη στοιχεία δείχνουν πως αυτό θα όσα γράφω λογαρισμός του δύο οπότε ένα πρώτο δείγμα ως επί λόγω αριθμού στα δύο ζουν και καθώς τραβά την άμυνα να μην είναι ποδοσφαίρου το καταγγέλλουμε να βάλω 11 στοιχεία που θα αρχαιρεσιών πόσα από θέμα 12 12 όσκαρ αυτό το κατώτερο μέρος όσο κάποιος 23 δεν ακούω ένα χέρι κάποιος στο καθαρό ποσό των 3,105 του εισιτήριο τόνισε την Τετάρτη 16 οπότε είναι τρεις ακόμα κάτι τρέχει και όποτε θες το καλοκαίρι μέρος τρεις στα οπόταν αυτοσχεδιάζουν του Γεωργίου φάση τρεις επίπεδα κενά που μύριζαν το επίπεδο 0 μέσω ώστε να φτιάξουν πώς θα τον βάλετε στη σκιά όχι στην αρχή διαβάζουμε όμως τα δίνουν και μετά θα κάνουμε την ιδιότητα θα καλέσουμε της FIFA απαντούσαν και οπότε συριζα πρώτος σχεδόν 60 αυτό το πρώτο βήμα της άσκοπης είναι δυαδικό το δέντρο που έχει δυο παιδιά 60 είναι 25 και 29 25 κι αυτό διότι μια 42 12 μετά έχουμε 32 118 τον τελευταίο χρόνο τέσσερις 8 πέντε μέχρι και παρατηρήστε το ότι δεν βγήκε στη γύρα και οπότε ωστόσο αποδίδεται καλό παιδί του κοινοτικού αυτός έχει δύο παιδιά έχουν γίνει δεκτές πάμε τώρα να δούμε σιγά σιγά οπότε τα φτιάξαμε ένα δέντρο είναι σωστό όχι δεν είναι γιατί δεν ικανοποιείται ορισμός μικρότερες και πρέπει να ισχυρίζονται τον οπότε πως ξεκινάμε πάμε κατευθείαν το βαθμό πάνω απόψε επίπεδο ξεκινάμε και πώς θα γίνουν οι διαδικασίες κ α στο κάτω κάτω ΔΟΕ και οι δείκτες στην φυλλάδα δεν έχω καν όλα αυτά δημιουργούν ένα επίπεδο από το δύο κάσα παρόλο όμως και θα κοιτάς πανίσχυρη ιδιοτελώς Κατσανέβας δημιουργείται πέντε και ισχύει ιδιωτικά είναι μικρότερος και πατέρας τον π.χ. πατέρας είναι μικρότερος τα παιδιά όχι ότι κάνουμε ποιο θα ανεβάσουν πάνω Best 18 έχοντας ήδη ο τώρα σας ζητήσει κάτι τέτοιο αναλυτικά όλα τα θέματα έτσι Mario τέσσερις ετών μετά θα πάει πιο πάνω Κατσανέβας διέθεσε σπουδαίων Αναλυτικά όσα για να βγούνε 16 όλο το αναμενόμενη όπως είναι 60 25 σου εδώ γίνεται αλλαγή κεφαλαιο τέσσερις και 40 πάστες τούρτες εδώ πέρα μην κάνετε σήμερα 40 ενώ και το αυτοκίνητο αλλάζουν αμοιβαία σχέση έτσι αν οι τέσσερις παραπάνω δεδομένα ανέφερε χθες από εδώ θα σου σαρώνουν Νο5 μονάδα χρόνια 30 αυτό εδώ μια οκ έφτιαξαν αυτό το μπορούμε μετά απ'όσα συνεχίσουν είπα θα κάνω τα επίπεδα κάνει σαματά επίπεδο δήμιο να ξεκινήσω το δεύτερο και δύο θελήσαμε να παγώσουν βλέπουν ως εδώ πάλι δεν συγκροτούνται όχι ποτέ πού θα πάω να δω και επομένως όπως αυτό του δίπλα ακριβώς και για τομείς ιδιαίτερα παρά προτάσεων που πατέρας είναι μεγαλύτερος από τον ανέβασε πάνω εν τάξη μπορεί να σας φαίνεται απλό και τέτοια αλλά πολύς κόσμος δεν το γράφει αυτό γιατί λέει εύκολο Κατσανέβας κάπου χάνεις κάποιο βήμα όλα τα άλλα δεδομένα όπως είναι σε κάθε βήμα δείχνει ότι ένα αλλαγή που γίνεται έτσι ποτέ το τέσσερις 40 το αλλαγή έγινε ενώ ο ένα γίνεται πατέρας θα κατέχει το 12 του στον όλα τα μνημεία επόμενο βήμα τελειώσαμε δημοσιεύονται πού πάμε τελειώσαμε επιπε ΔΟΥ συνεχίζει 30 θα πάμε λόγω ενώ υποτίθεται υπάρχει άλλο ένα δείγμα και να δει άρπαζε τελειοποίησε αυτός το γράψατε για να κατεβάσουμε τα στο απαλλάξουμε Ομπάμα ένα επίπεδο Σ αυτό το επίπεδο εντελώς να αφού άλλωστε ήταν μέχρι τότε οκ δηλαδή συμπτώματα εντάξει το τέλος στο δίτερμα πάνω προφανώς άλλο λόγο έχουν εξαιρεθεί το πάει όταν του πεις ότι λέω κώδικας κοντά σου λέει ξανά επίπεδα και φτιάξτε βαρετή από δω ξεκινά ο εξηγεί ο σκηνοθέτης κλπ για πάμε εδώ πέρα τόνια είναι μικρότερο τότε πρέπει να ανέβει πέρασε εκφώνησε ένα δισ θα βρείτε καλό παρανόμως φροντιστήριο αλλά μια και λέμε για το rock κάζο βήμα τέσσερις όλα καλά ίδια θαλασσοδάνεια με 30 πόντους πριν 60 225 και 20 δύο παιδιά τέσσερις και ένα εδώ πέρα Σάββατο το πέντε 12 20 τώρα 30 θα γίνει φύλλο θα κατέβει κατοχή μια ανέβει ποτέ μυαλό 34 για 18 μηνη όπως τελειώσαμε το γραμματοκιβώτιο φημίζονται 0 τον ένα το 2003 όχι τελειώσαμε με το δύο μηνών πολλά με τη πάμε το και υπότροφος του μπορεί αυτό πιθανό όπως είναι και το σχήμα έτσι 30 βλέπω κάθε φορά BBQ με ντόπια δόλια καλά αφού τα έξοδα προηγούμενων ισχύει διά τας φέρουν μέσα όλοι διοργάνωσε χθες 25 το πέμπτο βήμα εξηντάρης να 25 θα κατέβει χαρτιού βάζουν το 40 δοθεί το εδώ φαίνεται 12 δίχως μια 18.30 τώρα τι παρατηρούμε πέρα έκανε αλλαγή Athens 25 FX αυτό το χοντρό αλλά το πρόβλημα αλλά το και γενικά πέρασαν 25 και πάλι δεν ισχύει για τους εδώ οπότε μπορεί μια αλλαγή να προκαλέσει ντόμινο αλλαγών σ'όλα τα επίπεδα κατά κανόνα οπότε έκτο βήμα βήμα τι κάνετε ας πούμε 25 θα κατέβει και το επόμενο βήμα θα ξανακατέβει οργάνωσε ένα είναι λάθος αυτό γιώργος κάνουν βήμα-βήμα οπότε μπορεί να παίξει αυτό το τίποτα ντροπή αλλά αυτό παραδοσιακούς έκτο βήμα όλα καλά γονίδια 25 πιο φανερή χθες πέντε 12 αναπηρία μια μάνα μου άκου Open και όλα καλά δεν εννοούσε ότι τώρα 25 τας εδώ προκαλεί αλλαγή και ικανοποιείται ορισμός ικανοποιεί τουρισμός ποιες αυτό σοφοί επόμενο βήμα έκανε την αλλαγή σε αυτό το επίπεδο έμφυτη πού πάμε τα και προκάλεσαν ζημιές στο διπλανό ποτέ σ'αυτό το Υπομέτρο ισχυρίζεται σοβαρά όχι ανέβασε χθες στις 20 χρόνια εντός του 8 και 18 ευρώ πρέπει επίσης φορέα τόνιας πιεστικός οπότε 30 και κυρίως οι πελάτες πνοή πάει αυτό είμαστε έβδομο βήμα δεν θα υπέγραφε κάποιος έβδομο βήμα ρήγα 60 4.1 θα ανεβάσουν το 9 όσοι 30 και τέσσερις πέντε όλο το 25 ετών επόμενο βήμα να όχι αυτό είπα μπορεί να χάσεις το χρόνο το ένα επηρεάζει τον νάνι στο τέλος είπαμε μονάδα θα μπει τέρμα πάνω αλάτι από την ταπείνωση του πίνακα την αρχή της Σύρου το τέλος είναι 10 βήματα πόσο μπορείτε να κάνετε πιο Αναλυτικά ένα ενώ αίσθηση ότι φάγανε υπολογιστής αυτό θα λέγατε ότι ότι προκάλεσε αλλαγή είμαστε πέσαμε σε καμιά περίπτωση και προκάλεσε αλλαγή παγωτο χειρότερη προκάλεσε αλλαγές σε όλο το στα άλλα βήματα ήμασταν τυχεροί γιατί προκλήθηκε αλλά μπαξέ δε φαίνεται εύκολες βέβαιον έτσι λένε απλώς εβδομάδα χαρίζει μοναδική μου επόμενο βήμα μια δουλειά επομενο βήμα θα βοηθήσεις για πες εργάζονται με το που θα πάμε να δούμε το ξεκίνησαν με τον μοιραίο δεδομένα μετά ρίζα συγνώμη δεν οπότε εδώ ισχύει διότι όχι οπότε καλύτερα να κάνουν ποιος θα γίνει δυνατόν το εν δύσκολα ένα γίνεται ρίζα 60 εκατ εμμένει στη θέση του για όλα τα άλλα εικονίδια τώρα θα ρωτήσετε έφεραν 60 το κι έφτιαξα αυτό το χοντρό χαλάζι δεκατιανό χάλασα αυτή αλλαγή θα γίνουν σ'όλο το δέντρο αλλά θα την κάνουμε αλλαντικά έτσι βήμα αυτό λοιπόν ισχύει ποιότητα όχι και στον λίβανο μαυρίλα φάρμακα αμέλειες το γιορτάσουμε τέσσερις 9 65 εδώ κατεβάστε το 60 αλλά και πάλι χάλασε το επόμενο μοντέλο του παρακάτω όποτε έρχομαι εδώ αυτό μπορεί να το συναντήσει πριν 60 δηλαδή θα καταλήξει ως μέλος είτε με το καλό έρθει πρώτο λάθος και δεύτερο θα βρεθείς νομάρχης κάποιον να κατεβάσει κατευθύνθηκαν 60 ετών ενώ μπορεί να πείσει θα καταλήξει εδώ και ένα τάξη φαίνεται αλλά πράσα διώξε κειμένου σάββας πάνω στον πίνακα αυτά τα γράφει κάποιος τμήμα 10 συντάκτες να ενώ έχανε έως το ξέρει τέσσερις πέντε θέλετε να αλλάξει έμεινε από πριν πού να 60 wattt το σόλο δουλειά ήταν το προηγούμενο βήμα μπροστά να μην γράψω θα κερδίσουν κάποια μια κρυφή σου οκ αλλά τώρα με 46 λόγοι Σαμαριάς χρησιμοποιεί τα προηγούμενα σφάλματα τώρα συνεχίζουμε να τελειώσουν πώς καταλαβαίνουμε εμείς τώρα ο νους υπαγόμενα έπειτα έτσι ξεκινήσαμε το δημιουργούν ένα τάσος και συριζα έκαναν αλλαγές Θάνου τον όταν φτάσει στο επίπεδο 0 και τελειώσουν αλλαγές μελών οπότε τώρα καταλάβατε τη χειρότερη όργανο μια αλλαγή μπορεί να επηρεάσει τη νέα συνεδρίαση την επίδραση του να ακολουθήσουν αυτόν λογαριασμό πολυπλοκότητα πάμε να δούμε τώρα μια εφαρμογή αυτών πλέον ρυθμούς ισχυρισμός όσοι μεγαλώνουμε εδώ δεν μιλάμε επτά αφού υπάρχει ξανά χθες το να έχουν ίδιο ακριβή παρτίδες ξανά στο δρόμο τα κιλά έφτασε μυρωδάτη διαφαίνονται πάλι σόρος είναι Καλλιόπη τουρισμός οκ πάμε να δούμε τώρα μια εφαρμογή αυτού του πράγματος υπάρχει άλλη απορία πάνω στον αλγόριθμο κατασκευής οπότε αν ρωτήσει κάτι τέτοιο στον τόπο κάνει τώρα τα βήματα Αναλυτικά 10 βήματα 15 κος πόσα είναι τα αλλαντικά και κόμμα ίσως να γίνουν αλλαγές παντού δηλαδή όταν κάνεις αλλαγή να είναι θολό έπονται ξέρεις πόσο ύψος έχει το δέντρο υψηλό αρχικό το ύψος του δεν είναι οργανικό αυτό π.X. οκ εξαρτώνται ένα λογαριασμό ποσοστό οι γυναίκες μας δυο οπότε εάν κάνω μια αλλαγή το πολύ πολύ να γίνουν άλλες τόσες ανίκανο δομή αλλά για να γίνουν τόσες και πάει λέγοντας χωρίς απολογισμός θα γίνει χειρότερη αλλά θα μαζευτούν μου εφαρμογή υπάρχει μια δομή δεδομένων θα δείτε τις δομές που λέγεται αγορά προτεραιότητας λέγεται τώρα προτεραιότητά μας prior ειδικοί στα αγγλικά έχει τις εξής ιδιότητες στους τρεις βλέπετε το διατηρεί ένα σύνολο στοιχείων νέες μου αυτά κάθε στοιχείο που ανήκει στο εσύ και ακριβή βάζουμε στην ουρά οπότε αυτιού η δομή δεδομένων μας επιτρέψει μας επιτρέπει και να εισάγουμε πράγματα και να διαγραφεί στοιχεία και επίσης μας επιτρέπει να βλέπουμε το μικρότερο στοιχείο οπότε γιατί την κάνουν αυτή τη δουλειά παρά την αφορά το μικρότερο σκυλί γιατί αν έχω μια τέτοια δομή και νέο πιο μεγάλος και που έχεις πάντα κατευθείαν στη ρίζα και λέει το ένα μεγάλων ψάξει όλο κατευθείαν είναι όμηροι του ένα σταθερό χρόνο με τον μικρότερο γιό που υπάρχει ανάμεσα στα δισεκατομμύρια που έχει σήμερα το τους να γίνεται μπορείς να βάλεις τα ίδια παιχνίδια θα τα λέμε είπα πριν μπορεί να έχει ένα σωρό ένα σορό πουλάνε παντού πέντε παιχνίδια ικανοποιείται ορισμός ότι ο πατέρας έχει μικρότερες επειδή Τάνοβιτς ποτέ χωρίς δανειστές στοιχείων 16 φορές μέσα δεν έγινε τίποτα οκ και έρχεται κανείς λέει να βρω προτεραιότητας άρδην και όσων είναι καυτές συναρτήσεις αυτή που κάνουμε τώρα αλογόνου κατασκευής έχει σε βάλουμε ένα στοιχείο μέσα στη δουλειά μίλησε για να τους πείσουμε να βρούμε το ελάχιστο στοιχείο σε σταθερό χρόνο όπως είπα και για να το βγάλουμε τη σορό γιατί δε μπορώ να τα βγάλω σταθερό χρόνο ελάχιστο στοιχείο εάν τον πρώτο βρίσκω λέει δηλαδή για να τα βγάλω πέρα χώρα πλήρωσε λογαριασμό το χρόνο μια ιδέα 40,5 πρώτος για να τον βρω τώρα βρίσκουν έρεισμα με το γάλα τη σορό πάει να εξαφανιστεί ποιος θα γίνει γρηγορότερα αυτό παραμένει τέσσερις στα τέσσερις ποιος θα κοπέλα χθες υπερέβησαν τις 12 οπότε προκαλώ πάλι ντόμινο αλλαγών που χειροτερεύει άνετος ρυθμικό των Γάλλων έξοδο πλήρωσε λογαριασμό μου να τίθεται όλα θα συνέφερε να εξοντώσει τον πίνακα το 67 πού να πάει εδώ γιατί σε πειράζει αυτό χαλάει τον αριθμό κάπου όχι είναι σταθμισμένο αυτό καθαρά και τον ένοχο όχι μείον τέσσερις έξι σπαθιά και δύο τρεις τας τέσσερις αποδοχή από κοιτάξτε τόσο τρελή διαφορά οκ τώρα τις σας έδωσε κάποιες αυτή δομή αυτές συνάρτηση σας λέω εγώ θέλω να μου κάνετε ταξινομήσεις στοιχείων όσα τσιγάρα εκεί πέρα που μιλάει κόσμος όσα κάνουν ταξινόμηση δυνατή δομή θα είναι συνάρτηση της ζούνε ταξινόμηση μονάδα από μέσα μου ενώ άφησε αιχμές εναντίον του να κάνει λεξικά στη δουλειά όχι πακέτο να ξεχάσουμε την κυριακή αρνήθηκε εξάλλου διόρθωσαν ταχυφαγεία πλέον κλπ έτοιμη λοιπόν θα κάνω ταξινόμηση καθαρισμού βοηθά πολύ σαφές Ζαρντινίδη fannie mae stack μείνουν δεν έχει πολλές επιλογές προστέθηκαν πιθανότατα κα κεφάλι θα το βρει απλά ωραία βρήκε το ένα μετά ο επόμενος διευθύνων η Pfizer στη συνέχεια το ενώ κανένα άλλο Sir να βάλουμε τους λέω θέλω να ταξινόμηση στα νησιά υπάρχουν εργαζόμενοι τίποτα Εξάλλου μην και θα κάνουν σοβαρά θα βγάλει το στοιχειό της ρίζα που έχουμε βάλει στην έξοδο στοιχείο ένα και θα κάνουν δομή αφυδάτωση φωτό μείωσαν τις θέσεις που προέβαλε μια ρίζα στον υπάρχουν τέσσερις στη θέση του τέσσερις ο άρθρο πέντε στις 4005 12 ωραία επόμενο βήμα σαν άλλοτε λόγω μοναχισμού σαν έξτρα επιβάρυνση τέσσερις αριθμό βάλτε μέσα προσπάθησες είδες ρίζα πέντε κλπ κλπ από σφαίρες διάλεξε την έξτρα όσα στοιχεία έχει το δέντρο όσα έχει κάποιος τα σχέδια που δίνουν μια βαβούρα όσα είχε να όσο 12 αποτελούν στοιχεία έχει πολλά Καλλονή φόρεσε του fast track μην όσο θα αφιχθεί χειρότερη περίπτωση που όσο χρόνο θέλει λογαριασμό ΥΚΩ πως ο τρέχον να ταξινομήσουν τα πράγματα ο λέο μίζα δίνουν ένα τρόπος για να κάνεις ταξινομήσει αυτό λέει έχει ύψος περισσότερους χρήσης ευρώ κι 10 ταξινομήσεις άλλες φορές την έκτακτη απορία πάνω βραδιάσει λύνουν υπάρχει ένα στοιχείο μέσω ο τελευταίος αριθμός θα διαταχθεί δηλαδή το 60 και το μεγαλύτερο εδώ το ξέρεις δεν το βλέπεις άμεσα αντιστοιχία εισόδου όσο το ξέρεις θα δώσουμε να βλέπουμε είναι 12 πόσα 11 12 ορατές και να μην καλέσει δεν αφορά τα κέρδη της ένα κρίση αλλάζει πολύ κοντά δεν αλλάζει αν κέρδιζε ν κρίσιμη δευτέρα κρίση κάτι τέτοιο ας πούμε το σύνταγμα απόρροια προφανώς και μπορεί κανείς να εξηγήσει γιατί ήταν σε θ τελικά έχουν πολυπλοκότητα λογαριασμό κι όπως είμαστε εδώ που είμαστε λόγω θέλω να έρθει και πάλι στο το στοιχείο με τιμή αλλά καταφέραμε υπάρχει 1000 15 θα κάνει όλο τον γιο του βαν αρχίσουν για υπάλληλο βάλε μια κάτσε τους μισούμε τον επιταγές αρκετών Νίκας φάση κασέ των λύτρων που έχουν γιατί να θέλω αρχικά ο νέος δίσκος είχε πάντως χρειάζεται να δω όλο όλο τον αντριάνο μέσω να πρώτα πρώτα πράττω ευρώ έτσι βλέπουν το πέντε από εδώ από τη δόλο το δέντρο οι μπορώ να βρω γρήγορα εμείς το βλέπουμε είναι 1.5 12 από εκεί βρίσκεις τον να είπαμε πριν ότι κάθε στοιχείο που είναι για κάθε στοιχείο I ισχύει αυτό το πράγμα λέει σε κάθε συνετό παιδί κλπ αγώνας μου οτι μπορούμε να βρούμε το πέντε γρήγορες έχασε όλου του έχασαν να εξερευνήσουμε όλο το δέντρο 33 αν το ξανά σόλο δεν λάμβανε ο τόνι οπότε κάθε φορά που το φορά ζήτησε κατά δύο από χειρότερη έναν φίλο ούτε το λογαριασμό μαύρο όλο του διατάξεων του ν ορατούς βίντεο και μετά τι γίνεται όρισε απάνεμη όχι άμα τους πίσω μπορεί να χαλάσουν την F1 για αυτές όσο θέλει για διαφύλαξη αυτά τα έχει φάει απλών ήταν μόνο η αρχή ποτέ δύο φορές λογαριασμού δε με νοιάζουν οι σταθερές πουθενά λογαριασμό υπόγειου τόνισε παρόμοια λογική έτσι είτε θα το βάλω σα φίλο ανάλογα με το τι τιμή θα έχει έχει άσθμα πρέπει να μπει σε αυτή τη θέση θα πρέπει να καλέσει τη φανταζόμουν Μοσχάτου τραβάμε το καινούριο στοιχείο τώρα αρχικό ποίηση γιατί μου μένει μόνο ο ύφαλος αιτία ένα πρώτο βήμα παρά για να φτιάξεις είχαν αραιή όσα στοιχεία τότε το μνημείο απλά προσκάλεσαν για παράνομες γιατί θα Γι' αυτό ο γρίφος του βάλαμε κάποια διάταξη τα μαλλιά έτσι θύμα κατευθείαν έτσι κοίταξα ούτε να κοιτάζω ιδιώτες και τέτοια καθώς απομένουν μπορεί να βάλω φαίνονται κεφάλαιο τείνει απλά βρίσκεται ένα από τα μας πριν το επαναφέρουμε όμως κρίνουμε όμως κι εκείνος θα έχει αυτό που είπαμε πριν εφαρμοστεί συλλήψεων καλούμενη φορές την εξάτμιση όπως είπαμε και στο τέλος θα μας βγάλει έξω με ένα τους αριθμούς που θέλουμε