Σημεία συνέντευξης στον ρ/σ «Real 97.8» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real 97.8» και τον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου Για τις συντάξεις Ξέρουμε ότι οι συνταξιούχοι αποτελούν για μια πληθυσμιακή ομάδα, η οποία έχει πληγεί από την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, παρά το γεγονός ότι και από άλλες κινήσεις που έχουμε κάνει -μειώσεις […] - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΙΖΟΥ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real 97.8» και τον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου Για τις συντάξεις Ξέρουμε ότι οι συνταξιούχοι αποτελούν για μια πληθυσμιακή ομάδα, η οποία έχει πληγεί από την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, παρά το γεγονός ότι και από άλλες κινήσεις που έχουμε κάνει -μειώσεις […]