Ενότητα 8: Προβλήματα σφαιρικών συντεταγμένων με αζιμουθιακή συμμετρία / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Λοιπόν θα συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει δηλαδή έναν λίγο να γράψω εγώ παρά πάντως σχολίασε τη σχέση αυτή να ασκηθούν είχαν διασχίσει επτά δύο είχαμε ουσιαστικά μιας τα που ξέρω ότι το κάτω καπάκι έχει δυναμικό μείον δεν ενώ το πανό ημισφαίριο έχει δυναμικό συμβαίνει ρητών δυναμικό δε Θ πάνω στην επιφάνεια Στεφανής βλάβη είναι σήμαινε κοινοβουλίων δεν για φυτά από 0 έως Δευτέρα και να σου πει είναι μείον τα είχαμε γράψει την γενική μορφή της γεύσης και επειδή εμείς ψάχνουμε το δυναμικό πρόθυμο σας πηδάνε φ για μικρότερο του α όπου α είναι η ακτίνα της σφαίρας οπουδήποτε στο εσωτερικό άλλοι μικρότερης του α οπότε είχαμε γράψει το άδικο να είναι της φύσης χρίσμα Α1 και την Α2 χάρη στην ταχύτερη πήρε από 0 έως άπειρο PL Τούρκος φυτά λόγω της Σαμοθράκης μέτριας υπήρχε αυτό το πρόβλημα και είχαμε χρησιμοποιήσει η πληροφορία ότι η πάθηση αυτή συνθήκη αυτό είναι το φετίχ φυτά πάνω στην επιφάνεια από το οποίο εγώ χρησιμοποιώντας την πληροφορία εφόδιο αυτό το έναυσμα Α1 α πάνω στην επιφάνεια αυτήν την χωρίς φυτά είχαμε πολλαπλασιάσει δεξιά και αριστερά μετοχή έρθω μόνος θάνος μικρούτσικος θήβα είχαμε ολοκληρώσει εφικτές και αναγράφει πλέον ισχύει όχι όπου έχουμε πει ισχύει είναι στόχος η ένταξη και από μείον ένα έως είναι να έχουμε εμείς αυτό το ολοκληρωμένο το όχι ενώ εδώ έχουμε αυτό το οχυρό τριών ετών ισχύει επειδή δεν έχει από μείον ένα ένα είχαμε πει ότι ορθώς κανονικές συνάρτησης δεν έγινε είπε κυνηγίου ενώ γύριζα δύο και 1.2 επιτυχίες οπότε ίσχυσε φονιάδες είναι γίου ελ βελτιώνεται όχι ίσα με δ ή αλλά να επειδή αυτοί είναι τόσο ισχύει ότι δύο Air και 1.2 η επικήδεια τελετή τόνωσε την τέχνη ήσαν δ ή όποτε σημαίνει αυτό ότι εδώ έχουμε πια και επιρρίπτοντας εμμέσως το 2.2 αλλά το αποτέλεσμα είναι ίσο με α α τόνος π α στην τόνωση ποιοι Καππαδόκη των δύο τότε διορθώνοντας και ένα μεταξύ και έκφραση για τον Alpha Alter τους τότε μπορεί να τους διώξω και θα έχουμε το α θα είναι αν προσεχθεί και συμπράξεις δύο ΑΕΛ και π α στην διάρκεια δύο Κλείνοντας αυτά από εκεί και αυτό το πλήρωμα και το δεν μπορώ να βγάλω αυτό δεν μπορούμε να βγάλουμε έξω όχι επίσης σε πρώτη φάση είναι ευαίσθητα Πειραιά όχι επειδή έχει προωθείται τώρα ουσιαστικά διασκεδάζουμε το όχι από μείον ένα έως συναινούν τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση που έχουμε δει τον θ έχει αυτή εδώ τη μορφή ουσιαστικά στη θέση αυτή εδώ θα έχουμε αυτό το κίνημα περιγράφεται ως από μείον ένα έως 0 πάμε στο ΚΚΕ και πότε χωρίζουμε στάδιο ημισφαίριο το πάνω καπάκι από μείον ένα έως 0 από την γωνία ποιοι έως εκεί που είναι είναι μειώνουμε την π χ την έχει ενώ είναι SEAT από 0 έως ένα λέτε από το πάνω καπάκι μα εμείς δεν έχουμε η γωνία είναι από τη Δευτέρα έως 0 έναρξη και έχουμε συνδεδεμένο κόσμο μια άσκηση βέβαια επειδή π.χ. επειδή έχει εντάξει αυτό το αυτά τα δύο πληρώματα δεν υπολογίσουμε για να βρούμε το α τώρα κανείς μπορεί να μου πει αν θα υπάρχουν όλοι οι συντελεστές ήταν κάτι κάποιοι συντελεστές μηδενίζονται αν θα υπάρχουν όλα τα α κατέστρεφε τρόπος μετριασμού Βενιζέλου κατασκευή όταν έχει ήπιε EPS απόγευμα λεζάντα μείον όχι είναι μειωμένα και στην κατέθεσε εντάξει ανάλογα με τα δίχτυα είναι άρτιος η περίοδος είναι αδιαίρετη συναντάς εντάξει αν το έλυνε άρτιος δίνει 0.4 είναι άρτιες άρχισε αυτή εντάξει είναι άρτια εντάξει εδώ είναι περιττός επετέθη εδώ πρόσεχε έχουμε οπότε αυτό προτού γράψει ψύξης για να δούμε το βρε Βαρουφάκη παράγοντα και να είναι τα εξής εντάξει οπότε επικεντρώνεσαι φτερό για να αλλάξουμε το μεταβλητή κιθάρα πήγε ασφαλώς όχι σαν να μην είχε μείον 1000 επί ντε μείωση αφού αλλάζει μεταδίδει το από μείον ένα θα γίνει ένα και δομείται εκατομμύρια αυτό φεύγει απέξω και θα γραφτεί από 0 έως εκατομμύρια για παίξω τηλέ ωνίας όχι επειδή έχει το οποίο είναι από μηδέν έως ένα μείον ένα στη νέα ελ όχι π.χ. βλέπει πάλι μηδέν όπως αυτό πέρα αν λοιπόν αυτό εδώ είναι το L είναι άρτιος επειδή υπήρχε και να μειώνεται το έχω φάει από δω θα περισσέψει φωτονίων εδώ και η άρτι αφιχθείσα φύγουν εντάξει οπότε η Apivita φεύγουν και οι αιώνιοι φοιτητές που μένουν είναι περιττή οπότε αυτό εκεί το αυτό το άθροισμα τελικά με προσεκτικές τάξη έγινε δυο φορές από 0 έως ένα TL όχι επειδή έχει για ΑΕΛ περιττά οπότε το τελικό αποτέλεσμα το τελικό ένα στάδιο λοιπόν προχωρημένο είναι εδώ είπαμε θα βγει να δύο οπότε θα υλοποιηθεί και αυτό διότι πέρα απ'ότι φαίνεται ταξίδι και θα έχουμε να υπολογίσουμε αυτό το πλήρωμα από 0 έως ένα Π Έλα π.χ. επειδή έχει αλλά για μόνο περιττά εν ξαναλέω γιατί πέτυχε το μείον απέξω που λόγω του δυναμικό 1000010 και όταν έχω μάρτυρες δείκτες αφαιρούνται αυτά τώρα αυτό μπορεί να το υπολογίσετε εσείς χρησιμοποιώντας τίποτε κεντρικής δίνει κάθε τόσο παιδί εξάσκηση με παραβατική ολόκληρες κλπ έχοντας απώτερο και δικές μας λέει ποια τύχη είναι ένα σχέδιο στην ελβετία παραγωγικό τέτοιας παραγωγής της συντεταγμένες είναι αξίζουμε δόντι που θα βγάλετε ένα τεχνικό τύπου για το πόσα είναι τα α εντάξει ο οποίος υπάρχει μέσα στο βιβλίο σας κάνετε στο σπίτι σας αυτό θα καταλάβει δεν είχαμε εξοπλισμένοι με την ιδιότητα τον πόλεμο δε ότι αυτά αναμένουμε το L είναι άρτι περιθάλπονται για να όπως και το περιμένουμε και αυτό καθώς απλοποιούνται πράκτορα που μαθαίνουμε ότι το έργο πρέπει να είναι μόνο κέρδος δεχθείς να πετύχω κάτι τέτοιο και Geniki η έκφραση είναι αυτή εδώ υπολογισμός αυτός θα γίνεται με τη βοήθεια της του της του τύπου του Ροντρίγκες μεταξύ τραβάμε απόρροια λοιπόν αν δεν έχουμε πορεία μπορεί να προχωρήσουν ως εξής να ξαναδούμε λίγο να μείνουμε σε αυτό κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα άλλαξαν γράψουμε λίγο γενική έκφραση που είχαμε εδώ όταν έρθουν ουσιαστικά τέτοια προβλήματα πρώτ' απ' όλα εμείς άμεσα μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα το εξωτερικό δηλαδή εγώ αν σας έλεγα να μιλήσετε στο εσωτερικό πρόβλημα αλλά να πουλήσετε στο εξωτερικό πρόβλημα δηλαδή άλλη μεγάλη εφεύρεση του α τη θάλασσα ξέφρενο εσωτερικό πράγμα που θα άλλαζε ανώτερα θα είχαν αυτές οι γεύσεις όχι χάσαμε τώρα μηνύει τον έλκυε ένα εδώ θα μαζεύει τα εντάξει οπότε εδώ θα είχαμε Β1 μυών και ένα γιατί τώρα τι θέλουμε στο αυριανό μηδενίζεται ξ ένων το αν κρατήσει εδώ πέρα δηλαδή θέλουμε είδατε να μηδενίζεται κάθε σόρος χάρη στην ελ Τετάρτη στα γραφεία της ΔΔΕ Φθιώτιδας όποτε θέλουν αυτά αυτά τα κομμάτια αυτές εισφορές οπότε θα αλλάξει εδώ δηλαδή το αποτέλεσμα θα είναι κλειστοί μείον εκτόνωσης και έναν οπότε το α θα πάει εδώ στον παρονομαστή και μάλλον θα είναι κάπως έτσι μείον συγνώμη ενοίκιο εδώ οκ και αυτά θα είναι τα β αλλά σε τελική ανάλυση από άποψη ολόκληρων ομάδων τεχνητά ερυθρά υπολογιστή εντάξει δηλαδή τελικά αποτελέσματα είναι έτοιμα κατευθείαν συνέθεσε ίδιοι το μόνο που αλλάζει είναι από άποψη όλα εκτός από αυτό εδώ διαφθορά θα πάει προς τα πάνω μας στη και ν α τιμιότητα ΕΛΚΕ σατινέ διαφοροποίησε το θεάρεστο έργο πράγματα καταλάβαμε μεταξύ σίγουρα για την αλλά τίποτα πραγματικά ακριβώς τα ίδια το μόνο που αλλάζει λίγο χρειάζεται αποφασίζει τώρα για να πάμε να γράψουμε μια γενική μορφή της λύσης για τα γνωσιακά προβλήματα και να δούμε κάτι πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ σημαντικό μας βοηθάει να δούμε κάποια προβλήματα στις θέσεις στις παιδικές πράγμα Σ αυτό το πολύ σημαντικό μπορεί να δούμε είναι το εξής ότι γενική πεποίθηση γραφε α εφιάλτη στην C Β1 επί άριστη δύο έλκυε ένα όλο αυτό επιτήδειοι αλλά Τούρκος φίδια εντάξει αυτοί οι δύο γενική μορφή μπορεί να έχει σχέση εντάξει έχει και κάνουμε και εδώ ένα παράδειγμα ήταν μέχρι τέλος πάντων να προχωρήσουμε χρησιμοποιώντας και τη μέθοδο ι τον πολιτισμό του Βυζαντίου εδώ όμως υπάρχει και κάτι άλλο πάρα πολύ σημαντικό να μπορούμε να προσέξουμε και αυτό το πολύ σημαντικό μπορεί να προσέξουμε είναι το εξής ότι αυτή εδώ η έκφραση παίρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα όμορφη αν πω ότι εγώ ψάχνω να βρω το μοναδικό φως είναι αλλά ακόμα Θ αρχίσουμε το μείνε αν ψάξω να βρω το δυναμικό όπως είναι πάνω στον άξονα ζητά έχει ηττηθεί τόσο το μεσημέρι αναζητά που σημαίνει ουσιαστικά φ πάνω στο ζητάει ξανά μεταξύ ακούμε βλέπουμε και έτσι σας περί αυτόν εδώ γράφω αυτήν την πληροφορία είδες με το μηδέν άρα ψάχνω ούτε με το ΠΑΣΟΚ δίδαξε γιατί θα έχουν πατέρα αυτό ξαναγράφεται όπως είναι δηλαδή εν α ελ αρίς στην ελίτ στην Β1 αρρυθμίες ΕΛΚΕ να και θα έχω κάποιες κλαίνε γιατί 20 μηδενός είναι ένα πιάτο ενώ την θυμάται κανείς ιερού πολέμου του ζανγκ ένα ποσό κάνει πάντα μονάδα εντάξει την κατασκευή των απαραίτητων τίποτε Ροντρίγκες και βάλτε να αρχίσω με ένα αποδοκίμαζαν γι αυτές με τα 0 είναι ένα παιδί αυτό φεύγει και πιο είναι το πάρα πολύ σημαντικό πράγμα θεμελιωμένα ότι που είναι αρκετά είναι σχεδόν λοιπόν είναι το εξής ότι εγώ πιο το ζητούμενο να ψάχνω βρίσκω τα α και τα δύο γιατί αν πρώτα ABB μετακίνηση οπουδήποτε στο χώρο απλά πολλαπλασιάζουμε κάποια του Κωστή εδώ αυτό μου λέει άνεση Παρασκευή στη νησί πάντως να ξαναζεί η οπότε απ'αυτή τη γεύση υπολογίσεις τα Α και Β δηλαδή αν θέλουμε να είμαστε αυστηροί εδώ μπορεί να πάρει μαζικά εδώ απολαμβάνουμε ζητά η άρτα γίνεται ζ άφησα πάνω στον άξονα των τον θετικών ζητά άπορες και εγώ η πρώτη γεύση πάντως εξετάζει η που σημαίνει να βρω αμαυρώθηκε ξέρετε πόσοι είναι αυτοί οι συντελεστές της τους φέρεται πως είναι έτοιμος και μπάσκετ βάζουμε τα και έχουν ήδη γίνει κίνηση οπουδήποτε στο χώρο γιατί βλέπετε η αλλαγή που δεν έχω με τους 9 συντελεστές προσπάθεια καθότι τόσο ωραίο εφαρμογή για να το καταλάβετε άμεσα μέρας τις γάτες στο σπίτι αν θυμόσαστε αυτή την άσκηση δεν με το πάνω και κάτω καπάκι με διαφορετικό βέβαια είχαν προσπαθήσει να μιλήσουμε μια άλλη μεθοδολογία και είχαμε πει να κάνετε στο τέλος της πράξης γενικά έβγαινε ένα δύσκολο πλήρωμα απλοποιείται αυτό το κέρμα στην περίπτωση Παπαστράτος Ζ οπότε ίσως έχετε βγάλει έως σήμερα σε διακανονισμό ως δεύτερο iPad μέσα στο βιβλίο οπότε τι θα κάνει τώρα θα παρατεθεί την λύση που θα βγάλετε μόνοι σας υπάρχει στο βιβλίο και που σας δίνει πως το δυναμικό ο συνάρτηση του ζητά και μετά αυτό το δυναμικό που είναι γνωστό θα πάντα να αναπτύξετε σε τέτοιες δυνάμεις αναπτύσσοντας το δυναμικό σε τέτοιες δυνάμεις βρίσκεται η Α και η Β με αυτά τα οφέλη και τα μέταλλα παρόλο που θα είναι μόνο υποτίθεται για την λύση πάνω στην τσάντα ζ είναι τα ίδια για οποιαδήποτε λύση οπότε θα δείτε ότι αυτές τελετές πρακτικά είναι ίδιοι με αυτούς που βρίθει μπορείτε εμένα φορολογία κατασπαταλώνται ονόματα πέρα η πολωνέζα καταλάβαμε αυτό το πολύ σημαντικό λοιπόν από την πώληση με κυριότερο κ Μαρίζα ότι για κόστη η εισηγμένη για τη θέση με τον Vettel αντιπάλους στο στον άξονα Ζ που αυτά των μονάδα κι όλο το πόλο με μονάδα έχω το πολύ ενδιαφέρον τέχνασμα να όταν υπολογίσω τους συντελεστές για πάνω στον άξονα ζητά να είναι οι ίδιοι οι συντελεστές για οποιαδήποτε διάθεση χώρων έτσι πάρα πολύ βολικό και πάρα πολύ χρήσιμο και θα κάνουν και εφαρμογές των εντάξει το καταλάβαμε σαν μεθοδολογία αν λοιπόν αυτό μάθαμε τώρα ανταπάντηση σαν συνέχεια της άσκησης 7.1 άλλος τρόπος να βρείτε ποιο είναι το πλήρες ανάπτυγμα σε ένα τέτοιο σύστημα με πάμε και ΚΚΕ κι αυτή η μεθοδολογία φόρουμ για τις σχέσεις με ουσιαστικά ενώ αυτή είναι η αιτιολόγηση γιατί αρκεί να βρίσκω τα Α και Β βαθμό χατζηδάκη αυτά μου είναι αρκετά για να μπορώ να υπολογίσω να χρησιμοποιώ τα ίδια α και β οπουδήποτε για οποιοδήποτε σημείο στο χώρο λοιπόν θα πάμε τον χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λογική για να κάνουμε μια εκτίμηση τις ποσότητες βίας έχει Μηλιώνης εκτόνωσης μέσα αυτή παρακολούθηση ποσοτική εργαζόμενοι έχουμε δει πάρα πολλές φορές είναι το έναντι χμ έχει τονώσει συνήθως τη θέση και το στοίχημα με κάποιο φορτίο αμαδόρ αναφορά ένα ενέσιμη ακόμα δύο φορτία και σύνηθες στο χώρο έναρξη οπότε θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια έκθεση φωτό ένα χυμό ή όπου για να ξαναθυμηθούμε την φτωχή εκδοχή εικόνας έχω εγώ τις εφαρμογές της Microsoft έχει C δε κάπου εδώ βάζω όχι ή χιτώνες είναι είναι μια θέση στο χώρο στον οποίο μπορώ να βάλω κάποιο φορτίο και κάπου αλλού εδώ βάζω φτωχοί το φίδι είναι ύφεση στο χώρο στον οποίο υπολογίζεται δυναμικό που οφείλεται αυτό το φορτίο ποτέ αυτό το τέρας ξέρετε είναι το δυναμικό στη θέση είχε από φορτίο μοναδιαίου στη θέση του τον είδε να πω εντάξει αυτά είναι συμμετρικά αριστερά δεν αλλά συμβολισμοί συνήθως και φυσική πάει μέτοχοι των δανει θέση το σημείο εκεί που εγγράφονται και δημιουργεί το πεδίο εντονότερα είναι χώρος το οποίο ψάχνει να βρει το παιδί μεταξύ αυτή την έκφραση έχουν όπου τελικά μάλιστα εδώ υπάρχει μια αγωνία μεταξύ τους που είναι λίγο ένα γ κάμω θυμόμαστε αυτή γωνιά γ την έκδοση αυτή είναι πολύπλοκη γιατί εδώ τόχει είναι συστηματικές πράγμα είναι συνάρτηση του αλλά θ' αφήνει ένα χιτώνα ευχές αντί αυτού αρκούντως ή κοιτώντας και αυτή η γωνία γ έχει την εξής ιδιότητα ορισμό ουσιαστικά κος γ δεν φαίνεται πολύ διαφθορά είναι πρακτικά κος θ επικός ή την PSI θ PCIe ή επικός αφήνει μείον ζητώντας έξι θέλω εγώ τώρα να βρω ένα σύντομο ανάπτυγμα κατά κάποιο τρόπο για αυτό εδώ λοιπόν εγώ θα σας γράψω ποιο το αποτέλεσμα και μετά σας όποια συναισθηματισμός είναι αποτέλεσμα συνήθως γράφω τα εξής ένα ακόμη δεν μας άπειρο μικρότερο στην μεγαλύτερο στην Ε.Ε. είναι ένα βίαιη χωρίς γ λοιπόν σχεδόν σε όλα τα παιδιά θέλουν να νικήσει μεταπτυχιακά μαθήματα δηλαδή επτά δυναμικής θα βρείτε το ένα έχει μειώσει τον μπορώ να γράψω στον τρόπο είναι το μικρότερο αλλά και το βράδυ λέει ότι κάθε ΣΔΟΕ εδώ οκ το πολύ αυτό το μέτρο είχε μείνει ζητώντας μπορεί να γράφει έτσι όπως τότε είναι προφανές ότι είναι είναι το πολωνέζα εάν για την οικογένεια 100 που είναι μια πολύπλοκη χρονιά βάσει των τώρα το παραμικρό αρκετά μεγαλύτερο έχει την εξής σημασία αλλά μικροτερο η μεγαλυτερο καθορίζεται ως εξής ανάλογα με το ποιος είχε δίκιο ή έχω καταλάβει πότε είναι το ένα το μικρότερο από τα μεγαλύτερα δεν συγκρίνω το μέτρο π.χ. καταθέτοντας συγκροτούμε τριβών π.χ. και το μέτρο χιτώνες και κάποιο brand αποχή φυτρώνουν στα μέτρα τους και παρόλα αυτά να ανταπεξέλθουν σύνταγμα νσ πίτερ τζάκσον και αν αυτό είναι μικρότερο απ' αυτό εδώ πέρα αντοχή των τύπων μικρότερο όχι τότε θα έχω το μικρότερο θα είναι το έχει το τρίτο μεγαλύτερο θα είναι φτωχή η αναφορά σε κάθε φορά λοιπόν για τα ανάλογα με το σημείο στο οποίο βρίσκεται το φορτίο και το σημείο στο οποίο στο χώρο ψάχνουν λόγος γίνεται έλεγχο ποιο είναι το μεγαλύτερο και πιο είναι μικρότερο από άποψη μέτρων και γράφω τη σωστή έκφραση αυτό τρόπο τη γραφή μαζεμένα αλλά δε σας δίδυμοι θα έβαζα για σήμερα λυτρωτή ζητώντας κι έγινε το όνειρο του ή με το φωτογράφο τον τρόπο με τον πρώτο και μεγαλύτερο έχω αυτή τη σύμβαση και δεν χρειάζεται να γράψω μια δίδυμη συνάντηση εντάξει μπορούμε να καθιερώσουμε και εδώ μια εύκολη διανομής και όταν έξω βρέχει πέρα λέμε άρδην το μέτρο όχι Care τόνος το μέτρο έχει τον σύνταξη αυτοί λοιπόν οι νέοι ο τύπος που θέλουμε να αποδείξουμε και για να δούμε αν μπορούμε να αποδείξουμε ότι πραγματικά ισχύει ένα τέτοιος τύπος και βασικά να χρησιμοποιήσουμε τη μεθοδολογία που είπαμε λίγο προηγουμένως ότι για να βρω τους συντελεστές γενικά χρειάζεται να βρούμε τους συντελεστές όταν είναι πασίγνωστο ζητά αν λοιπόν εγώ όπως και αυτό το ένα διαχυθεί έχει διάθεση και εμπορία πες όχι γιατί αυτό ήταν της μορφής άρα εις την ι ελ σινεμά αυτό γράφεται ένα πια οι στοίβες είναι έναρξη οπότε εδώ το γράφω κατευθείαν έτσι αντάλλαξε επί άρα μεγαλύτερο σημείο νέους είναι ένα εντάξει οπότε έτσι μέσα στο λοιπόν αυτό εγώ θέλω να το γράψω σαν ο δυναμικός συνδυασμός λοιπόν προχωράμε θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό που είπαμε προηγουμένως κατά κάποιο τρόπο να διαπραγματευτούμε πιο Σώρρας μαζί μουσική συνεδριακή όταν έχω μυθική συμμετρία μπορώ να βρίσκω τους ελεύθερα με ένα έξυπνο τρόπο εδώ έχουμε καμία συνθήκη με τρεις στάση για φαγητό όχι έτσι που να μην έχουμε καμία διοίκηση μέτρα οπότε και θα κάνουμε μια κασέτα μαζί με τη μέτρια Bosch θα μεταφέρουμε εμείς αυτό το χιτώνες να πανάδες πάνω στον άξονα ζητά μετά από έρευνα σε αυτό οπότε εμείς γιατί εγώ το σύστημα αξόνων πανάκεια δόθηκαν αποστέλλω που εγώ έφτιαχνα έτσι που να περνάει αξίζει η αποδοχή των οπότε τότε αν άξονα Ζ περνάει αποδοχή των λες έχω δημοτικής μέτρια πλέον αυτό το δυναμικό έχει μετοικήσει μετριέται όπου και να βάλω το 1000 εντάξει υγεία με διαφορετική υφή είναι συμμετρικό οπότε αναγκάζονται να βάζουν ειδική συνεδρία πως μεταφέροντας το χιτώνα πάνω στον άξονα Ζ και γωνία γραμμές έχουν την είδαμε που σχηματίζει άξονα ζητά μετάλλαξη μάχη αν όμως το κάνω αυτό ξέρω ποια είναι η συνήθης α ήπια στην ελ σιντ Β1 PR τίμιων έλκυε ένα και όλο αυτό επειδή εάν χώρους κάνουν γιατί τώρα είχαμε τιμωρήσει την αυτή την πολιτική ωνία είτε από το πάνω πάνω άρα η γωνία που κάνει όχι τόνος που είναι επάνω στην εξόντωση η μέτοχοι είναι λίγα τι λέγαμε φυτά τώρα όμως δεν έχουν σημασία και τώρα θέλουν υπολόγισε αυτούς συντελεστές λοιπόν το πιο εύκολος τρόπος να προληφθούν στυλίστες είναι να εκμεταλλευτώ το κόλπο που είπαν δηλαδή ότι αν εγώ βάλω οδηγό διάγραμμα γίνει ίση με το μηδέν οπότε αυτό θα γίνει ΠΕΔΥ μονάδας θα γίνει μονάδα για να υπολογίσω συντελεστές το μόνο που χρειάζεται είναι να ουσιαστικά να διώχνει αυτόν πέρα και πάω και βρίσκονται στη θέση από την πληροφορία που έδερναν κοπάνες εξέδωσε η ένταξη της σημαίνει είπαμε στην αρχή ζητά το όχι πάντα πάνω στο τραπέζι αυτό το κόλπο δηλαδή εγώ για να πάρω εύκολη έκφραση λοιπόν θα το πρόβλημα αυτό μεταφράζεται ως εξής το γράφω ένα διαχει όχι των ασκήσεων με άθροισμα αυτά εδώ Α αριθμ είναι σε Β1 αλλά στην ένα θέλει και ένα αλλά αυτό για να γράψω αυτή την αδιέξοδη και θα πρέπει να αποκαλείται εξής χ ψ δεν και το το δικό μου είναι και το και έδωσε όλες το bypass άλλαξαν το ζητάνε και όχι να τα βάλει μαζί μας το ζητεί εντάξει κάτοχοι των σκευασμάτων που ζητά για να αποκτήσω ένα μου έχεις μέτρια και να γράψω αυτή την έκφραση αυτή έκθεση κύριας Δημοτικής μέτρια και δεν υπάρχει γωνιά φ και μετά το είχε το βάζο πάντως να ξανά το 1000 για να κάνω αυτό που πουλιέται δηλαδή για να ψάξω τη λύση γιατί η είσοδος δε για το άμεσο μέλλον είναι εντάξει αν θέλουμε να έχουμε άμεσα μοιραία θα πρέπει και όχι καταβαλλόταν στα μέσα του ζητεί να έξι οπότε τότε αν και τα δύο θα βάλω πάνω στην αξία των το ζητά αυτό εδώ απλοποιείται πάρα πολύ πάθος το πρόχειρο και τι βλέπω το ένα κυριαρχεί μειώνει ή διαγράφεται ένα διαπολιτισμικό του άρα αναρτώντας γιατί αφού και τα δύο είναι πάνω στο ματς με τον Ζιντάν και τα μέτρα και μετά όταν και θα φέρω πολύτιμη βέβαια για να δω ποιο είναι για κλαματα είναι μεγαλύτερο το άλλο πεθάνει μείον πέταξε κατά πολύ την τιμή όποτε μπορώ στην περίπτωση να ασχοληθώ θα κάνουμε δύο περιπτώσεις το ένα 40 Τάγμα καταλάβαμε iPod με αυτή τη λογική απλοποιείται δανεικό πάρα πολύ και παίρνει αυτή τη μορφή 9 διά μίαν χαρτών όπου πατώντας το μέτρο θα δίνει βάθος αρκετών μέτρων καλλονής βατός και έχει αυτή την πολύ απλή μορφή και ας πούμε τώρα ότι είμαστε πρώτα στην περίπτωση άρτον μας μικρότερο τώρα από το γράφεις εδώ δηλαδή το κράτος είναι πιο μικρό μήκος έχει πιο μικρό μήκος από το 1000 ένταξη σ' αυτή την περίπτωση αυτό θα είναι γραφτεί αυτό το τέρας έναν κήπο με τα άλλα δύο Μαρτιώνος έναρξη και αυτό εδώ δεν μπορώ να γράψω ως εξής ενώ βία αλλά ετιέν ταμείων ά 1000 δηλαδή είναι ένα VR έφερνε ένα μείον θωμά στο Λαυρίου ιστοί μείον ένα όπου αύριο εδώ πέρα είναι αρχιτέκτονες διά και που ξέρω ότι είναι μικρότερο της μονάδας γιατί εδώ πέρα ξέρουμε τώρα είναι μεγαλύτερο απ' ό αυτό το ένα μείον τα δύο στη μειωμένα σας θυμίζει κάτι εξέδωσε μαθήματα αναβαθμίζουμε λίγο έστω και έχει μάθει να πληγεί μέτρησε κάποιες ίσον ένα κένταυρος 83 τετράγωνο και αύριο στην εν εντάξει πόσο κάνει αυτό το άθροισμα έχασα πολύ εύκολα μπορούμε σ'αυτή την έκφραση πολλαπλασίασε όχι όχι πιέσεις πρέπει να μεταβληθεί Αρχονταρίκι και να βρείτε τραβά και αύριο στο νερό και ένα και τι κάνουμε τώρα αφαιρούμε τη δευτέρα την πρώτη οπότε με αφαίρεση έχουμε έτσι αύριο μείον ένα ίσον εδώ θα περισσέψει μόνο αυτό όλα τα άλλα το νταμπλ νταμπλ στην καταλονία θέλει να βρει τετράγωνα βγάλουν φεύγει η Apple μεταβλήθηκε πέρυσι μόνο το Λαύριο στην ΕΡΤ και να μειώνεται όποτε αυτή εδώ η σειρά είναι δε Λαυρίου and και ένα μείον ένα 30 αύριο βελούδινο παράγοντα αυτό και έχω αφαιρέσει διά να Λαύριο αυτό κάνει όχι 32 δεν δύο ταύροι και μειωμένο αυτή η σειρά αποτελεί πέρασμα είναι όταν το λένε τώρα τείνει στο άπειρο και για την περίπτωση όταν το ενδημεί στο άπειρο έχω Πλαστήρα και BMW είναι μικρότερες μονάδες αυτό που πηγαίνει τον αυριανό κόσμο να βρίσκεται στα ταμπλό αυτό πιστώνεται εντάξει έχετε μια πλήρη σειρά με όρους μικρότερης μονάδας κατευθύνθηκε στο Calculator που έχετε στο σπίτι πάντα 0 55 η μενεγάκη ή δέχεσαι δυνάμεις θα δείτε πάρα πολύ γρήγορα οδηγήσαμε σ'αυτό κάνει 0 και αυτό είναι ένα για να μην πληγεί αλλά το έναντι ένα μειον band λείπουν αυτό εδώ πέρα είναι έτσι πήρε σειρά άθροισμα L Τούντα αύριο στην οπότε αυτό εδώ πέρα το ξέρω λοιπόν είναι ένα ένα επί χρίσμα ίσον μηδέν έως άπειρο και είπαμε τα ευρήματα ταύροι είναι το Art όντας ά κλειστή είναι ένα άλλη στην νάνσυ και ποτά αυτό γράφεται άθροισμα άρτον VR στη ΝΕΛ και και βγάλαμε γενικά ότι του λένε γιατί έχει μειώσει ή εντάξει έχει αυτή την έκφραση όταν το αν όντως είναι λιγότερο τώρα εντάξει ανάλογα τώρα με παρόμοιες πράξεις αν τον άρτον της είναι μεγαλύτερο απλά θα βγάλουμε κοινό παράγοντα ή κλπ και μπορώ να γράψω από κάτω χωρίς να κάνω πολλές πράξεις αλλά μικρότερο τώρα πλάθοντας με παρόμοιες πράξεις μόνο θα βγάλουμε τώρα εκ των πραγμάτων ή γιατί αυτό είναι θα βγάλουμε τότε ήταν άθροισμα άριστη νέες διαδίδοντας ΕΛΚΕ ενώ εντάξει αυτά είναι τα αποτελέσματα μας είναι πάρα πολύ απλές με πυγμή πάρα πολύ απλές πράξεις και χρησιμοποιώντας αυτή η ευκολία τι μαθαίνουμε τώρα όμως αυτό ότι αν αυτοί είναι οι συντελεστές για την περίπτωση που έχουμε αυτά να είναι πάντως άξονα Ζ οπότε η γωνία γ είναι 0 οι ίδιοι συντελεστές πρέπει να είναι και στη γενική περίπτωση θα έχω όμως μια διαφορά ανάμεσα οπότε ουσιαστικά αποδείξαμε αυτή εδώ αυτή τη σχέση γιατί αυτή η σχέση μας λέει για να πάρουμε όταν το αν είναι μικρότερο από το παρελθόν όταν λάβετε τροφοδοτώντας εδώ πέρα θα βάλουμε αυτό είναι το μικρότερο αλλά και αναρτώντας και ανά περίπτωση όταν το άντρο ανταρτών μέσα γι'αυτό τον Άρη στην Αλίαρτο ανασυστήνεται και πουν αυτό εκεί πέρα όπως ακριβώς σας το περιγράψω ενώ στην περίπτωση του Ka είναι μεγαλύτερο από το Art Contest εντολή το μεγαλύτερο βάρος των πρώτων αυτή θα πάει στραβά και τον άρτον της θα πάει στον αριθμητή και αυτή εδώ η έκθεση δηλαδή η Α ΕΛΜΕ και β της ποια είναι τα οφέλη για το ταλέντο εδώ θα φανεί πανεπιστήμιο θα λάβει και η Α και η Β λοιπόν συμπεριφορές του α είναι το άρθρο μας συστήνεται συν ένα γιατί περίμενα στην άρνηση του αντώνη στην συνεχή μείωση των και το Β1 είναι το άτομο στην ταξίδια σκεφτείτε επίσης το τιμόνι σας α ελλιπών εδώ είναι το Art στην όλος Θύμιο δεν και να τον δει η ΕΡΤ είναι το άρτον μας στην εντάξει και ξαναλέω ποιο ήταν το κόλπο που χρησιμοποίησε για να βγάλω αυτά ότι εγώ έφερα όλο το πρόβλημά μου και το έκανα όλα τα σημεία δεν πας να Σάντος Ζιντάν δύο πράγματα έκανε ενώ είναι γενική η μορφή που έχει το όχι και υπάρχει έντονος βρίσκονται σε τυχαίες θέσεις εγώ πρώτα μεταφερόταν ή ασανσέρ το Ζ οπότε το πρόβλημα αποκτάει μυθικές μέτρια αφού αποκτά εθνική συμμετρία έχω αυτή την έκφραση για αυτό βάζω την έκθεση εντάξει και μετά για ανεκμετάλλευτο το γεγονός ότι εγώ έχω πολυ έχω τους ίδιους συντελεστές όταν η γωνία γραμμένες με το μηδέν μετέφερε και το Χ Α να αναζητά οπότε κι αυτό γίνεται αιτία της μονάδος που είναι μονάδα εντάξει και περισσεύει αυτό το άρθρο λοιπόν για την περίπτωση που το χιτώνες και όχι πως εμείς τελευταίες όταν φτάνει πάσαν σου ζήτα του συνιστώσες ειρηνικά αυτό κάνοντας μεταφέροντας αυτά τα δυο μας αυτός θα είναι πολύ εύκολο να βρω Ποιοι είναι αυτοί οι τελευταίοι απεδέχθη τη γεωμετρική πρόοδο εντάξει για απλή σειρά τελικά και βλέπουμε βλέπουμε κατευθείαν πως θα γίνει ο συλληφθείς είχε εδώ έχει ενταχθεί ανά λογαριασμών με το πιο μεγάλο ντέρμπι και μικρότερο μπορεί να καταγράφει αυτές μαζί με τον τρόπο χαίρομαι ένταξης και αυτή τον δήμο σας κάντε το μόνοι σας πράξεις και τη συλλογιστική όλοι το όλο εγχείρημα στη ρύπανση ταυτόχρονα δύο πράγματα ελλειμματικής μέτρια και το γεγονός ότι όταν βρω συντελεστές για σημείο στο χώρο μας γράψετε ζητά πλήρη συνέθεσε και οπωσδήποτε νάνσυ οπότε αφού τους βρήκα εγώ να βλέπετε εδώ πέρα δεν υπάρχει μια P1 άρα είμαι γωνία Γ1 0 ετιέν εντάξει αν όμως οι συντελεστές είναι άρα κατευθείαν Βαλτέτσι αντίγραφο και έχω ήδη πολύ ωραία μαζί με ενιαία έκφραση μια το ένα εντάξει αυτή έκθεση που έχω λοιπόν για να το έναντι σημειώνει ή εντάξει με μικρότερα και μεγαλύτερα event για τη σημασία κάθε φορά δύο μέτρα στην όπερα έχει στοά ή ενέχει στη συγκεκριμένη θέση χθες σάββατο ποιο είναι το μικρότερο και πιο είναι το μεγαλύτερο και από κει αποφασίζει για τη συγκεκριμένη θέση το χώρο που θες να ΠΑΣ ποιο θα είναι το οικονομικό μέλλον της Ευρώπης να εκφράσουμε την αντίστοιχη εντάξει με τον δύσκολο που χρειάζεστε καταλάβαμε ας πούμε λοιπόν αυτή τη φιλοσοφία νομίζω ναι μπορώ να στο πω τίποτα περισσότερο τζάκσον καταγράφει μέσα σε δύο γραμμές ούτε που έχεις κάνει ούτε τίποτα επιχειρήματα τα είπαμε και οι δύο αυτές χώρες ας κάνουμε και μια άσκηση και εφαρμογή αυτών παιδότοπος για να καταλάβετε αν έχετε καταλάβει μια διάλεξη είναι πρώτα απ' όλα χρειάζεται να παράγετε μόνοι σας αν μου όσο πιο πολύ να παράλυτος και αρνήθηκαν αλλά μετά αφού δεν μπορεί να παράγεται αρχίστε να μαζεύετε και πληροφορίες για το βιβλίο η κυμαίνεται μέχρι πού μπορεί να φτάσει έτσι οι ανάγκες γενικότερα μια άσκηση που είναι εφαρμογή κατά κάποιο τρόπο αυθαίρετο τώρα είμαστε εντάξει άσκηση 8 είπαμε σήμερα 8 ένα εντάξει έχουμε το εξής σύστημα είμαστε εδώ για να σας 1000 άξονες στη κι αυτό δεν εδώ έχουμε ένα βακτήριο σε ύψος γονέας κεντρικός ένα σκηνικό της σ' ένα Κυρ20 αγώνα σκεφτούμε με ακτίνα με ακτίνα ΑΕΙ σε απόσταση από την αρχή των αξόνων μπίλι έναρξη και πάνω του έχει συνολικό φορτίο πιο και θέλουμε να βρούμε πόσο είναι το δυναμικό οπουδήποτε στόχων να ξανά λοιπόν βάζω μεγάλα εκδηλώθηκε έχουμε ένα κυκλικό στην πλήρη με ομοιόμορφη κατανομή φορτίου όποιου και δεν το βάζουμε θα το πιο εύκολο και εντάξει αυτό συνέβη με τη συμμετρία αυτή βρασμό πείσμα ανάμεσα στα έργα σας στιγμές αυτό που έχουμε μάθει πάμε και το βάζουμε σε ύψος b πάνω από την αρχή των αξόνων επίπεδο μπορεί να το διαχειριστεί Παράλληλα στόχοι σε ρήξη και ψάχνουμε οπουδήποτε στο χώρο να βρούμε πόσο είναι το δυναμικό πως προσπαθούν να ασκήσουν εδόθη το πρόβλημα έχει δεν έχει θεσμοθετήσει μέτρα πρώτον δεσμευτικής μέτρια δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε μέχρι τώρα κρατάμε σαν θεωρία έχει δεσμευτεί όχι δεν είναι δεξιός είναι έτσι έχω βάλει τον Τσαρούχη να περνά το κέντρο του υπάρχει συνθήκης μέτρα άρα λοιπόν ξέρουν από χέρι ότι θα είναι της μορφής αυτής που έχουμε μάθει δηλαδή φιλμ νουάρ χώμα φυτά ακόμα δεν υπάρχει φυγή και παθιασμένη συμμετρία θα είναι αυτή μα α στην και Β1 αλλά και στη μείωση και ένα όχι ποιοι είναι 24 αυτή θα είναι η γενική παντού σε όλα τα μεταξύ αλλά στη έχουμε πει για να διευκολυνθούν εδώ βαθιά δημοτικής μέτρια καλύτερα να πάω να ζήσω καλύτερα όποιος τρόπος να παραλύσει το πρόβλημά μου που διαφυλάσσουν το μηδέν αναδύει να και οι συντελεστές θα βρω Εφέτες με το μηδέν θα είναι αυτό που χρειάζεται άλμπουμ που δαπανά € θα πάω σε ένα σημείο εδώ πάνω πάνω στην ξάνθη ζητά να υπολογίσω πόσο είναι το δυναμικό καν από εκεί το δυναμικό που θα βρει σήμερα μπορώ να βρω μια τέτοια έκθεση α NPR συναίνεση Β1 έπιανε στη μειονοτική ένα ταψί τελευταίες καταλάβαμε αυτό το μεγάλο ναι στεγνώσουν πολιτικό σημείο και αφιλόξενο κόσμο αυτό θα μηδενίσει και χάνεις και αυτό θα κάνει άπειρο οπότε καλύτερα να αποφύγεις να διορίζονται από τον βασιλιά πέρα και να δούμε αν μπορείς να το μέτωπο προχωρεί εσείς λοιπόν πιο εγώ νομίζω ότι σύντομα θα είναι πανεύκολο για να δούμε λοιπόν πάνε εδώ είναι δύσκολο να βρείτε εδώ πόσο είναι το δυναμικό θέλω σε αυτό το σημείο που σας έγραψα που έστω ότι έχεις ζητά συντεταγμένη πόσα θα είναι τροφή ενώ τι θα έχουμε συνεισφορές από διάφορα στοιχείο ότι κομμάτια τέτοιου γύρω-γύρω το δάχτυλο αλλαγή όλα τα στοιχειώδη κομμάτια δικαίου η απόσταση όπως θα είναι θα αυτό το πράγμα αμφίβολο είναι ίδια οπότε τελικά μπορεί να εξαιρεθεί αν ήμουν διαφθείρεται από χθες δεν έλαβαν τόσο εύκολη του το συνολικό φόρο γιατί που απάθεια κάθε κομμάτι αλλά λόγω της συνεδρίας που έχει κάθε κομμάτι συμφέρει δελτίου δ και ότι θέλετε ίδια απόσταση παραείναι δελτίου επειδή διατηρεί απόσταση αν θες μόνο αυτό το τέρας το τέρας του δικηγόρου διαθέτει πόρτες παραγωγός αστικά χρειάζεται να υπολογίσω αν αυτό όπως έχει αυτών έχει αυτό συνέβη άρα εξορισμού τόση είναι η πραγματική ρίζα κλαίει τετράγωνο και b τετράγωνο εντάξει αν λοιπόν αυτό το αποσύρει και αυτή τη γωνία την κω α οπότε θα έχουμε ήταν α θα είναι του α διαβεί τα κι αυτό το ξέρουν να το ΑΕΙ διαβιεί αναγκών και τη γωνία α την ξέρουμε και τυριού και τόση το ξέρουμε γιατί είναι γνωστό και το β και ακτίνα άρα λοιπόν θα δώσει και το α και το ΣΔΟΕ είναι εκεί αυτό δεν α εντάξει τα ξέρουν αυτά γιατί είναι γεωμετρικά στοιχεία αυτό το ποσό θα είναι αυτή η απόσταση και σάμπως θα είναι αυτή 9 τετραγωνικών κυρίες για εμφράγματος τους ιδιαίτερα άγονο και ζητά διάλογο έχουμε ένα τρίγωνο άγγελο σε τετράγωνο και ζείτε τραγανό μείον δύο σε κερδίζει επί 20 γωνιάς κοντά μας μέσα όχι άλλες είναι εκεί έμεινε ακτίνα και b απόσταση και εάν θα και α είναι γωνία αυτή εδώ που ετοιμαζόταν υποθέτω μας όργανο που είναι εύκολα σύμβολο εντάξει είναι ναι ναι ναι αλλά όμως αν αποφύγουμε δε βρήκαμε τη συνέχεια ποιος βλέπει τη συνέχεια εδώ πέρα αυτό μας θυμίζει κάτι που έγραψα εγώ όλο αυτόν που την κατέχει μια μέτρια αντί να θυμίζει κάτι και όποια αναγνώριση θυμίζει έχει καταλάβει τα πράγματα που είχαμε βγάζει και κατευθυντήριες την θέλω έχει κάποια σχέση με αλλά ενέχει και χιτώνας δεν είναι κάτι όπως προηγουμένως που το ρόλο του χ προφανώς παίζει το ζητά και το ρόλο του χιτώνας το παίζει αυτό το το διανύεις φάση που προέβαλε οπουδήποτε γιατί δύο μέτρα θα έχει και διαγώνια γραμμή οπότε αυτό ουσιαστικά είναι σαν να έχω γράψει αυτή εδώ την έκφραση δηλαδή όποιος κατάλαβε τα προηγούμενα αμέσως PIKE γράφει το εξής άλλο μικρότερο στην Αρναία καλύτερο στην ελβετία να έκδηλη τη του κόσμου γ όπου γ είναι αυτή η αιώνια γιατί γιατί είναι ουσιαστικά εφαρμογή αυτών που πάνε εφαρμόσω για αρχή που να βρίσκεται εδώ πάνω και για χ τόνωσης που βρίσκεται εδώ οπουδήποτε εδώ πέρα στην τιμή που έχει αυτό το άρα το όχι έχει μήκος ζ ερό είναι 20 και θα έχει τονώσει π.χ. 20 μέχρι τη γωνία έχουν αυτά μεταξύ τους έχουν τη γωνία γ οπότε αυτό το μικρό κέρδη τώρα μεγαλύτερο έχει δεν ξέρουν πιο είναι μεγαλύτερη κόντρα μεταξύ τους έχει και του Αρδηττού ζητά αυτό είναι το μικρότερο ό σύγκρουση και του άρα η του ζ και πραγματικά είναι και το χειρότερο ανάποδα είναι το μεγαλύτερο εντάξει και η γωνία αυτή είναι οίκος Γ αυτό λοιπόν είναι το ανάπτυγμα για πάντα θα είμαστε μαζί για μαμά παγώσει οποιαδήποτε διάθεση τώρα στο χώρο και θα αλλάξει σε αυτό εδώ το άθροισμα μόνο τα βάλουν πρόσθεσε αυτό το οποίο προσδίδει εντάξει τόσα δίνει απαντήσεις στην άσκηση αν έχετε καταλάβει τι φυλάσσεται το προηγούμενο ξαναλέω σε αυτή την άσκηση λοιπόν πάω και δουλεύω πάνω στον Άσαντ ζητά αλλαγή έκφραση που βγάζω εδώ μια πηγή με τρεις είναι ουσιαστικά αυτό το πράγμα εδώ αλλά με λόγο απλό του χ να παίζει το Β μέρος όλου του χιτώνες να το παίζει τόση και με γωνία μεταξύ του όχι και του κοιτώντας κατά σύμπτωση να αποδώσει το ίδιο σύμβολο γ εντάξει οπότε το αποτέλεσμα αυτό πέρα μόνο που σας ξαναλέω τώρα το ρόλο ή βελτίωση και το ρόλο του όχι τον βάζει τάξη πάλι το ζητά οπότε εδώ είναι μεγαλύτερο και μικρότερο που το καθορίζει τη σχέση υπάρχει μεταξύ του ζ και τόση αποσύνδεση διάβασα το ζ από το πιο μεγάλο πτώση τώρα μεγαλύτερου θάνατο άρα το ζητά και η ΝΔ θα δώσει και ανάποδα εντάξει οπότε κατευθείαν λοιπόν αντίγραφου αυτού των εντύπων και μετά όχι δε χρειάζεται να γράψω κάτι αφού το βρήκα πάνω στη θάλασσα το ζ πόσο είναι ΗΠΑ οι συντελεστές είναι βγει είστε Θεσσαλονίκη διότι έχω πέρα από το ώρα αντί για Ζίκα μπορεί κατευθείαν να γράφω αλλά γιατί έχω πάει σε τυχαία σημεία έναρξη διαφόρων τύπων το κολπάκι αυτό κατά κάποιο τρόπο αυτή τη σχέση εφαρμοζόταν και βρίσκουμε πολύ ωραία αυτό το πρόβλημα στείλεις οπουδήποτε στόχος λοιπόν πρέπει να τα κάνετε και μόνοι σας να καταλάβετε καλά η φιλοσοφία μας συνάφι μαζί με δύο και συμμετρία και εκμετάλλευση εκμεταλλευόμαστε γεγονός τοπία του ένα είναι μονάδα και έτσι εμείς είπαμε να ξαναδώσει η ποινική τους και τους τελευταίους για οποιοδήποτε οποιοδήποτε σημείο αφορά