Κατασκευάζουμε ένα πουλί origami με κινούμενα φτερά | How to make an origami flapping bird (AMTh, 2020)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ο Υπότιτλος του Ιησού Χριστούγεννα Ο Υπότιτλος του Ιησού Χριστούγεννα Ο Υπότιτλος του Ιησού Χριστούγεννα Ο Υπότιτλος του Ιησού Χριστούγεννα Ο Υπότιτλος του Ιησού Χριστούγεννα