Στο Επίκεντρο της ActionAid φτιάχνεις τη δική σου ιστορία! (ActionAid Hellas, 2020)
: Υπάρχουν ιστορίες που σε κάνουν να νιώθεις πιο ζωντωνός. Ιστορίες που σου δείχνουν πως να είσαι πιο δημιουργικός. Και σε πάνε, έλα βήμα παρακάτω. Ιστορίες που σε βοηθάνε να μαθαίνεις τον εαυτό σου. Αυτά που θέλεις, αλλά και τον κόσμο γύρω σου. Υπάρχουν ιστορίες που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχία. Αυτές τις ιστορίες τις φτιάχνουμε εδώ. Στο επίκεντρο μπορείς να ανακαλύψεις τα ταλέντα σου. Να δημιουργήσεις και να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Και να γίνεις ομάδα με άλλα παιδιά που έχουν τα ίδια θέματα. Μην το σκέφτεσαι άλλα. Έλα μαζί μας, φτιάξε την ιστορία σου.