VTS 01 3 (Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology, 2014)
: [♪ Μουσική Επικοινωνιστική Φωντυπωκής Επικοινωνίας, με συγχωριστικο σχημα κ. Χρυσότηρου Μαρτζαλίου Παρακαλωδιού, Επικοινωνίστρια Α. Καπνιέτα, Ψ. Καπνιέτα, Ψ. Καπνίετα, Ψ. Καπνιέτα, Ψ. Καπνίετα, Ψ. Καπνίετα, Ψ. Καπνίετα, Ψ. Καπνίετα, Ψ. Καπνίετα, Ψ. Καπνίετα, Ψ. Καπνίετα, Ψ. Καπνίετα, Ψ. Καπνίε Στον κύριο Πολυφρία Αλήθριστο. Στον κύριο Πολυφρία Αλήθριστο. Στην κυρία Καπαθανάση Μαρία. Στον κύριο Πολυφρία Αλήθριστο. Στον κύριο Πολυφρία Αλήθριστο. Στον κύριο Πολυφρία Αλήθριστο. Στον κύριο Πολυφρία Αλήθριστο.