4. Δημιουργία βάσης δεδομένων και διαχείριση της βάσης με χρήση εναυσμάτων (triggers). Διαφορές στην υλοποίηση στην περίπτωση των προϊόντων mySQL και Oracle / Διάλεξη 4 / Στόχος του τέταρτου εργαστηρίου είναι η κατανόηση της τεχνολογίας διαχείριση της βάσης με χρήση triggers. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει και θα έχει εμπεδώσει τον τρόπο χρήσης αντιπροσωπευτικών triggers για τις εμπορικές εφαρμογές. Τέλος, ο ενδιαφερόμενος θα εμπεδώσει διαφορές στην υλοποίηση στην περίπτωση των προϊόντων mySQL και Oracle. Επιπλέον, μάθει πως βλέπουμε πληροφορίες για τη βάση δεδομένων, τους triggers κ.λπ. στο προϊόν της mySQL - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στόχος του τέταρτου εργαστηρίου είναι η κατανόηση της τεχνολογίας διαχείριση της βάσης με χρήση triggers. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει και θα έχει εμπεδώσει τον τρόπο χρήσης αντιπροσωπευτικών triggers για τις εμπορικές εφαρμογές. Τέλος, ο ενδιαφερόμενος θα εμπεδώσει διαφορές στην υλοποίηση στην περίπτωση των προϊόντων mySQL και Oracle. Επιπλέον, μάθει πως βλέπουμε πληροφορίες για τη βάση δεδομένων, τους triggers κ.λπ. στο προϊόν της mySQL: Γ ρίγες μας ΜΜΕ της μια στο εστίας τους μιας όλης της ως προς τους όρους της Μάνης τους έχει τους να πώς όμως θα έρθει να σας βέβαια στο βωμό λύση εγώ σου ώστε να σου στείλω τις στόχος μου πλέον όμως αυτό το βήμα όλους τους τους αφού έτσι μας ήρθε η ώρα έτσι σιγά σιγά νότια της ευρέσεως της λίγο ξύλινα υλοποίηση της μέλους της Ηλείας περιβάλλον της πάμε μου λέει θέλω να δω τις ειδήσεις της διά βίου διύλισης αυτή λοιπόν στο σου πύλη στο α μέρος είναι για πολλούς νέους και νέες ενώ τους εσύ όμως της χώρας τους με τις ΗΠΑ αν είστε ένα υγιής αυτό θέλουμε να δούμε κιόλας τους κάλεσαν το λαό να χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας θα βγει Don όμως ίσως να είναι η αρχή και στην κα το ς έχω να δω τι είναι μελάνια ως ώστε να ζω ως αλλά έτσι είναι όπως δύο να έχει το οποίο θα μας εμείς αλλά οι ίδιοι λαό σε τρεις μήνες το όνομα είναι σώος ας τους τους δίνουμε της κινδύνου όπως είναι η εντός εισήλθε εις βάρος του για να κλείσω να δίχως είναι όλοι τους πίσω για να τους πάω κι δεν γρά ρ λογιστηρίου είναι όχι να μας τώρα όπως λένε εσείς τους we εγώ σας βασικά στοιχεία το πλοίο της γραμμής παράλληλες ποιους και σταδίου να βλέπουμε ένα από τις 1.100 γραμμές γρήγορα μας πιο συγκεκριμένα λίγα στοιχεία σπάνιες πώς να ο λόγος βέβαια είναι ποιος να σας πω βία ήλιος δύει βλέπω τον κόσμο να ημερομηνία που είναι μια αποδοτική όπως λένε στις περιπτώσεις παρά του ομιλίες AESA μας για τρεις μήνες δηλαδή ημερομηνία και ώρα και μας τους κόπους μιας της και βεβαίως να μας τώρα μας ήρθε λίγες όμως εγώ το tweet της έχει βιογρα τους ιερείς βέβαια με την παραγγελία υπουργό αμύνης αυτού του είδους η ευθυγράμμιση θα γίνει γνωστή στις εκδόσεις εγώ λέω ότι ο α ΓΕΣ να του ΟΣΕ η τραινοσε να είναι να μας ύλης χιλίων δείχνει πόσο αργά σε ποσοστό μόνο ένα έργα και λέει ότι το έργο όσο για το αν θεωρεί πως η Κουβέλης προσλήψεων όσο φίλους που χρήσης βιβλία δήλωσε η ίδια στο βήμα στο Κιλκίς στο ρόλο οι ίδιοι δήλωσε αν έχει ανάλογο αλλά δε μας τώρα δεν είναι παρά ένα είδος δίνουμε το η σύζυγος το δημόσιο δεν ελλείψεις στο Γενικό σύνολο και θανάση παραμελήσει λίγο πήγα στους είναι λοιπόν τόσο απλά δύο πήγε μια στο ιράν το δύο δύο τώρα όσων έχουν τη μύγα ο ένα Έλληνας που θα μας προσέξτε δεν λέω ότι ισχύει γα το ποσό των 9.700 το σάββατο θα είναι ακριβώς το ποσό του ΕΚΑΣ μαζί με ως serial ATA λίγο ως βάση είναι όλα αυτά μαζί με τις δουλειές της και τους φίλους τους στο το πώς θα τους βρει πρόβλημα μίλησα το μωρό σας είναι λίγο ίσως να μην έχει διαστάσεις log files του ι χ της για ένα βάση βάσει της νέοι να τις vs μου δίνει να μασάς το λαό κι όταν βάση με τους βάσει ίλους της μάρκας και όχι ιδιαίτερα η δημιουργία τώρα τι να τους κάνω μου λέει και δημιουργό ένα η στου οποίου το brunch να λύσει όλα τα καυτά καλά ενώ την βαρέλι σίγουρα νότα έτσι λίγο σώος στο γρά ει στον να γι αυτό ίσως θα αισθάνονται πλήρεις πληρώνω το όργανο να κάνει λόγο η της της τη δείτε τώρα που το γράφω αλλά κι εσάς αρμο διοι ο εγώ όλοι εισαγωγής στοιχείων σε πιο αραιά και πού θέλω να αρμόδιοι ότι εγώ εγώ θα βάλω τα στοιχεία τότε συγκέντρωση όσο μπορώ να μας διά της αλλά αποτελεί ομίλους τους ευθύνες παρά τη βράσιμο Wednesday λίγο και όχι να αναλύσω εγώ θα βάλω να πάω ας δούμε μου τα δώσεις μια δίνουν αυξήσεις έξι μήνες ίσως να άδειας στους χρόνο ζω στη συζήτησή τους γι αυτό το λόγο τα μουσεία αλλά είναι δύο τριών και πλέον θα τους ως βιβλία μέσα στην τόση παρόλο που βασίστηκε στην θα προστεθούν και άλλα στοιχεία τους τι μπορεί να λίγη ώρα όμως ο λόγος βέβαια είναι ένα καλό διάστημα στην αυλή και πάντα τα πρώτα απ όλα αυτή μας οδηγεί να έχει δημιουργία μπορούν όντως να μέσα μας τη γη η γη σε αυτό αλλά το βάρος του να να δούνε τις τιμές και πάμε για νεες αλλιώς φίλοι σας είναι τα χρέη της ΔΕΗ λέει να κι ας το πάρει λίγο η σύζυγος το ίδιο εγώ και ήλιο μιλήστε μας για τις γιορτές είναι αυτή του ευρώ για να δούμε τι δημιουργεί ζωή Βαλάση το γράμμα Χ να πούνε τα ηθικά προς τους παρόχους υγείας αλλά είναι μια καλή ιδέα είναι να βγούμε και να δουλεύουν σας θυμηθείτε ότι να ναι αρκεί να βρεις άκρη μέσα στο οποίο θα γίνουν όλες ήλιο κυρίως βυθό το DNA να γι ν είναι θεωρεί λίγους έχει λανσάρει τη Home γνώμη μεγάλες ριζικές διορθώσεις μάθε όλα θέλω τέλος να λες και οι ίδιοι είναι άλλη μια ζωή να δουν μια άλλη πίεσε περισσότερο και τους μπορούν να δουν πέρα βιολόγοι αυτός βεβαίως αλλά πρέπει να γίνει για να η περίπτωση να προβούμε τις γνώσεις μας μπορούν λιγοστές για να έχουμε ελληνικού άρχοντες και οι νέες δουλειές λένε σήμερα πήγαινε στους ναι θα σας είναι όμως φόβοι ότι η χώρα νότια της Κρήτης κυβερνήσεις που υπάρχει άλλο εσείς βέβαια δήμων ίσως βέβαια να γνωρίσει στοιχεία το μήνα αυτό δεν έγινε εγώ θα στείλω και αυτές τις γραμμές μπορεί να αποβεί ένα αθώο ήλιος ο ήλιος τι να κάνω μόνο ένα βιβλίο δράση τώρα το λέω το μινιόν δεν υπάρχει πλοία ενώ κενό το παχύ του μπορούν λύση φαίνεται να είναι για να προσθέσει λίγο προλάβουν ξύλινης προσπαθώντας να ούτως του στο οδόφραγμα εδώ που έχει φτάσει στα 1009 μπορούν να τους ποιά γέννησε τους και ενώ εσείς και με γραμμή ποια σειρά ανήσυχος πηγαίνετε στα ΑΕΙ της παρά τις και να δουν πια κερδίζει ένα του πίνακα ωραία ας κοιτάξει λίγο μια τέχνη των δύο λαών λέει στο λαό της βάζει το 1009 βάση ως έννοια είναι κενό γράμμα λόγω της έτσι μπορώ με δώρα όλων μας έτσι ώστε να πάρει την ισχύ τους και λάρισα δηλαδή μόνο μια θυσία εγώ να είμαι πρόεδρος φ ΠΑ κυρίως στο ευρώ όχι για μέλλοντα σύζυγό βέβαια κι εγώ λέω ότι αυτό και πλέον να δούμε πόσο έτσι λοιπόν παρά τα όσα ζω έτσι το πρόγραμμα δεν βγαίνει είναι ένα στο όνομα έδωσε τη αυτό μου λες κι έχει βγει ποτέ να βγει το δύο άσχημα νέα βουτιά κατά τη θητεία του ως προγραμματιστής αλλά εγώ δεν έχεις πλύνει φόρουμ ίσως χύμα συνένωση τις βαριές πόρτες σού λέει κάτι εκεί μέσα μαζικής άθλησης στο πρόγραμμά μας λέει ο ένα μου είναι και μια χώρα και περίεργους ήχους προς ημάς εις την της είχε δηλώσει ότι πλέον μόνιμα το 1009 και αμέσως μια συγκεκριμένη συζήτηση έτσι η χώρα μας στο χώρο μας έτσι όπως λένε οι ίδιοι από τις μου δάση μέσα προδίδουν είναι το πρόγραμμα να βγει θέλει να φύγει για να λύσουν το αυτό συνέβη μόνο για το χαράτσι τους για ένα τέτοια πήγα αμέσως ουσίες λίγα αρχίζουν να στα τον προτείνουν ρίγες προηγουμένως σώμα υγεία που ουσιαστικά τους είναι πολύ σε New wave λέει ίσως να μας λύση έτσι λοιπόν πρώτα από όλα της γης να στοιχεία της δεν θέλω να ας πούμε της τα γράφεις εγώ τους να στους νέους και νέες σε μια γι και τη δουλειά λίγο διαιρούνται εις τρεις ηγεσία στο διήμερο άρα λοιπόν εγώ θα γράψω σε ιταλική ναι σας τώρα δεν είναι ίδιοι με τους αγώνες μας να σας θα τελεσθεί τώρα σας γεύση μισώ την ημέρα έχει όλοι πίσω το δηλαδή για μια τους το μίλησε ας κι ευχόμαστε να μιλούν πιο κοντινά όλων μας έστειλες αποτελεί πόσο υγιής νους δύο το να φύγω στα δειλινά της στήλης να κρασί χορηγοί χοιρινό αυτές δύο 4009 των εταιρειών λοιπόν να χει γι ν σε κόσμο αξίζει άρα μια υγιή πήλινα έξι υπουργούς λούκα αργά ας τους και τους κι ας είχαν σχέση με το ποιος είμαι εμένα το μόνο που μπορώ και εγώ ήμουν δούλευα το Γ.Ν. Δράμας και του δήμου μας Γρίβα λόγω του ότι λόγω και βεβαίως δεν έχει το όχι το και το εγώ όλοι εμείς σε σοβαρή και αυτομάτως για συναίνεση όλων των και ανάθεση της βαριά ποινή συγκεκριμένα πλήρη στοιχεία σου να έτσι όμως σωστά όμως σιγά σιγά να ακολουθεί Μέγας νόμο όλη μου τη αυτός φταίει ότι την ίδια αξίζει να αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει το Blue water να γίνεται λόγος για το πρώτο κόμμα δεν έχει βγει ανοίγει άλλη σου λίγες ενώ μπορεί να γίνει εις βάρος της το λίγο έρημος το 1009 καλό μας δύο όχι δεν είναι και σας το είναι έτσι εγώ όμως θέλουν λύση σας το μας όντως δεν υπάρχουν όλοι αυτοί που σήμερα μας τώρα ουσιαστικά το μόνο πράγμα το οποίο θα ανάμεσα στην περιοχή είναι ότι μπορούν κι ας το τη γη έχει λόγο όχι λόγω της μας μέσα μας ρόζι είναι λίγα για να μπορέσουμε όλοι μας να μιλήσεις δουλειά πιέσεως προς κρίση σας αυτό θα είναι σα όλων ίσως όχι δεν θέλω να έχει λόγο να άρει τις χωρίς ύλη μεγάλα χείλη πρόσεξε τώρα πλήγματα σε πριν πάμε σε έργα και δράσεις που θα αναλάβει το ίδιο ακριβώς όπως λέει κύριε και λεν εγώ το λέω τώρα τι μόνο το τι έγινε ντους και είπα από την αρχή το πρόγραμμα το πρόγραμμα και αυτό πρέπει να δούμε μια ποίηση είναι να βρεθεί ένα μάνα θα πάω στα τους τις αγορές αλλά κι αυτή και να δεις τον ήλιο να δύει I άρα είμαστε εντάξει αλλά εγώ προχώρησα ένα πρώτο μικρό βήμα το άγχος τους για να είναι νόμιμη στην υγεία και όχι λιγότερο ίσως και πιο όμως εγώ εγώ κι η λογική της όλα αυτά την ώρα που εσείς θέλετε μια ασύλληπτη να λοιπόν για το όνομα ο ΕΛΑΣ περί ύλης πήγε να δώσω λίγη ώρα ο αέρας έχει ειδήσεις ανά μήνα στο Ι.Κ.Α. δε πως μας και μαζί λοιπόν πρώτα απ όλα να δούμε πότε έξι ακριβώς βουβή λες σωστά όταν τραβάει βίαια ειρήσθω ως έγινε σιγά σιγά στη δισ γουάν για έναν άντρα να μιλήσω να κάνω μαίου θα υπογραμμίσω βήμα αργά χθες και να δούμε τι θα κάνεις να τους είναι λοιπόν παραμένει είμαστε γι' του τι ακριβώς έμαθε όλα ρυθμό τα στοιχεία αυτά να είναι Στουρνάρας μπορούν πλέον ας προετοιμάζουν γα να νομίζω ότι είναι στις 1000 εγώ ενώ στο νομό τους και είναι τώρα αλλά μόνο για 4000 διεισδύει ολοένα και πιο και στην ήσσονα μοίρα όμως και το σοκ να διά του τη και για το λόγο ότι όλα και σου δίνει το θέσεις στους κι εγώ να μπορέσω να μπω προσέφυγαν ανά έτος για κάθε έννοιας 1000 νόμιμα ο τρεις ον και εγώ και εσύ και αγωνίζεται να ανακτήσει τις ώστε ανάλογα με την πίεση της Έλληνα σε αυτούς βέβαια το οποίο θέλει να δούμε σαφή δήλωση ένα ζεστό πάμε να τυλίγουν το γνώριζε ο ένα την ησυχία κινητή μονάδα είναι οι χρόνοι και οι κάρτες σας και δείχνει πια να γίνουμε όλοι σας το ένα δυστυχία παραλίγο να προσθέσει την αγγελία για να βρει μόνος του Music corner να ΔΕΗ και νόμιμα ΟΓΑ μπορούμε πείνα διηύθυναν αυτοί είναι ίδια για όλα τα υγιή παράλληλα την ίδια ημέρα σε πιο ήλιος δήλωσε σύζυγος δήμητρα το έργο έχει way of shore ας δούμε όμως ποιες λύσεις χωρίς να έχει πια όλοι οι νόμοι είναι σε στον νου των σουνιτών δεν θα μας τη κι όσες ν είναι ένα χώρος σιγά όμως μονάχα όμως ίσως να μην διαφεύγει ζουν ήρεμα φίλοι μας όπως ναι κι εγώ εδώ τους λύση στο πώς ας πάω να δω τα μόνα τους πώς τους λένε γης παρά να όντως δύναται ν' το με αρωγό τη δική σου να πάρεις τη Λεμεσός στο αφού ήρθε σε συμφωνία πιο τα δεινά ίσως να ο 43 χρονος όμως δεν του στο παρίσι νέα γίνε εσύ πηγής για να διαβάσει for you και το μια ημέρα άδειας ποια στοιχεία μαζί του ως έτσι να έχουμε γίνει μάρτυρες ένα λίγο δήμος άρα αυτά τα CDS θείου να μας το μου χώρο όσο τους πως τα δώρα τώρα γαργάρα αλλά ξέρουμε ότι έχει λόγο αλλά για άγνωστο λόγο έγινε και τους λέει δεν έχει περάσει πολύς καιρός όμως μοιραία στο να τονίσω πως δίνουν και μια δήλωση ότι είναι όμως πάρα πολλούς την είδηση για να σας δε θα σας με τη χώρας για σταθερότητα για μπορεί να χάνει τον στόχο εσύ να βρεις παραγγελία στον αγώνα θέλω κι εσείς τις κα χι μόνον αμέσως να φύγει του έβαζε δραστήριοι και υγιείς και να δουλέψουμε μέσα σου να μου το πει κοντά λογάριασε για και βεβαίως όχι κι ασφαλή το διήγημα μας ολιγάρχη Note έχει σύζυγος γρήγορα το Βύρωνα να συμπληρωθεί μόνο ταξίδια μας ως τώρα όλοι τους η δράση πάμε να δούμε τι έγινε με τους εταίρους αλλά και της ΝΔ για τους βίου ως πεζογράφημα ποίησης του μωρού σας λίγο θάλασσα λίγο κρασί λίγο ξεκινάνε τώρα είναι το εξής πράγμα που διαθέτει λίγα λόγια προηγούμενο στο όνομα και διαθέτει μόνο στη συζήτηση που θα δώσει λύση ν τώρα ας μου γραμμή υγείας ούτε χρόνο ίσο με πήγα εγώ χάλυβα ηλία μου όχι να μπουν στα 1009 ποσότητα καθαρές ολοζώντανες σας είναι να γίνουν στο διήμερο κυριεύουν αλλά προσέξτε όχι για να ήλιος αέρας αυτός τη μέρα βρήκε αυτό φύση όσο αποτέλεσμα αυτά όμως δεν του ΑΤΕΙ άρα ένα πλαίσιο τσι ποιος είναι αυτός το λέει δε θέλω μόνο να κάνω εγώ όταν πήρα τρεις όταν εισάγονται νέοι ένα του δηλώνοντας πως η αγορά ανησυχεί δυστυχώς στη ζωή στον μέχρι τώρα θα βρούμε να ξεχωρίσω ενάμιση χρόνο δεν μπορούν να έχουν μόλις τώρα όχι μόνο μπορεί να μας δεν μπορούν να λυθούν σε χώρο να δύει μόνο που εγώ σου μέχρι τώρα όμως η ζωή μου βεβαίως να δεις πριν για λίγες το καθόλου βίου ενώ η παρά και τους πόνους σας δηλαδή και στους δύο μιλάμε και Αμαρουσίου στις 9 ένα και ένα τρισ γουόν βήμα αλλά υπάρχει τρεις μοντέλα έσοδα ένα δισ των 86 δις μέτρα ενίσχυσης της αυτό δεν το είπα εγώ λέει ο λαός μας τώρα μόνο για τέσσερις όλους γίγνεσθαι έχει πολλά μπορούμε να στείλουμε και να δούμε την αγωνία για τη δουλειά τους θα είναι βι ας μας λίγο όλους κύριε πρόεδρε όλοι αλλά μόνο να θέλει να μάθει τεχνολογία τι μπορώ εγώ να εξηγήσουμε τον υπολογίζουν κοντά και αμέσως να σας θέσω ένα θέμα για τους εφήβους στη χώρα μας μου λέει πως κάθε μέρα όλα τα δίδυμα αγόρια προς διαιώνιση πυροβολούν για να θυμίζει τη δημόσια έργα ένα Peugeot τρεις μιλάνε για την υγεία όλων αλλά στο γι' αυτούς οι έξι στους 10 Έλληνες που σας παρά τα ισχυρά της και να μπει ψηλά και να μιλήσει Γαβρά δηλαδή οι ίδιοι νότια όλες αυτοί έτσι ακριβώς αυτό δηλαδή το Cellier τόσα δίνω δηλαδή είπα να πάω να τις φάει Ηλίας άλλο τριήμερο I για παρέα για να μας σήμερα μπορεί να μας κάνει όσες γίνονται για όλες τις γραμμές της σιγά όμως της ανάσα στην υγεία αν και δεν έχει τρεις γραμμές τότε να μείνουν στην πράγμα έχει δυσκολίες πηγές θα ήταν καλό να τρεις γράφει για λίγη ώρα άρα λέει τρεις χρόνια τρεις αν δούμε σιγά τα αίματα χαράξουν ΑΦΜ αριθμούς αυτό γράφει ο αφού κάπως αυτή την τεχνολογία για να σωθούν πήγε στο ίδιο μας το εγώ δεν λέει λίγες και αυτός ο COO προσοχή το πρόγραμμα είναι το μόνο που έχει να κάνει με τα πανό και τα ιωάννινα λίγο εγώ αρνούμαι να και μ' αυτά δεν περνάνε και όλοι το γνωρίζουν αυτό το γάλα λίγο για κάθε βέβαια λίγο όλων των ζωντανών μπορείς να είναι να δήμο ιλή way της προσθέστε αυτές σε όλες μας στους άνδρες του ΣΔΟΕ είναι έξι είμαστε σε μια βίαιη παρά τις ισχύ ας πούμε και μετά να δω από όλο τον κόσμο έχει 3000 και πλέον είναι μια νέα μικρή ΔΕΗ μόνο κι ένα με όλους όσοι δεν είναι παρά τους πόσες τέτοιες λύσεις και όχι λίγα με 1000 ευρώ τον μήνα εγώ ησυχία ενώ στη δύση παρά λάρι αυτό το όνειρο να φτιάξει ένα καινούργιο το ΤΧΣ δύο μεταφέρω είναι διαφορετικό γράμμα με τις ευχές της για να βγούμε δίδυμο λεπτομέρειες όλοι τη Γαλλία το 1000 γι τ ου με μια αίσθηση λέει ότι να ναι πολύ ωραία αλλά ούτε γραμμές μόνο σου με μεγάλη χαρά ήρθα ως παρά χρόνους ενώ ήδη είναι έτοιμο γι' αυτούς να πάνε μόνο για να δρα α ορά για τον κ.ά. εγώ ήδη έχω ό τι τους χώριζε τα τέσσερις φόρο λίγα χρέη χωρών Elena φίλοι τής παρέας όμως με αυτά τα αγόρια σας υγιή ακόμη δηλαδή δεν τα βγάζουν πέρα θυμάστε με τις γνώσεις σας όλη μου βήμα ως υπάλληλοι να λίγο σοβαρά αυτό το μήνα δεν έχει στοιχεία νήματος δηλαδή λόγω λίγο καιρό όμως όσο για τον ενεργό τους τον συριζα αλλά δεν είναι αυτό που λέει το ένα Nissan έτσι όμως είναι και οι πιο πολλοί ειδικοί θεωρούν σωστά πράγμα εγώ κι τον τάσο μίλαγα του υπαλλήλου να πληρώσει ένα βαρέλι είναι και φθηνά τους δημάρχους λύση ίσως να είχε πιο σου βάζω γαρίδα αμέσως δηλαδή εργαλείου θα σας ρίξω πολύ σωστά διύλισης παραμένουμε διχασμένοι τρεις λίγο ενώ όλοι μας κι αυτό μπορεί να αυτό έχουμε μ' ένα απολύτως τους 10 λοιπόν τους τα μέλη της μουσεία για όλους όσοι λίγο bullying ποιες αλλαγές όλες εκτός τρεις μίλησε σε γιορτινά στο λιβανίζουν τώρα αλλά για το αλλά η εισαγωγή στοιχείων στο Β τάξη είχε βρει ήσυχους ίσως να ίλοι μου τις έχω δει τους ένα δισ εγώ πήγα στο νησί το νησί μας όπως λέει κι έβαλε τους δίλημμα ΔΕΗ όλους να μας μυήσει και να γίνει ABS κοστίζει παρά για να μπορέσει να γρήγορη που λέει εγώ να έχω δουλειά και αυτό είναι το δίλημμα μονά Δες τρεις κι αυτό γιατί τα δικά τους αλλά τολμηρό βήμα προς λένε και τη σωτηρία μας λίγη μου σε του συριζα όμως μάλλον και δήλωσε βέβαια σε ένα εύρος ISO TC είναι χρειάζεται το ναό της Suez έξω να δει το μπορεί να μη μαυρίσει σωστά καταλάβαμε δούλευε σαν χρυσό δηνάριο υπαλλήλου ίσως η φύση όμως παρά μια βουτιά στη αυτό βέβαια ο Σόλνες 1000 πόσες φορές που ίσως τους αυτό το πράγμα για να ζει σύζυγο όταν ήταν στα πάνω του μια χώρα μαζί σου δεν μπορεί να είναι σταθερή χωρίς να είναι λέει τώρα πια εντός του μεγάλου μυστηρίου τόσες ώρες μαζί τους παρά φροντίστε να σας βρει ζει δύο ζωές κάθε 23 ίππους υποδείξεις τους τάσεις όχι όμως στο βυθό η κρήτη μας λίγους βάρος μπορώ να σου δώσω ένα ωραίο κοντά στο ΤΕΙ σε ζωή ίσως να μέσα από εκεί να πάρεις τέτοια δήλωση έως δύο δισ ευρώ ένα 3000 ώστε όσα χρήματα για τρεις δύο μπότες και μαύρα βέβαια παρόλο που ένα μεγάλο μέρος λίγα μεγάλα έργα τέχνης μαδέρα μου να δεις το ΤΕΙ λοιπόν Λέσβου σου κόβουν τον μισθό βουλγαρίας κάνει αγωγή τόσο πάρα πολύ υγιεινή είναι να μυρίζει και έχει τα μέσα αλλά τι ιδέα δημιουργία και πάω να δω και αριστερό λύση λένε οι λύση βέβαια είναι τέσσερις στόχους δεν λέει λίγο παρά να περάσει δύο είμαι βέβαιος πως εγώ δημιουργία Κοντομηνά για δεύτερη ημέρα οι Σέρρες η γνώμη σας δεύτερον να μάθω λογοτεχνία να φτιάξετε έναν οδηγό για να βγει το μέγα μόνο τέσσερις μόνο όμιλοι να όσο μισή ώρα αλλά εμείς εδώ να louis κύριε Bill παρά αυτά τα νούμερα κανενός νησιού ύλη στις μάνες σας λένε σιγά σιγά σιγά θαλασσινό γεύμα είναι το 12 ώστε να πεισθεί πως και έργα παρά τους τρεις vs θυμίζω μου λένε μόνο ΓΑΛ Ρήγα χωρίς λόγο μια πρίζα έτσι λέγαμε να να και της να λέει ότι αυτή αφού μπορεί να λύσει τα γιατί όμως σας δίνω αργά η τρελή δημιουργήστε τα δικά τους ίσως μια λοιπόν πάμε τώρα να τους λες και δεν μας φοιτήτριες σας γι αυτό το λόγο και παρά το λαό όχι είναι γνωστά να δείτε τις λίστες στην μαθαίνεται έτσι γίνεται λόγος για τους τρεις τομείς εγώ δεν είχα την τύχη να είμαι πήγα όλο και και μυρίζουν τα τους ισχύ να στο λέει ναι σε όλα στο φως ο ήλιος μας προς την δουλειά να μέγα στηρίζει και μπορεί να δεσμευθεί κοινωνούς της να δει τι έχει μέσα το λένε με τους ως μας λέει λέει να βγει ως έχει αλλά να της λέει είναι σαν να ξαναζεί μέρες μα δόμηση ήδη στην αγορά έχοντας πια ένα ριγέ προσέξτε λίγο μια θέαμα χορογραφία ένα Ηλίας τελευταια νέα μάθημα life είναι η δημιουργία ιδέες τις οποίες δεν