Παράλληλα Συστήματα (2022-10-21-15:10:17) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Καρακώστας Βασίλειος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Βέβαια στη σούμα ελπίζω να καταλήξουμε ότι κάναμε άσχημης κλπ αναλώσιμο άρα Συνοψίζοντας πληρώνουν εκείνοι οδηγείται παρά τον σημαντικό ρόλο ενώ ένα βιοπαλαιστής είδες κανένα πλοίο αναχώρηση 16 λέει έως 12 αυτοδέσμευσης παλαιότερα καταστήματα με ποιον είμαι πιο λιγότερη κα μνήμη οπότε με υγιές μέλη της ότι θέλει μπορούμε πολύ κάνω πολυτέλεια απόδοση και να πάρουν τις τύχες όμως χώρα-μέλος η βελτίωση στη τεχνολογία που έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες λίγες ημέρες μεγάλη ορχήστρα μαζί για κρυφή έχει σαν αποτέλεσμα είχε να πει μόνο δύο χρόνια το deal να γίνει μπορούμε δηλαδή να βλέπεις πολλές αυτοκτονίες 1000 εργαζομένων μπορούμε να πούμε ότι στις εξετάσεις και τον μόνιμο η προσέγγιση που προσέγγιση βεβαίωσαν οι κατασκευαστές αυτό αλλά και γιατί κάνουν λίγα βήματα ντε δρα μειώνοντας με αυτόν περισσότερα τέλη και αύριο δευτέρα τρεις αναγκάστηκαν να μόνο μια βαθιά κρίση δεν υπάρχει κανένα κελί και δύο μέλη αναντιστοιχία με τις θεσμικές ποιος άλλωστε μπορεί να φτάσει ένα γράμμα αυτό οι αρχές της λένας μαντά η σύγχρονη μητέρα ένα στο NBDL 54 έγκριση υπενθυμίσω είναι τελικά αν θέλουμε να είναι όσο πιο γρήγορο πρόσβασης στις δομές δύο τηλ _1000_ πεντακόσια έχει πολύ μεγαλύτερο πότε έχει χαράξει ὑπάρχουν αυτό το νούμερο μια τεχνική για να βελτιώσουν τις επιδόσεις και τη λέει χρήση όπως είπα προηγουμένως ημίωρα μεγάλωσε λίγο λάδι αλάτι να διαχειριζόμαστε τη μνήμη μας γιατί αντί να τα λεωφορεία σερβιρισμένο θέλει να S&P βαριές να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερο μέγεθος είναι δύο μεγαβάτ παραπάνω ιδιότητες των εκεί στηρίζει δύο αγαπάει και ενέργεια παρά λίγες Γάλλος δήλωσε ότι είναι μονοετής γελοίοι έχει μεταφράσει και έχουμε πολύ μεγαλύτερο κομμάτι εμείς ένα UFO συζητά μεγάλων αλυσίδων Μουσουρούλη προηγουμένως πήρε έναν μελέτη πρέπει να είναι θέλουμε να ακούσουμε πολύ περισσότερα δεδομένα ενώ κάνουμε αυτό το δεύτερο και Διεύθυνση μας θέλω να ας πάω με λίγες αλλά σιγά σιγά στους γονείς δωρεάν έξω χώρο αλλά αυτό άρα έχει ουσιαστικά χρηματισμό οδηγούν καταρρίφθηκε με χρησιμοποίηση μύλοι σημαντικά πράγματα και έγινε πάρα πολύ δουλειά αλλά το λειτουργικό σύστημα των όσο αντέχεις μνήμης έτσι ώστε το πολιτικό σύστημα να δίνει μεγαλύτερο από ότι τα προηγούμενα χρόνια και παλαιότερα δεν υπήρχε αντίστοιχη υποστήριξη από τη βαστίλη πλέον τώρα υπάρχουν τηρεί μια στάση στη παρά στην ίδια τη ΝΕΛ διότι έχουμε διαβεβαιώσει ένα δισ αυτά θα μπορούν να παίρνουν τις Nova οι δύο με τον Βασίλη άρα υπάρχει αντίστοιχη υποδομή αν χρειαστεί οπότε έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό ακόμα δεν έχεις μνήμη από το οικοσύστημα έτσι ώστε να δίνει τέτοιες σελίδες για να διαχειρίζεται με σωστό και αποδοτικό είναι αποδοτικότερο με λέει εγώ γι θα γίνουν σεβαστές οι μάρα μπορούν στο μέλλον να δούμε 1009 άμα πάρεις πάμε πάλευε μια ιεραρχία αυτή είναι είναι για να γίνει γι τ ν ας τις δούμε με παρατηρεί δε χάνονται χέρια που ας υποθέσουμε οτι αυτό δεν είναι πολύ καλά έκανες διάστημα εδώ λέει η έλενα η Έλλη δύο . καιρός είναι αδήριτη και αυτό συμβαίνει στους πυροσβέστες είναι οτι θελει αλλά πρόταση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο ένα χέρι Γι' αυτό το λόγο και να ανάβει και να χάσει είναι είναι η ώρα συνυπεύθυνος εγώ όχι στην έλενα θέλει ουσιαστικά τη Ρωσία νόστιμα αλλά είναι ήρθε και στην Ελλάδα στα τέλη και δεδομένων πολύ σύντομα νέα έργα emails που έχω μιλήσει δεν βγαίνει αβίαστα η τότε μπορούμε να καθυστερεί πού είναι το γεγονός ότι προσπαθούν να κάνουν παράλληλα εν τέλει κέρδισε πάρα πολύ γιατί τον ρόλο της πρόβας θέλει τιμή νομίζω αν όμως έχεις δει τι γίνεται παρά άλλη αναγνώσιμη κάνε πρώτα ένα πέτρινο είναι ανεβασμένα νούμερα πήγαινα τον με την εντολή που έχω λάβει ήδη πηγές μιλώντας για τη Βοιωτία Εύβοια πηγές αν έχουν ισχυρό παραμένει το ίδιο λειτουργικό πάει και βρίσκει μετά ας πολύ ή λίγο μέρα στεγνώσει περπατάει στο περιστέρι τρεις μετά σας τοποθετήστε ένα φιλί χαμηλό κάηκαν ενώ προφανώς τίθεται μόνο μετάβαση διευθύνσεων έχουμε και διαγράφει την πληροφόρηση που κόβει την ανάσα αλλά πιο αργά ή γρήγορα θα δικαιούμαστε να κάνουμε διαβασω έχω δικαίωμα να τελέσουν γάμο μια Χρυσή λίρα έτσι την καλύτερη ασφάλεια δικαίωμα όσο αυτοί μπορούνε μοιραζόμενοι ναυτεργασία ες και μεταθέσεις όσο αν μεγάλωσες την έχω γράψει την αγορά θα πρέπει να ξέρει τον πληγώσεις μα όταν έρθει η ώρα να πληρώσει 2.30 μ.μ. να πιέσει πίσω στο χρόνο στο δίσκο φορέα της άρα νομίζω ότι αυτή η ολοκληρωμένα μάθε της εικονικής μνήμης τα αγόρια με το μια παρέα μαζί μου η μεγάλη μάθαινες Καναδοί ερευνητές δεινά παρά την πολύτιμη και πάει στραβά ναι και είναι παρασιτικά διαχειριστής τμήμα μήκους κύματος αλλά και βασικά με την αρχιτεκτονική και την αρχιτεκτονική υπόσχεται αλλά όταν δηλαδή είμαστε ένα οργανωμένο δυάρι στην επίδοση εφαρμογών που πάνε και κάνουν κάνουν τις προσβάσεις στη μίνι λέξη μινέρβα πολύμηνη όταν αισθανόμαστε ούτε ενδιαφέρονται μου μαθαίνουν να μεγαθήρια στο πλαίσιο κάποιας είχε γεύση νομαδικής καλή σαν βασικό υλικό όσο αφορά την οργάνωση και την αισθητική προφανώς με με βάση την αρχή αριθμεί λέει θα πληρωθούμε πουλί στον κόσμο της υγιεινής το επόμενο βήμα σχετικά με παράλληλες πριν δούμε όμως παράλληλα με πολλά πάνω πάμε να τα δούμε στην παραλία που είναι ευθύ όταν έχει μόνο έχει επεξεργασθεί τέτοιοι ήταν ο πιο βασικός λόγος άραγε μπορούμε να φτάσουνε με παράλληλη δηλαδή παραγγελίας Πεντέλης η οποία ήταν η ώρα να βελτιώσει της Φιλοθέης χτυπώντας όλα στα κα μαίρη λειτουργικές μποναμάς ναι θέλουν ταυτόχρονα τιμές παρά τις ιδιαίτερες τεχνικές δυο πολύ βασικές τεχνικές είναι ίδιος γεύση η ασφάλεια και για άλλη μια φορά με τις κινήσεις στην περιοχή ευθύνης της λειτουργικές μονάδες ανάμεσα στα νέα πάει να βγει πέρσι μια στολή όλα Σταυρούλα έτσι ώστε μέσα στις να είναι σε θέση να εκτελεί ταυτόχρονα πολλές δουλειές που βρίσκεται μπροστά είμαστε εξοικειωμένοι με την παράθεση στο λαό στην περίπτωση της Ολλανδής κινήσεις μανώλης ημερήσιες απολαβές εντολές οι οποίες μπορούν να χειριστούν πραγματικά ταυτόχρονο πάει αργά το βράδυ το βιβλίο τέλειο παράδειγμα αρετής διότι δεν υπάρχει δεν δεν έχει ανοίξει ακόμα η δυνατότητα να επιλέξετε πλοίο την οφειλή από εσάς θα μα έχει ρυθμό τώρα είναι δηλώνει ειδύλλιο δηλώσεις άρα λιγότερα μέλη περί από τότε για ενώ έχει άρα σου λέει δεν έχουν οχυρά τα βίαια εγκλήματα είναι το εξής η σας για να μπει να φύγω κάτι το οποίο δεν έχεις παρελθόν έχουμε λόγο ωραία άρα άρα εσείς οι ίδιοι μόνο παραγωγής το εργοστάσιο ένα ομοίωμα υπεύθυνα Αξίζει ένα τμήμα μυστηριωδώς υπόμνημα είναι ένα ακόμα έτος ο Ομπάμα δεν θα γίνει άρα τότε η ουσία βέβαια είναι ο χρόνος που πιέζει για να φτιαχτεί ένα κινητό γίνεται γρηγορότερος όχι εσείς κανένας να τη δω πώς ακριβώς ακριβώς την λογική άρα πάμε ακόμα και παραλία αλλά ως όρος για να δημιουργηθεί ένα κέντρο ήταν κλειστοί είναι όλοι δεν χαλάς δεν έχει λάβει σύννομη ίσα ίσα μπορεί να γίνει αλλά ακριβώς όπως ακριβώς βόσπορο ξέρετε έως ότου επεξεργασθεί ένα παράδειγμα διοχέτευσης υγρών πίνακα αυτό θα γνωρίσουμε Ιωάννα μουσική της διαστολής οπότε μπορούν να απορρο βήματα για να διαβάσουμε τους δύο τελευταίους προτού δεχθώ μετά βίας να συγκρίνουμε τους θεατές και να τους κάνουν φίλους παρατηρούμε νούμερα ότι είναι κακός ο Τσίπρας αφού για να γίνει εκείνη η μέρα απαιτεί δράση όχι εδώ να κάνουμε έναν ποίηση πίσω νωρίς δεν και να αντιληφθεί όταν λέμε ότι ένα φράση της βουλευτού μπορεί να σπάσει τη θέλει κανένας δεν έχει αν υποθέσουμε ότι είναι αυτόνομο να τελέσουν σου ποιοί αριθμούς κινητής διαστολής τότε και δημότες φοβικά δράση της γάζας ένα ρωσικό τέτοια δεδομένα ο ρ βρέθηκε 1000 λένε ίσως θα χρειαστεί περίπου επτά για δευτερόλεπτα για να κάνουμε όλες οι δράσεις που απαιτούνται για τον εάν όμως υλοποιούνταν με τον χρήστη με βάση την λογική γεύσεις που εμείς θέλουμε να καεί τότε μόνο θα σου να έχει λογική αρνούμαι βεβαίως γνωρίζω αθηνών έφερε είσοδος και βέβαια η διαφορά τα πλοία διοχέτευσης για τη συγκεκριμένη δράση της φορολογικής αλλά ποιοι είναι έχουμε πολλά έχει πολλαπλό λίγο λάδι λίγο κάνει πρόταση είναι ολοένα κάνουν τη στιγμή μόνο ένα εντολή καρράς προσοχή άρα το υλικό δεν είναι παράλληλο απλά έχουμε σπάσει εντολής στα χανιά Γι' αυτό το λόγο μπορούμε να έχουν τη στιγμή να είναι όλες οι άλλες παράμετροι ταυτοχρονα σε διαφορετικό σημείο όμως παράλληλα και για το λόγο η πρόταση μπορεί να πέσει πολύ γρήγορα εξαιτίας του θρόμβου εκτέλεσης μιας στολίζει υγιεινή παραμένει ίδια ασχολούμενος αρέσει τρελά δώρα ενώ Παράλληλα σε όλη μπορεί να γίνει πιο σύντομος θάνατος σημαντικό είναι το υλικό δεν μας βάλαμε και τους βάλαμε και άλλες μόνο για να κάνουν περισσότερες δουλειές δίνει λίγο παραμένει το ίδιο αλλά σπάνια παράγουν ιδέες μπορούμε να κρατάμε να σπάσουμε το εξαίρεση το όλο ζήτημα δεν μπορούμε να προχωράμε βήμα βήμα στα Σουλίου στο λεγόμενο στα παράλια μας ας αυθημερόν φημισμένος ο επεξεργαστής Cortex μεγάλη άνθηση είναι υπεύθυνος να πάρει θέση και να πιάσει τις αντίστοιχες εντολές υποστηριχθεί ίσχυε το 1000 ως ώρες εργαστείς είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να υποστηριχθεί η γεύση δεν είπα τίποτα δυναμικότερο παρά μόνο οι Έλληνες Ξεχάσαμε εργάζεται ως πράξη προς για να είναι μέσα στο στόμα σου το παρακάνεις βίον λόγω τους ένα ακριβό βάλε γνωρίζοντας δε κοινωνική μπορεί να αναδιατάξει το λες μπορεί να κάνει μαζί σου αλλά εντέλει την οδό είναι Βενέζη με διοχέτευση υλοποιεί το τελικό αλλά λίγο πολύ νους Βασίλη όλες αυτές τις μέρες ασφάλεια αυτή τη στιγμή η όλη φάση είναι γνωστό ότι οι ποιες παθήσεις στα ένα λένε στα must είναι σαφώς ορισμένα για όλες τις δουλειές είναι πάει να είναι μέρος της μικρής χρονικής και στο Pipeline λενε φασιστα λόγος εισπράξουν Βεστερβέλε ν στρατιωτικό κατανόησε τη δύσκολη as a b Class ένα Δείτε τι πρέπει να κάνεις πράξη μάρμαρα 100 έτσι είτε επειδή είναι νωρίς τελικής διεύθυνση για ασθενή πες το στάδιο της πρόβας της μνήμης και ένα ισχυρό σταθερό της έρευνας της δεν έχουν τη σε περίπτωση που έχουμε ένα έντονη βία να μας τα πει αυτά φίλε μου αυτό όμως που δεν ξεχωρίζει μάλλον μπορεί να έχει διαφορετικά μα για διοχέτευση ερευνητικές οικογένειες ζητούν ακόμα πιο άμεση Βενιζέλο αλλά γενικώς εγώ ναι σε προηγούμενα μαθήματα νίκη έχει να κάνει με το με τον ΠΑΣ μας πέντε βασικά σταδιοδρομίας υπαλλήλων λύσεις θα εάν δοθέντων πέρα παρά αυτό που ανέφερες προηγουμένως είναι Έλληνας Βασάρας δουλειές αυτό έγινε σε αυτόν και τους στηρίζει είναι νομικές πιο σύνθετων συνόλων ρόλο όπως είχε πέσει ηχείο 86 ετών λίγα πράγμα μιας φυλής αλλά είναι σχεδόν πλήρης είναι δική τους εισπράξεων σε σύγκρουση οδηγούνται νομίζω αξίζει πρόγραμμα οι έντονοι ήχοι εντάξει είναι see My έτσι μέσω της Waze βασιλιάς ωραία της αυτό σημαίνει ότι θα μεταβούν στις και Ιωάννης σέιν έχει συνθέσει δουλειάς και αβοκάντο μπορείς να στείλεις μέγα τεχνικές μετάφραση μιας συγκρίνουν όλοι να αποκλείσει δράσεων και πουλά πιο χαλαρές Βασίλης όποιοι άρα εν τέλει το καθένα θέλει να στείλει με 2000 χρήζουν άμεσα βεβαίως της πως είναι gay bi εντολές μπορεί να μιλήσει πιο παλιές ιδέες γνώσεις Παρνασσός θέλησα να δω και είναι υπεύθυνος του λειτουργεί το εργαστήριο στις ματς ο λιούις αλλά όμως τι συμβαίνει τώρα δεν πειράζει εκεί πέρα με ένα απλό 8ο τακτοποιημένο ΑΕΝ 52 για παράδειγμα τώρα η λογική που μπαίνει μέσα στο λίγο είναι πολύ πιο περίπλοκη είναι πολύ αυξημένη και το παρενέβαινε λέει θέλει μαζί με το σύνολο των περίπου λόγω κι αυτό στην εκδήλωση για την ενεργειακή απόδοση τέσσερις στην είναι ένα νέο βίντεο και Ηλεία οι παραγωγοί μας είχανε στη φοβερή συλλογή ημι ισχυρής παρά τον γι κι ύστερα είναι και η πτήσεις στη Στυλίδα πιο του πιο απλούς δομημένο με αστεράκια η ταινία τόσο πολύ πλέον ρώσοι πορεία αλλά εδώ πέρα στη διοχέτευση κάθε χρονική στιγμή μια καινούργια όλη μέρα είναι στο Pipeline για να γίνεις μετερίζι η προσέγγιση που έχουμε είναι της πολλαπλής συγγενείς τώρα βέβαια το υλικό μας αλλάζει γίνεται πιο σύνθετο θέλουμε να φύγουμε από την παραλία σε περιμένουν οι ηγέτες μας πιο επιθετικά στην παραλία σε ρόλο ο ΟΓΑ οι οι δομικές μονάδες αλλάζουν παρά τα δεινά που βασικό δόγμα μονάδων λόγω συζύγου ίσως ζητήσει να κλέψουμε γραμμάτια παρά ένα παραπάνω ένα όλες πολλαπλής δυνατή γίνεται ένα τριμμένο κιλό ρολογιού το αέναο μπεν παρανομία ολες οι οποίες συναίνεσαν και ταυτόχρονα να τελούνται παραπάνω μη λες αυτό παραμένουν εκεί περίπτωση πόθεν μόντι έχουμε για παράδειγμα δύο ήλιους που μπορούν να κάνουν αλλιώς οπότε ταυτόχρονα υλοποιείται ένα δίνοντας έτσι γίνεται ένα υπολογισμός του φόρου των ένα μεγάλο ένα άλλος στη λήγει η μάχη της πρόωρης γέννησης άλαιο για να μπορέσουμε αυτές οι ζώνες θα πρέπει να είναι μήνυμα αφίσας μεταξύ εμείς σας δίνουμε μπορούν να λυθούν μέσα ποιος είναι υπεύθυνος για να κάνει αυτή την επιλογή και σε ποιες εντολές τρέξουμε μπορώ λέει λέω μένουν στις κράνη που μπορεί να κάνει κάποιους να αρχίσεις να βγαίνεις να δούνε και να πέσουμε σε κάθε ήλιο ταυτόχρονα αυτό θα γίνει έτσι για σταύρου μεταγλωττίσεις υπάρχει και η ανάλογη πολλαπλή κύηση και λοχεία υπεύθυνος μεταφραστής αντιστραφεί καθώς διαβάζει τις δουλειές είναι σε θέση να γνωρίζει επίσης και βάγκνερ παραλλαγή όχι για διοργάνωση αυτή ενέργεια έμαθα ότι η του ΠΕΣΔΑ περισσότεροι επεξεργαστές όχι χρησιμοποιούμε πλέον αλλά το μπες στο κέντρο δεδομένων λογιστές δυστυχώς όχι μόνο έμαθα ότι αλλά είναι σε θέση να εκτελέσουν εντολές έκδοσης να πάω εγώ τι σημαίνει αυτό στην ημερίδα το σημαίνει ότι το υλικό υποστηρίζει είναι μια της Ασίας νέες φυλές λένε θα προσπαθήσει να κάνει όλες τις δουλειές που είδε είναι σίγουρο τελικό διοργάνωσης ότι δεν επηρεάζουν τον προγράμματος πεδίο λόγω μπαρ μπορεί να κάνει και να λες το έχω πει και ας δούμε τις πολλές διαλέξεις με πολύ λίγο στο νησί μας ότι πλέον μάθε λίγο λίγα και λένε εγώ καλά θα κάνει να διαβάσουμε και δουλειές στα δρ αρχαιολόγο και πάλι μπορεί να πάρει αυτή ήταν η εντολή εκτελέστηκε πριν από το Ελ Βενιζέλος με βάση στη σειρά του we are οκ αντίστοιχα αυτό το πράγμα δεν είχα λιγότερο εγώ και είμαστε πλέον στο ιράν υπάρχουν υπάρχει όλη η πορεία εκτέλεσης πόρτα όταν στις 3000 δεν περνάει ίσως αλλά ποια είναι όμως στη Μοντομπάν μουσείο έστω κι στις περιπτώσεις γάμου δεν σουηδία το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο απλά μπορεί να είναι πολύ μεγάλες τι κάνουμε στην περίπτωση που κάτι τέτοιο να μην επηρεάζεται θα δούμε σαν παράδειγμα ότι στο εμπόριο οι δικαστικοί κλητήρες όσο μπορείς σιγά σιγά η ουσία που μπορεί να συνδυάσει τα 1009 π.χ. αέρα διώχνουμε τέλος αποτέλεσμα είναι δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να εκτελέσει με την νότια βραχώδη να δίνουν νέες πάνω κουμπαρά κάνοντας πάσα δεν είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί τη σειρά με την οποία γίνονται οι δουλειές με λόγο με βαθιά γνώση αλλά για να αλλάξει το πρόγραμμα το κουβάρι της πολίτη της ενισχυμένη ομάδα αλλάζει λίγο λάδι άμα βγούμε νωθρότητας αφορά κάθε νήμα με την σωστή τόπος πήγα στη χρήση πολλαπλών μα α μου μπορεί να επηρεασθεί η ναι είναι ένα λαός μπορεί να το λίγο λίγο το λάδι νούμερα αυτό είναι φοβάμαι φοβάμαι να το τέλος δηλαδή δεν υπάρχει καμιά έξαρση όλα έχουνε όλες τις δουλειές πρέπει να πράγμα έχουν όμως αυτό δεν ισχύει και παράγουν μιλώντας και τόνιζε με ποια πρέπει να είναι λεία και βαθέματος σε θέση να μαθαίνουμε όλοι περνάει μόνο όταν γίνει περαστούν το ζώο να γυρίζω ξέρω πια τι σημαίνει θα πνιγούμε όλοι και να τη φέρουμε και νόμιμες παρά να παρά την περίπτωση μέσα στο έμαθες Saleen το 81,5 μπορεί να προσπαθήσει να διατάξει πέρα εντολές για ανάλυση καθώς βουτάνε πειράζουν όμως όλες που συνεχώς θα μιλήσουμε στη συνέχεια πλέον οι εταιρείες στη Home επεξεργαστής αγωγού διαβάστε όλες για να διαβάσει το λες καθαρά θα πρέπει να ξεχνούμε όλοι το βαρέλι στην κοινή της μηνύσεις διαβάζει δουλειές εγώ άρα κάθε φορά κάνει επίσης συν τέσσερις βαθμοί επόμενη εντολή παπά στην κινούμενη πάει στην ιεραρχία της κρυφής μνήμης όπως θα δούμε να άρα τα ίδια στη βάση ένα προγράμματος περιλαμβάνει ύλη υπάρχει αυτό επίσης στην σκιά των επωνύμων η Ελένη μασούσαν τσίχλα βήματα είναι χορτάτοι για να εξευρεθεί λύση Trust αυτό βέβαια δεν είναι να μιλήσουμε για ΔΕΗ και δεν δίστασε αλλά ρε παιδιά είναι κοινό και με δεδομένο ότι για αυτόν τον τομέα της διότι είναι εκείνο για να πηγαίνουμε στα πορεία παρά οικονομία μαζί με τις συντάξεις πείνας επεξεργαστής ένα δίνουν εντολή διάβασα μόνο ένα και μαζί θα παράνομου μπορεί πολύ εύκολα να έχει πρόσβαση στα παραπάνω μια έωλη σιγά και ήταν να δούμε πόσο μεγάλο είναι το κάθε εντολή αυτό μας ορίζει ως δουλειές μπορούμε να βρούμε μέσα σε ένα online ολόκληρη άρα η ρωσική 9 ημέρες στους Βασίλη Χορωδία λίγη παραπάνω έχω ανεβάσει και κοινωνική του μαθητή ίσιο χώρων υγιεινής είναι να της φύγει το ΚΚΕ αλλά όλοι πάνε αέρα μέσα στη το που πέθανε πέρυσι οι πράσινοι πες θέλει παρά μόνο μια εντολή στο επόμενο χρονικό πάει και ανακαλύπτει την εντολή αυτή τάση να της λένε ο ν με βάση την ηλικία μου ακόμα το προϊόν λέει ό τι είναι πολύ πιο περίπλοκο από μια μίνι φωνές εντολές μέσα αναλύει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα πηγαίνει στο επόμενο στα Pipeline παρά να υπάρχουν μύες γνωστό να ιστορίαν ανεξαρτησία όχι και να προχωρήσεις και λέει αυτό που την ονόμασαν περί στέρησης πάει να γίνει έχουν βρει τρόπο πολλαπλής δουλειές μπορούν να μπούνε μέσα στα βαρέλια για παράδειγμα ο προηγούμενος για του εμένα ένα και μεστός και περιορίζεται να μάθει από πού να πάει να φέρει τις επόμενες μέρες ενώ θα μπορούσε να κάνει όταν με υποστήριζαν χθες φίλοι για εργασία είναι να θέσει ότι η επόμενη βουλή πλαστά τελεσθεί και βέβαια γι' αυτήν με εντολή της η ντόρα ζητάει είναι θετικό όχι εργασία βέβαια μου περιμένει αλήθεια το βραστά λαχανικά τρεις το συντακτικό και όχι μέσα από τη δουλειά περιμένει πάνω διαθέτει η μέγα ΑΕ η ΕΛΒΟ η Αττικό στην περίπτωση που έχουμε εργασία τότε λέει εδώ και χρόνια δουλειάς θα συνεχίσει να αλλά ήρωες σταθερές ομάδες των έντονων τα έχει μοιράσει την κατάσταση να θέτει τον εαυτό της στη μόνο όταν η ωτογρα ποιο πρόγραμμα της ποτέ αυτό το κομμάτι που οδηγεί ένα τελικό προσμετρηθεί ότι χαίρεστε για αυτό κυρίως τα ακριβώς διαβάσεις εντολές είναι βέβαια όμως μας μάρτυρες της όπως εκείνος ήθελε εσείς είχε παράλληλα η νέα φορολογική παρακράτησης θα αποτέλεσμα γάμους προσωρινά εκτός αναστολές επίσης απειλούνται μας πού ήσουν η οι περιπτώσεις που οι Ισπανοί ένα απόφαση παρά με τις τελευταίες εντολές θα το έχει μάθει θα γνωρίσεις η ΤΣΣΚΑ SUV θυμήσου ραγδαίες κόστος περί τα 12 τις εργασίες του γκρέι όταν βεβαίως διότι και αυτοί είναι οι λόγοι που έκανε σωστή αυτό το μπρα ντε φερ με νούμερα που δεν είχαν το δικό μου τι μας αυτό θεωρείται βασικό λίγο λίγο στηρίζει μέσα στις όπως καταλαβαίνετε το λίγο γίνεται πολύ το περυσινό είπε μέσα στη δυσμενή θέση να κάνουν λόγο για για τέτοιες δουλειές δεν είχα κλείσει υπάρχουν όταν και τις εντολές να εισπράξω θες να καταλάβει εάν πέσει μιλήστε μου εξάρτηση όχι αναγκαστικά θα καθυστερήσει υπάρχει ένα πεπερασμένο βάραθρο στο οποίο παρέστη στις μπορεί να πάει μπροστά και να μπορέσει είναι σύμφωνα με τους όρους που υπάρχουν και μεγάλο ρόλο δεν μπορεί δηλαδή είναι ότι το ποσό ανά τον κόσμο μπορούμε να εξάγουμε το λόγο είναι ουσιαστικά μέρος περιορισμένος τελεί από τις εφαρμογές εφαρμογές κάποια στιγμή είναι περιορισμένος το πόσο ανεξάρτητες δουλειές μπορούμε δεχθεί αυτό νέα αλλά ΕΔΟΕ ενώ νέοι θέλουν πολύ λίγο και να παρακαλώ κάρφωμα αυτή προσέγγιση αλλά μου κοστίζει πάρα πολύ και είναι ένα επίσης γενιών δεν 24 επέβαλε το και για αυτό το λόγο η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας για πολλά χρόνια στον συνήγορο γάστρας έστω σε ένα όριο που ότι και η εντολή που παίρνει τηλέφωνα θα είναι παρών και στο χωράφι για να στήσεις εφαρμογές δε μπορούμε να δούμε το ΑΕΙ-ΤΕΙ θα θέλαμε με για να μοιράσει φύγαμε κουμάσια παραγωγής παρά τις τεράστιες της στις μεγάλες βεβαίως και δημοσιεύει αλλά παρά είδαμε δύο βασικές τεχνικές παράλληλα σε επίπεδο εντολής πάμε να φύγουμε τώρα από μπανάνες εντολής και πάμε σε επίπεδο τμήματος πάνω στην αρχή η πόλη μας όχι σε επίπεδο τελικού όρος μάλλον θέλει μεγάλη όμως ζει στενή πόλεις ας δούμε αυτή την σκοπιά του υλικού και του επεξεργαστή μάθε παιδί προβάλλει συμπέρασμα περί το παίζει αλλιώς πεθαίνει όχι τεχνολογίες σύνδεση του το λέει βέβαια τι να σου λεγα ταινία σε ένα από τα ακριβώς ακριβώς δηλαδή ημέρα την στιγμή αν έχετε έναν λαό με αυτές δεν έχουν να λύσουν το έφερε πειθαρχία το αγοράζουμε στη μονάδα της στη είναι σαφές ότι έχει πεθάνει όπως ανέφερε μέσα ανίχνευσης καπνού ψήφοι γεωργικό λέγω αυτό όμως τον δηλώσεις μαλά ενώ στόχος ήταν ένα και 18 αλλά σιγά τι έχει συμβεί πέρα λίγο το ίδιο υποστηρίζει μαθαίνει τρεις πολύτιμα ποτέ τώρα σας όλοι μας για να μην μιλήσω θεωρούν οδηγεί ακριβό υπάρχουν ελλείμματα όσον αφορά το υλικό παρά πώς θα εκμεταλλευτείτε όσον αφορά το λογισμικό του σχολείου και παρόν που θα εκμεταλλεύεται το υλικό από υπάρχουνε τρεις βασικές προσεγγίζει πρόεδρος σινε γλέντι όλη μαζί η παρέα μας δεν της με κυριότερα της αυτό σημαίνει ότι είμαστε είναι σαν να θέλω ένα τσάντα είναι σαν να θέλω να δω Λέσβου τέσσερις συνήγορος και το λογαριασμό που τους προηγούμενους η μόνη φορά που κόστιζε λίγο είναι ότι υποστηρίζει να τρέχουν διαφορετικά νήματα μπορεί όχι τυχαία για εργασίες παράλληλα για το παράνομο το κάνουμε εργασίες εργασίας 1200 κίονες διεργασία η το ελληνικό είναι σε θέση να έχει πάρα πολύ γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των δύο αυτών διεργασιών ίσως δεν υπάρχουν γρήγορες είχα εντολή σιγά κύκλο ρολογιού τρέχει ένα εντολή από το πρόγραμμα α ένα β αφήνει να βάλει χρήματα δεν ωρολογίου εναλλάσσονται την εκτέλεση μεταξύ δύο διαφορετικών νήμα διεργασιών γίνονταν στο δίνοντας ακριβώς αναρίθμητα αυτός όσοι πάρουν μέρος ανεβαίνοντας θέλετε εσείς για να περιμένω με κοινό κάλεσμα του παρακαλάει να λέει κενό και να περιμένουν το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι οι άλλοι υπουργοί είναι Έλληνας που έχει εργασθεί να πάω εγώ αλλιώς ρε μπορεί να ανέβει αλλά εσείς πέρυσι να θρέψουμε περίσσευαν και ένταξης σημαίνει πέρυσι πήρε εντολή δεν έχει ένα αλλά δεν γνωρίζει παρά τη σήμερον ημέρα σημαίνει ότι ενώ γρήγορα στηρίζει Ολλανδοί μετά να φτάσουν πολύ γρήγορα όταν εγώ δεν ξεχείλιζε από διαβάζω στην βάσω την επόμενη ημέρα όλοι ότι το πρόγραμμα εάν δεν έχω υποστηρίξει άνδρες να υποστηρίζεται με όλη την ύλη που θα μπορούσε να συμβεί όμως ακριβώς στο τηγάνι θα ξυπνήσει παράσταση Ναβί Πιλάι η συνεργασία που υπήρχε παράσταση σημειώνουν ότι πια εργασία κάνουμε δεξί μιλάμε τώρα και αυτό είναι μέσα σε όλες τις δουλειές σχέση με την Ε.Ε. όλοι μου αυτό και μια σύνδεση για να βάλουν καινούργια το κόστος του συστήματος πάρα πολύ μεγάλο παρά υποστήριξη υλικού λέει είναι εισαγόμενα προϊόντα τότε πάσης πάνου μαθαίνεις περισσότερα μέσω της τον δράστη ή ΤΕΙ παραπάνω μιας διεργασίας έτσι ώστε το λειτουργικό σύστημα να λέει στον επεξεργαστή τρεις συνεργασία α τηλεργασία ενώ και ο χώρος της δικαιοσύνης σε θέση να εναλλάσσει είναι δουλεία θαρρείς Παράλληλα από την εργασία και την εργασία χωρίς να παρεμβάλλονται γλυκόζης όταν βλέπει τον κυρίως ναό γόνους πυρήνες αλλά σάστισε με τη συλλογική ώστε να τον κάνει πολύ γρήγορα και πολύ θετικά εναντίον τους έτσι ένα νέο χρέος τέσσερις δισ μειώνεται παράλληλη χρόνου το μειονέκτημα είναι οτι αν βάλω ιδέες ζει οποιοσδήποτε λοιπόν ελλείμματος Πάργας καθυστέρηση γιατί να παρέμβουμε παραιτηθούν εντολές παράδειγμα από εργασίες άρα είναι μια κρύο μια ζέστη υπολείμματος αλλά δεν ασχολούμαι μαζί της είναι 600 νέοι που λέει ξεκινά να βρεις δουλειές από άλλο ένα μήνυμα μόνο όταν ζητεί ένα γεγονός στο παρελθόν προηγούμενο μάθημα που λέγαμε Γεννηματά οικοσύστημα πρόσβαση στο δίσκο θέλω να παραγάγει παντού εργασία 20 σε ένα δίσκο το λειτουργικό σύστημα ναι σιγά σιγά το σίγουρο ότι να διασχίζουν το ήρθα παλιός φίλος μας παρά μόνο δήλωση στο δίσκο που την περιμένει μια εργασία αντίστοιχη λογική παρά λίγο παράλληλους βαλερί OnePlus ξένους και έλληνες Κυρίλλου θα πέσει όταν μια πολύ μεγάλη γεγονός που δεν μπορούσε να σταματήσει αυτήν την εργασία θα πάρει εντολή από ανώνυμα άλλη εργασία πράγμα έχουμε ένα έχει τρεις ασθενείς συνέδραμαν στην κα ν αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι λέει για την Κελεσίδη πλεονέκτημα είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουμε πάρα πολύ γρήγορη ελλειμμάτων αλλά το πρόβλημα είναι ότι παγώνουν μιλήσανε σας δείχνοντας στηρίζουν μπορούν να προκύψουν με νέες συνεργασίες στο non δίνουν χρώμα στη ζωή σας σας ενώ Χρήστος νομός η εργασία λίγο λέει πολλούς πυρήνες ανοιχτών πληγών είναι υπεύθυνο να μοιράσει να παράγοντα της οκ μαζί με διαφορετικούς πυρήνες στις δύο χώρες πιο πέρα χαλινάρι ένα λάθος ένα οιονεί Χ1 κύρια εμείς μπορεί να πάει να To άνοδος 200 μπορεί να ξυπνήσει τον πληγώσεις μα και να να τελέσει έντονες χρειάστηκε να λέει μια άλλη εργασία χρήση είναι πάρα πολλά από το δράση πάλιν όλα αυτά γίνονται στο υλικό λέει λέει κατά πολλούς πυρήνες που δεν έκαμαν πυρήνες παραείναι εμφανώς πυρήνες για να κάνετε τη δουλειά κι άλλα προγράμματα είναι πύλες του χρόνου να βγάλει στον αέρα στη λέγοντας ανέλυσαν τις το μηχάνημα είναι μια άλλη δράση με ένα . και ρηχή προσέγγιση που προσπαθεί να παντρέψει τα χαλάω δεδομένων δύο είναι ταυτόχρονη πολύτιμα όσοι η έως σημείου τάισμα είτε την διάλογος χρέη όπως για παράδειγμα το προμοτάρει οι τρεις δράστες της είναι μια παραλλαγή της λαίδης όλων μας ρουφάει το αίμα την απλά ρε είσαι πολλά μηνύματα τη χρήση πολλαπλών ευρυγώνιο δηλαδή προσπαθεί να εκμεταλλευθεί με ως άνευ λόγου γίνεται αυτή τη φωτό το δάσος είπαμε δεν πάει να ενώ άλλα να τεστάρει και ένα κιλό να μην παίρνει εντολή να μην παίρνει δομημένη μόνο από ένα παιδί με πολύ αγάπη πολλαπλά αυτό γίνεται με σχετικά απλές τροποποιήσεις σε ένα ήδη πολύ αν καλημέρα ανάλογη και γι αυτό το λόγο είμαστε σε θέση να πάμε καλύτερη επίδοση σχέση με ένα ένα μόνο πυρήνα λέει σχετικά καλή δηλώσεις season δύο άνοιξαν τελείως πήλινες λαβές τελείως Pipeline χώρες όλες οι υποδομές εγώ όλα τα νομικά μέσα στη μπανιέρα για αυτούς αν την περαίωση της διαδικασίας πώλησης σήμερα πράγμα που έμαθα επηρεάζονται αλλά οι ίδιοι τους καταλήγει να φτάσει όχι διετή παράταση και άλλες περιπτώσεις τηλ 1,63 ευρώ με εφαρμογή ένα παιδί θαύμα της τηλεφωνικά νούμερα οπότε λίγο διοργανώνουμε λεηλασία σουβενίρ από το μηχάνημα αλλά όλη η δήλωση για ανεξάρτητες οντότητες και απολαμβάνει δε γνωρίζει έτσι αυτά νομίζω ότι σταμάτησε σήμερα ένα προηγούμενο να πούμε στο παραλίγο να μελετούν τα μεγάλα όταν αυτές τεχνικές δεν μας φτάνουν δηλαδή θα πάμε τώρα να δούμε πως μπορούμε να πάει παραλία δεδομένων η πραγματική παράλληλα σε επίπεδο μα τον που δεν τιμά αλλά ένα πυρήνα αλλά βάζουμε πολλαπλούς πυρήνες ξαναλέω όταν μια χώρα είναι ένα σύστημα που έχει γίνει έχουμε και πολλούς πυρήνες και πήλινα υποστηρίζει ο μάνος εισάγουν στο πάμε παραλία συζευγμένο Officer τμήμα των αλλά έχοντας οικοσύστημα κατηγορία μέχρι τώρα διεξάγονται σήμερα γράφουν υπαλλήλους σας καλλιεργούν μόνο όσο είναι ναι έχουμε βέβαια όχι είναι ένα άλλο μεγάλο δράμα νότια περνάμε πολύ σύντομα θα έχει και συνέχεια μένει να φανεί η αλλά δεν είναι ένα πως μπορείτε δηλαδή τι πάει να πει το μεγάλο όχι να ένα δόση παρά να ανέλαβαν να κάνεις μη μέτωπο στρέμμα δεν πρέπει να χάσεις στο βουνό το τοπίο της φύσης ταιριάζει ένα άλλο παιδί μου πάραυτα λέει στη μάνα με το μωρό της ήταν που έχει υλοποιήσει αυτή είναι το ίδιο ισχύει με βία ούτε εμείς λέμε εμείς θα είναι σε έλληνες μου μόνο βήμα όσοι λοιπόν δεν είναι τι θέλουμε να παραδεχτούμε όλοι γράφουν και λένε σε εδώ μέσα στη ΓΑΔΑ όπου και παραμένουν στο δίσκο αυτό έγινε στον κωνσταντίνο Ρήγο σύνθημα να καεί αλλά λίγοι τον σεισμό στο χρόνο εκείνο Γουσέτη τρέχει να βρει στον ήλιο για να πάρω μια απόφαση σε κείμενό τους με δώρα προβολή στο υλικό των θανάση παρόλο που έχουν περάσει στη να πούμε ότι ένα μου να σας έχω όλους δηλαδή αυτή η γενιά να βρει γιατί να περιμένεις θα γίνουν κατέβασα το επίπεδο της ευθύνης όταν έχει φθηνά μια συνεργασία αυτή η μιζέρια θα είναι σίγουρο ότι κέρδιζαν εγώ πάω . τέσσερις στις 1000 π.μ. λόγω πρέπει τόνιζαν δύναται να ενημερώσει ακόμα κι αν το προγρα σε ένα low latency βίαιης άρα έτσι ώστε να μπορώ να προηγούμενο ποίηση τέσσερις οτιδήποτε θέλει να διαβάσει δεν θα είναι από εργασία την καρατόμηση να πάω για να πάει στη β Ελλάδα σας αρέσει δηλαδή είναι ευθύνη οι ίδιοι να προκαλέσει διαγραφή αλλά λέμε τώρα βέβαια παρά θα σας μίλησα για βέβαια δουλεύω κάθε στιγμή της και αξίζουν μαζί μου και να φύγω η α ρ τρεις γένοβα λόγω της δώσει ότι οι ίδιοι ιράν στη γωνία των οδών λίγο αλλά να τον Ιωάννη να ανέβει λίγο βρε δεν νιώθουν λίγο λίγο αστεία λίγο το λογικό είναι να πιεστούν είναι ένα είχε γλιτώσει τελετουργικού ήδη τον έχουν στείλει ένα εργαστήρι με αυτή την πολιτική με τον υπεύθυνο βαφή ποιες είναι αυτές που Βενιζέλου δω