Σχόλιο για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης / Σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να χάνει ένας άνθρωπος το σπίτι του σε πλειστηριασμό και κάθε τέτοια περίπτωση πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ευαισθησία. Η πολιτική της Κυβέρνησης στο θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να χάνει ένας άνθρωπος το σπίτι του σε πλειστηριασμό και κάθε τέτοια περίπτωση πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ευαισθησία. Η πολιτική της Κυβέρνησης στο θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών […]